Толкова ли е трудно да се омъжиш след 35 г.?

• 259 608
  • 5 581
  •   1
Отговори
# 570
Ами да възмутително е  - тука бели рокли се развяват, чакаме и благата ракия скоро  Joy

# 571
обаче дъщеря й е грозна

Тя и Мадона е грозна.

# 572
  • София
Има, душа, има.  
Къде ги младите, умни, мусулести и богати пичове? Mr. Green

Оооо, да естествено че не вярвам в щастието в колиба без пари с куп деца и добър мъж Laughing

Ама, не вярвам и в щастието на млада напомпана мацка и чичко/или не чичко  - грешка!/ - МЛАД, КРАСИВ,УМЕН И МНООООГО БОГАТ Joy Ази - и такива ли имало?

Не, няма.
Всички след 30 са стари с бирени шкембета, плешиви, грозни и импотентни.

За дъщеря и на Мадона, мога да се хвана на бас, че ще бъде в листата на най-изящните и елегантни жени съвсем скоро.

# 573
А спрете се вече....    Mr. Green   Аз съм си го заплюла още преди ...има -няма 9-10 месеца ),така че    Naughty    Зает е!

Цитат
ама красотата далеч не определя това да срещнеш и да задържиш един свестен мъж до себе си с цел споделяне на живота си с него.
Да,ще го привлечеш първоначално и после какво ?

После,нищо.    Simple Smile
Не знам днешните млади жени как и с какво задържат един мъж,но понеже често влизам и си поседявам по книжарници,то повечето  посетители са мъже.
И мен ме учуди тоя факт,ама....така е.

Пп:Ето още едно място за среща с готини мъже ,че и четящи...    Grinning   , имаш ли желание, винаги можеш да осъществиш контакт.Поне.

Последна редакция: сб, 04 фев 2012, 10:33 от Анонимен

# 574
За да се омъжиш изобщо не се изисква да си красива. То и за секс не се изисква....не че ти откривам топлата вода, ама да го споменем все пак  Simple Smile

# 575
Осъществявала съм контакт в книжарница. По-точно той с мен. И кво - нищо. Rolling Eyes Явно съм изпразнена от съдържание  Mr. Green

# 576
Опитах се да прочета няколко от последните мнения, но ми се сториха твърде абсурдни за да ги довърша. Как темата стигна до тук?! Или аз нищо не разбирам от междуполовите отношения?! Някой може ли да обобщи?

# 577
Нищо не разбираме ние с тебе, то ако разбирахме... Laughing

# 578
  • Колибите
Ами да възмутително е  - тука бели рокли се развяват, чакаме и благата ракия скоро  Joy
Добре, че ме подсети - довечера да си сгрея в бакъреното джезве малко ракия, но от онази, дето баща ми я свари и запечата с парафин през 1988 г. уж за сватба, пък то остана неизпита Joy, с карамелизирана захар и зрънце карамфил и да си нарежа кисело зеле с червен пипер и зехтин. И печката да бумти.

Брей, ето хубавата страна на това да си стара грозна лелка, пардоне моа, мома Joy.
Вместо разни досадници и клюкари да ми обсъждат сватбата, ракията си остана за мен. bowuu Joy

# 579
Когато бях на 16, мислех, че на 30 животът свършва. От известно време вече се ограничавам и в правенето на секс, защото съм на възраст, когато този акт прилича повече на извращение.
Стегнете се и вместо да се оглеждате за мъже, вижте дали за цялостните услуги на д-р Енчев няма отстъпка от цената.
Аз даже черно рокле и изчистени обувки съм си харесала, мерих ги дори как ще ми стоят легнала.

# 580
  • Once there was a Hushpuppy...
Ази - не се пали толкова, де. Ама за мен чичко е над 45-50/зависи как са му се отразили Laughing/, а не както ти обобщи за чичковци всички навършили 30г.
Моя мъж е на 32, не е чичко, няма шкембе и изглежда идеално, а пък аз стара чанта почти на 36 Joy

# 581
Краси,аз понеже имам в обкръжението си доста хубави наистина несемейни жени в диапазона 23-33 та затова имам някакви наблюдения.
И понеже тук се говори как една жена на 23 е много по-хубава от една на 33 чисто биологически / защото е по-млада / исках да кажа,че често обаче тези по-привлекателни жени впоследствие не могат да задържат интереса на мъжа по никакъв начин - освен със секс,а тук говорим за друго.
Така,че красотата няма нищо общо с брака,да.
Други неща са важни.
И за жените и за мъжете.
И изобщо защо говорим за красота ???

# 582
  • Колибите
Ази - не се пали толкова, де. Ама за мен чичко е над 45-50/зависи как са му се отразили Laughing/, а не както ти обобщи за чичковци всички навършили 30г.
Моя мъж е на 32, не е чичко, няма шкембе и изглежда идеално, а пък аз стара чанта почти на 36 Joy
Ха, моят приятел на 48 няма шкембе, прави 30 дължини на басейна, бяга по 5 км всяка седмица...
Може и да е чичко, не знам...

# 583
  • София
Темата е много проста.
Става въпрос за секс и за пари.
И е ли е възможно двете на едно място да се съвместяват.

.. От известно време вече се ограничавам и в правенето на секс, защото съм на възраст, когато този акт прилича повече на извращение.
Ох, не мога Simple Smile

Не се паля, Радостинчето, смея се. С глас.

# 584

Ето ви малко дедовци да си погледате  Laughing Снимката е правена в България.

Общи условия

Активация на акаунт