Толкова ли е трудно да се омъжиш след 35 г.?

• 254 610
  • 5 581
  •   1
Отговори
# 1 560
Т

Шанталче - защо се смееш - радвай се - има повече за българките!
Какво има повече - алкохолици ли Joy

Joy
Какво му е лошото и на тоя вариант - той пие, напива се - ти си правиш квото искаш, докато той спи на пода?

Иначе - ето бе, една 42 годишна ти е отпаднала като конкуренция  Wink

Невена - на 19 е нормално да не ти се обвързва още, свободата, Санчо....ех, младост.
Пък на 15 - още по-добре, че не ти се е женело!

# 1 561
Принципно приказката не е измислена случайно: "Кой на каквото се смее, на това попада."

Не знам дали се усещаш, но ако те прочете някоя жена, постадала от насилие в следствие на алкохолизиран мъж, едва ли ще й е смешно. На моменти просто прекалявате  Peace

# 1 562

Какво му е лошото и на тоя вариант - той пие, напива се - ти си правиш квото искаш, докато той спи на пода?

А за какво ти е някой, който да спи на пода, за да правиш каквото искаш? Ако го няма изобщо, можеш да правиш каквото искаш през цялото време.

# 1 563
Хайде не така лично де, ние не сме попадали - да, трябва ли да плачем за нероден Петко?
Ти така го написа, сякаш не от опит - а че всички мъже в Бг са такива...

А за какво ти е някой, който да спи на пода, за да правиш каквото искаш? Ако го няма изобщо, можеш да правиш каквото искаш през цялото време.

Е, ти наред ли си - заради парите!

# 1 564
Самодостатъчен може да си на всяка възраст. Аз на 15-19 бях даже още по-претенциозна и не бих се оженила за никого. Не исках да се вързвам. Още по-малко с деца. Аз съм от самодостатъчните хора, които нямат нужда от заедност във връзката. А мъжо е обратното. Той не може да разбере защо не искам да ида с него на кино, аз - защо държи да ме мъкне с него на кино. Отдавна почти не излизаме заедно. В началото се чувстваше обиден като тръгне да идва с мене по магазини или на кафе с приятелка, но после свикна.

невена, да сменяме мъжете направо Laughing
ти ще поживееш на студ и влага, сивота и симетрия, а аз ще се пофръцкам из париж и ще си гукаме с твоя мъж, деца няма да си правим, обещавам  Party

# 1 565

Ааа, сега вдянах. Значи, постановката е, че на 35+ внезапно ти светва да се обзаведеш със златна кокошка, и срещаш затруднения, щото се състезаваш и с тези, които овреме са се впуснали в надпреварата?

# 1 566

Ааа, сега вдянах. Значи, постановката е, че на 35+ внезапно ти светва да се обзаведеш със златна кокошка, и срещаш затруднения, щото се състезаваш и с тези, които овреме са се впуснали в надпреварата?

Да, да, това също  Laughing

# 1 567
  • София
горе-долу май така излиза. На 35+ го искат вече готов, "състоял се", и чакаш точно нашата сингълка!  Laughing

# 1 568
горе-долу май така излиза. На 35+ го искат вече готов, "състоял се", и чакаш точно нашата сингълка!  Laughing
Да, после пък, ако го хванеш златната кокошка- тръгваш по клиники за репродукция, нищо че в съседни теми да родиш на 50 беше приветствано като най-нормалното! НО те нещата се навръзват...

# 1 569
  • София
Принципно приказката не е измислена случайно: "Кой на каквото се смее, на това попада."

Не знам дали се усещаш, но ако те прочете някоя жена, постадала от насилие в следствие на алкохолизиран мъж, едва ли ще й е смешно. На моменти просто прекалявате  Peace
Смешното в случая е, че на база на два си брака приятелката ти е нарочила всички български мъже за алкохолици. Аз пък на база на един какво да кажа - всички са въздържатели, щото примерно моят не пие.

По темата, да трудно се женят след 35 години хората. Няма подходяща среда, на някои им липсва и желание. Иначе за спорта, мисля, всеки може да се бракува.

# 1 570
точно нашата сингълка!  Laughing

... която си е самодостатъчна, да не забравяме. Т.е. всъщност не търси партньор.
При такова условие задачата няма решение.

# 1 571

Смешното в случая е, че на база на два си брака приятелката ти е нарочила всички български мъже за алкохолици. Аз пък на база на един какво да кажа - всички са въздържатели, щото примерно моят не пие.

По темата, да трудно се женят след 35 години хората. Няма подходяща среда, на някои им липсва и желание. Иначе за спорта, мисля, всеки може да се бракува.

Не съм споменавала никъде, че някой е нарочвал всички българи за алкохолици!
Единствено съм споменала, че не е трудно дори след такова минало, да се омъжиш отново, да търсиш любовта и щастието си. Моля да не си измисляте премислици, знам, че някои хора постоянно търсите под вола теле, чела съм и другите теми за сингълките. Знам, че обичате да спорите и да се хапете с хората, но в случая само опорочавате темата, която за някого може и да е полезна!
Може би някой има нужда да чуе, че НЕ е трудно да се омъжиш, стига да го искаш и да спреш да мрънкаш. Всеки си има лична история, не знам защо си мислите, че всички трябва да сме като вас.  Peace

# 1 572
Ако седнеш и си кажеш - абе така и така, случи се при мен - вярвай ми - тия, дето да те нападат - ще са доста по-малко.  Но аз и това не бих направила, защото има едно свърталище на оси - дето няма начин да не те жилнат, те са идеалните. Така че да не ти пука  Wink

# 1 573
Да ти е полезна темата...
На принципа на английското право - да видиш, че има прецедент, което значи, че и на теб може да се случи?
Или да си дадеш сметка, че трябва ясно да си поставиш приоритетите?
Или е по-лесно да казваш "няма мъж за мен", отколкото "тия, дето ги има, не ги искам", или "всъщност по-добре ми е сама, ама е твърде иконоборческо да си го призная"?
Или къде се срещат мъжете? / Да не са някакъв изчезващ вид, да му се не види/

Ми дано е полезна...

# 1 574
  • София - Рим и обратно

след 2 развода отчаяна от алкохолизма на българските мъже, си намери в Италия

Не съм споменавала никъде, че някой е нарочвал всички българи за алкохолици!

Тогава може би си искала да кажеш "...отчаяна от алкохолизма на българските Й мъже..." избягала при чужбинските да опита от техния... Crazy

За какво да е полезна темата - да вдъхнем кураж на мераклийките за брак над 35 ли?
То не се разбира какво се търси всъщност. Иначе - да запретнем ръкави и да го намерим.

Общи условия

Активация на акаунт