Толкова ли е трудно да се омъжиш след 35 г.?

• 254 897
  • 5 581
  •   1
Отговори
# 2 475

Ако сега поискам, и медицина мога да запиша, че и да я изкарам.

Ти като в онзи скеч от постановката за народното творчество и учителя по трудово.... през 1739 изкарал Сорбоната, на село  обаче не му повярвали, той пак се върнал и пак я изкарал.

# 2 476
  • София
кофеин, много тънки сметки правиш, като те чета, направо човек нищо да не прави за себе си, че да събира за университет на 3-годишното си отроче! Докато дойде ред до уни-то, трябва да се мине през началното, основното, че и средното образование. Е, освен ако не смяташ детето ти непременно да е все в частни училища. Правиш голям напън с уроци в седми клас, детето влиза в държавна гимназия и 5 години е там. През това време спокойно може да се изплати едно родителско образование, пък било то и редовно обучение медицина. Дето се вика, който си има брада, си търси и гребенче. Точно, че децата са за цял живот, твои са си, растат с определени темпове, непроменени от зората на човечеството. А ако все само кариера правиш и хобита въртиш, или професията и образованието ти остаряло, или хобито ти омръзнало, и все трябва да търсиш нови и все да се доказваш пред филанкешията.

# 2 477
  • Варна
А не, махам се от тази тема. Разбрах детайлно колко непълноценен човек съм. Отивам да си търся пистолет да се застрелям.

Недей, мила, аз с глас се смея, особено на последната страница.

# 2 478
Свестните отдавна са женени. От останалите свободни са или с навици на стари ергени, или работохолици, или тип инфантилни геймъри, дето нямат нужда от жена или все са по младичките гаджета и се доказват за бройки.

Да, и освен това момък, който през студентските си години дава податки на ангажираност, желание за детегледане и пълна отдаденост по скоро ще бъде охарактеризиран като захлупен, отколкото като свестен от повечето мадами в аудиторията. Такива обикновено си се влюбват с някое момиче, събират се на обща квартира и до трети курс правят и бебето.
 Но туй не са мъжкарите, за които въжделее средностатистичаската яка мацка.

# 2 479
На мен лично някак по ми се връзва имченно на 40 да можеш да даваш по 400-500лв за такса, отколкото да го правиш на 20-25. Но това ще е само плюс към личното развитие, което реално започва именно на 20-25, тоест с учението, когато си му е времето.

# 2 480

Ако сега поискам, и медицина мога да запиша, че и да я изкарам.

Ти като в онзи скеч от постановката за народното творчество и учителя по трудово.... през 1739 изкарал Сорбоната, на село  обаче не му повярвали, той пак се върнал и пак я изкарал.

Joy  Joy......в предишната подобна тема обясняваше, че няма какво да се пътува и да се гледа по света....хора, къщи, салтанати. Точно същите сравнения ми идваха и на мен.

# 2 481
  • Колибите
А не, махам се от тази тема. Разбрах детайлно колко непълноценен човек съм. Отивам да си търся пистолет да се застрелям.

Не, твърдо съм решила. Благодаря ти мила, но ти ужасно закъсня. Първо ще се застрелям, веднъж. Ако не помогне, ще си тегля още няколко куршума.
 Grinning Grinning Grinning

Сбогом,  hahahaГиргини. Ако не ми продадат пищов #2gunfire, пак ще дойда  hahaha.

# 2 482
  Що бе, за какво пледираше Розмаринчето, че вече се объркАх кой кой е?

# 2 483
Аз ограничения на жените не поставям. Могат да учат и да се развиват колкото желаят. Андариел слага ограниченията по възраст, че и по занятия и хобита.
Виждала съм 40 годишни студентки или доучващи или просто жени, които са пробудили интереса си към дадена наука в по-късна възраст и аз съм 100% окей с това, даже подкрепям!  Peace

# 2 484
  • Колибите

Пледирам "качествени" за всички жени, независимо женени, млади, стари, с деца, без или с мъже или без.

О, сега се сетих, темата е зададена дискриминационно.

# 2 485
  • София
Свестните отдавна са женени. От останалите свободни са или с навици на стари ергени, или работохолици, или тип инфантилни геймъри, дето нямат нужда от жена или все са по младичките гаджета и се доказват за бройки.

Да, и освен това момък, който през студентските си години дава податки на ангажираност, желание за детегледане и пълна отдаденост по скоро ще бъде охарактеризиран като захлупен, отколкото като свестен от повечето мадами в аудиторията. Такива обикновено си се влюбват с някое момиче, събират се на обща квартира и до трети курс правят и бебето.
 Но туй не са мъжкарите, за които въжделее средностатистичаската яка мацка.

горе-долу така се получава - влюбване на майтап, купони, хаху-хихи, я да спим в твоята квартира, че е без хазяи, после в моята като хазяйката я няма; абе, ние що плащаме две квартири, и без това повече спим в твоята, я да пробваме да живеем заедно; после едно трогателно-наивно, та направо материално мизерничко, но много емоционално предложение за женитба; ало, мамо, няма да си дойда сам/сама този път; и те, ти тъкмо през завършване и бебето поръчано!  Grinning

Кофеин, къде съм написала нещо за света и хората? Написах, че който не е решил навремето - той не е заминал. А и колко хора заминават с вече големи деца в чужбина, не е нещо странно!

Смейте се вие, смейте се 10с и Кофеин! А ужким бяхте много фини хора, а, тактични, а? Кой се жалва от грубо отношение, да припомням ли, че дори е прясно, прясно!

# 2 486

Пледирам "качествени" за всички жени, независимо женени, млади, стари, с деца, без или с мъже или без.

Това е истината! Ама няма проблем, гледай какво махленско парти си спретнахме. Аз се позабавлявах!

# 2 487
Изобщо не се смея, а ми е много тъжно даже.

# 2 488
След 35 години можеш всичко да направиш и да се омъжиш и да родиш, че да се разведеш и отново омъжиш.
До края на живота си винаги можеш да се омъжиш, дори след определена възраст да не можеш да имаш деца.
Всеки разумен човек на тази възраст знае какво иска и какво го чака. Малко са хората с илюзии.
Така, че всеки преценя сам и спрямо възгледите си.

# 2 489

Не, твърдо съм решила. Благодаря ти мила, но ти ужасно закъсня. Първо ще се застрелям, веднъж. Ако не помогне, ще си тегля още няколко куршума.
 Grinning Grinning Grinning

Сбогом,  hahahaГиргини. Ако не ми продадат пищов #2gunfire, пак ще дойда  hahaha.

е, що толкова сложно  Mr. Green

едно въже няма ли да свърши работа Laughing

отвратително дискриминационно при това  Stop

един тук търсеше булка само до 38 Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт