Толкова ли е трудно да се омъжиш след 35 г.?

• 254 656
  • 5 581
  •   1
Отговори
# 2 685
Аз взех да се обърквам-за мъже ли говорим или за домашни любимци? Mr. Green

Днес- за чорапи /може гащи и сродни/, сватби пред блока и яхти.
Дано да е споменато тъпкането на булчинската обувка с пари, че не ми е попадало- това 20 годишната може да я зарадва, 35 годишната- не знам.

# 2 686
Нито мъжете, нито жените са еднакви. И всички се променят. В повечето случаи след определена възраст към по- лошо. Тази възраст, обаче не е 35 години. За мен 30-40 години са едни от най- улегналите години.
Не всички мъже са еднакви. Повечето жени привличат / а може би и мъже/ точно определени хора, защото не само ти избираш, а и другия те избира.

Съгласна съм с Ментова, че хора които не могат да живеят сами са живели твърде малко сами. Това важи и за хора които са живели дълго време сами, да приемат, че могат да живеят с друг.

# 2 687

Аз разбирам това становище и ще кажа защо. Доста егоцентризъм лъха от поста, просто жената е някак от по-самодостатъчните, не възлага големи очаквания към партньора и личното й усещане за щастие не е обвързано от отношенията с него. Имам такива познати жени. Никак не са нещастни. Силни, независими, не обръщат особено значение на дом.задължения и като цяло са малко нехайни към сем.отношения. Но всичките са доста добре финансово.

каква самодостатъчност - напротив, жената казва, че непременно иска да има мъж. Това не е  нещо лошо, много жени са така. Още от ученическата скамейка има такива момичета, които просто не могат да се търпят без мъж и винаги имат ангажирана връзка. Просто въпрос на приоритети.

Мъжът не е приоритет за нея обаче, а необходимост, нещо като това да има вечер храна на масата. Аз например не мога да седя на тишина, винаги слушам уж музика, но всъщност не я чувам точно, а ми е като някакъв фон.

# 2 688
Има хора които и по характер трудно живеят сами, независимо дали са били омъжени или не.
Съвсем нормално е човек да желае да живее с някой от противоположния пол.
Може би, " живота е за двама" не е клише за повечето. Така, че желанието да си намериш спътник в живота за някои не се крепи само в желанието му да има деца.

# 2 689
  • София

Това е много спорен въпрос.
Почти съм сигурна, че едно куче ще е в състояние да бъде възпитано лесно къде точно стои каишката и легенчето му за хранене.
Докато за един мъж е много спорен въпрос да се научи къде точно е мястото на чорапите и гащите за пране.

# 2 690
  • Paris, France

Това е много спорен въпрос.
Почти съм сигурна, че едно куче ще е в състояние да бъде възпитано лесно къде точно стои каишката и легенчето му за хранене.
Докато за един мъж е много спорен въпрос да се научи къде точно е мястото на чорапите и гащите за пране.

Потвърждавам. Уличният котарак, когото прибрахме преди почти година още след час се размияука и си затърси кенефа и никога не направи беля другаде. Много бързо разбра къде е паницата за ядене и къде е водата. Научихме го да си отваря сам балконската врата. Мъжа си така и не успях да науча да си хвърля чорапите по двойки и ПОНЕ да си прибира чиниите и чашите от пода, където седят докато е проснат пред телевизора. А, и никога няма да разбера защо хуква да мие чинии в 3 през нощта. Имаме и миялна, но казва, че така му е по-лесно.

# 2 691
  • Galaxy 13197853088
Липсва ви подход.

# 2 692

Ооо, подход, манипулация и старание не трябвало да има, защото тогава за какво бил мъжа!?

# 2 693
  • Once there was a Hushpuppy...
Може ли да се изкажа Peace
Виждам, че ме обсъждате, но не си правете труда. не съм никак интересна. По-интересни от мен са жените с многото претенции, че мъжете са различни и че ще срещнат принца.
Аз гледам реално на нещата, като казвам че имам нужда от мъж, то непременно имам такава нужда, и е защото не съм попадала в сериозните си връзки на идиоти мъже! Опазил ме Бог, да попадна/както каза Бърди за дъщеря си, ако направела моето изказване Mr. Green/
Мъжа за мен е човека с който мога да споделя всичко, човека който ме разбира, човека на когото мога да поплача, човека, който ме критикува, човека с който вечерям и закусвам, човека на когото мога да разчитам финансово, човека с когото правя секс! Това разяснение го правя за всички онези, който си помислиха че го приравнявам до домашен любимец. Аз домашен любимец не искам, те са за други жени!
Вилико имаш право за някои от нещата PeaceСтрашен анализ.... Wink

Там, имаше някоя госпожа, вече не помня, която смята че съм предпочела да събирам чорапи от 20годишна - еми, драга госпожо, учих до 25 и тогава се омъжих за 21годишният си съпруг и започнах с чорапите! 
Охх, да взема да се поясня, че пак ще има интерпретации - по любов, не защото го излъгах Mr. Green

# 2 694
  • София
Подход изобщо не ми липсва, имам си приоритети.
И чорапите в средата на спалнята са на последно място в листата ми с домашни проблеми.

Радостинчето, изобщо не се притеснявай.
Всички сме наясно колко полезен може да бъде един мъж и за колко неща може да служи.
Включително и за домашен любимец.

# 2 695
  • София
А аз така свикнах с чорапите по пода, че чак аз почнах да мятам моите там вечер. И сутрин събирам моите, неговите - и в коша.  Crazy

# 2 696
Виждам, че ме обсъждате, но не си правете труда. не съм никак интересна. По-интересни от мен са жените с многото претенции, че мъжете са различни и че ще срещнат принца.Там, имаше някоя госпожа, вече не помня, която смята че съм предпочела да събирам чорапи от 20годишна - еми, драга госпожо, учих до 25 и тогава се омъжих за 21годишният си съпруг и започнах с чорапите! 
Охх, да взема да се поясня, че пак ще има интерпретации - по любов, не защото го излъгах Mr. Green

Напълно си права! Успех с чорапите Wink

# 2 697
  Разбира си, че мъжете са различни и не от всеки може да получиш нещата, които Радостинчето е изредила. Да не говорим, че от един и същ субект, да кажем тя може да ги получи, а аз не, или пък например аз от него да не ги ща.

Има много жени, които гледат съвсем реалистично на нуждата си от мъж и трезво преценяват възможностите си, и при това от съвсем малки - това е съвсем похвално.
  В днешното общество обаче, стават все повече тия, които са готови и способни да останат и сами заради желанието да срещнат принца и и да не са съгласни на по-малко, дори и да не са принцеси, това си е съвременен феномен. Вероятно се дължи на това, че вече няма икономическа зависимост от мъжа и реално не е жизнено необходим нито за оцеляването на жената, нито за поколението и. Става нещо като екстра - ако нямаш любим мъж, по-добре без хич. Което съвсем не е било така в недалечното минало.

Иначе, интересно дали някой би желал на днешно време синът му да се ожени на 21... може би много малко момчета биха го искали самите те, признавам, че на мен ми се вижда нечовешка възраст за оженване на мъж. Все едно от детството да скочиш направо в зрелостта...
 Предполагам е ясно, че не говоря за нечии конкретен мъж, а по принцип.

Последна редакция: вт, 08 май 2012, 15:08 от Iris04

# 2 698
Еми не знам кой би се оженил на 21г., но тогава/то не беше толкова далеч, ама са 11години/ сме го направили, може би без да му мислим много. После започна всичко за нас, и добро и лошо!

Има хора които и по характер трудно живеят сами, независимо дали са били омъжени или не.
Съвсем нормално е човек да желае да живее с някой от противоположния пол.
Може би, " живота е за двама" не е клише за повечето. Така, че желанието да си намериш спътник в живота за някои не се крепи само в желанието му да има деца.

С това съм напълно съгласна!

# 2 699
Виждам, че ме обсъждате, но не си правете труда. не съм никак интересна. По-интересни от мен са жените с многото претенции, че мъжете са различни и че ще срещнат принца.Там, имаше някоя госпожа, вече не помня, която смята че съм предпочела да събирам чорапи от 20годишна - еми, драга госпожо, учих до 25 и тогава се омъжих за 21годишният си съпруг и започнах с чорапите! 

Напълно си права! Успех с чорапите Wink

Ама разбира се, че съм права то много претенциозните жени винаги са по-интересни щото с друго не могат Mr. Green
А, за чорапите не мисли.......ти мисли да намериш мъж, който не ги разхвърля. Успех Hug

Общи условия

Активация на акаунт