Толкова ли е трудно да се омъжиш след 35 г.?

• 254 317
  • 5 581
  •   1
Отговори
# 2 835
  • Варна
...в много случаи ни външен вид, ни възраст, ни някакви неповторими качества са нужни, за да пламне любовта. Че и да не угасне.

Добре, че е така, понеже ако след всяка повяхнала хубост следваше раздяла, къде щеше да му излезе края.

Нали знаеш защо не се разделят мъжете с неперфектните си (и наляти, и минали 35 години - крайна немарливост!) съпруги? Само заради навика, разбира се.  Laughing

# 2 836
Само че не иде реч само за външните белези. Остаряването не е само бръчки.

# 2 837
И какво,като си се омъжила на 23 за връстник,няма шанс на 45-50г той да си поиска агнешкото?

# 2 838
  • София
А, бившата съпруга на Лени Кравиц май 2 деца роди на въз младичкия си съпруг с тяло на гръцки бог Simple Smile След 40, о ужасТ. Тя самата на мен ми прилича на сушена хамсия, но той си я харесва, обичат и се и поколение имат.

Според мен няма правило за успешна връзка, а млад стар е нулева гаранция. А това 'той иска деца, па тя не може да му ги даде' ептен. В село Трън примерно, сигурно е фактор /то там какво да е фактор друго /, но човек като се хваща с някой дългосрочно са си обсъдили нагласите да няма ах и ох после.

Е, да признаем, че има и хора като Филип Киркоров, които се качват на ракета носител, но това го има премного и сред младите жени търсещи богат по-възрастен мъж

нека селебрититата да ги оставим настрани, че при тях нищо не е като при обикновените хора! Това с ракетата-носител е обичайно при тях. Сега се сещам за Бандерас, който е започнал щатската си кариера през леглото на Мадона, най-буквално при това.

# 2 839
В същия ред на мисли каква е гаранцията,че на теб няма да ти се прииска? Laughing

# 2 840
Само че не иде реч само за външните белези. Остаряването не е само бръчки.

Така си е Вилико.. но преди всичко на преден план си е визията.. но на какви ли жертви са готови само белким нещо ги огрее...  Whistling

http://news.data.bg/14/lubopitno/335636/

Естествено че има решение.. но пък колко ли са готови да се прежалят!!!  Laughing

http://www.dnes.bg/akoshtete-vqrvaite/2012/04/30/kliuchyt-kym-li … e-motikata.157653

# 2 841
  • София
В същия ред на мисли каква е гаранцията,че на теб няма да ти се прииска? Laughing

Може и да ми се прииска, не е като да няма покрай мен по-млади мъже! Не съм за изхвърляне още, имам един блясък в очите (не алкохолен, не пия)  Laughing

# 2 842

Дали ще те смени мъжаът ти за по-млада, малко зависи от възрастта му.

Хм, моят бивш съпруг ме смени с по-стара ...Представяш ли си колко съм зле ... Confused

Да ви кажа, много хубаво си говорим тук, нещата са ясни и подредени. Но "зеленото дърво на живота" друго ми нашепва - в много случаи ни външен вид, ни възраст, ни някакви неповторими качества са нужни, за да пламне любовта. Че и да не угасне.

Не си зле, а това просто доказва, че  не е кой знае колко важно кой на колко е години

# 2 843
...в много случаи ни външен вид, ни възраст, ни някакви неповторими качества са нужни, за да пламне любовта. Че и да не угасне.

Добре, че е така, понеже ако след всяка повяхнала хубост следваше раздяла, къде щеше да му излезе края.

Нали знаеш защо не се разделят мъжете с неперфектните си (и наляти, и минали 35 години - крайна немарливост!) съпруги? Само заради навика, разбира се.  Laughing

Това е истината!

# 2 844
И какво,като си се омъжила на 23 за връстник,няма шанс на 45-50г той да си поиска агнешкото?

След брак от 20-30 години обаче.
А тоя, дето днес е на 25 и си вземе 40 годишна - ако издържи 20-30 години с нея - ще си е жив късмет, щото днес смърността не е никак висока на населението  Joy

# 2 845

А тоя, дето днес е на 25 и си вземе 40 годишна - ако издържи 20-30 години с нея - ще си е жив късмет, щото днес смърността не е никак висока на населението  Joy

И от какво значение е това ? Плюс ли е това,че ще те остави след 20-30 години,а не след 5г примерно ? Че аз нещо не го виждам тоя плюс.

# 2 846

И от какво значение е това ? Плюс ли е това,че ще те остави след 20-30 години,а не след 5г примерно ? Че аз нещо не го виждам тоя плюс.

Аз, от моя гледна точка, КОГАТО БЯХ НА 25 - грам не ми е минавало през акъла да се оглеждам за 40-50годишни. Но ако ми се беше случило - сто на сто щях сериозно да се замисля за това колко и какво предполагаемо бъдеще имаме и какво би ме очаквало.
Но както казах - не е само до бръчките, болежките и тн, просто ЕГНто променя начина на живот, мераците и приоритетите на хората. Затова подобни връзки са по-трудни, пък и много по-редки, факт.

# 2 847
Е добре де, вие като сте били на 20 и няколко, всичките ли сте залитали по 40 + годишни чичковци да ги развеждате? На мен лично 2-3 години по-възрастни от мен ми е горната граница. То е ясно, че всеки предпочита агнешкото, ама един чичко с 2 метра шкембе пред него (не говоря за поддържани чичковци от рода на Брад Пит ли спомена някой), изобщо не може да ме впечатли. Дори да има 20 лъскави коли и 15 яхти.  Mr. Green Ся вече всеки си знае, но мъжът ще замени жена си ( с която стои заради навика), ама само ако има него коя да го вземе млада мацка. Иначе не виждам как ще стане работата с оставянето на дъртите жени.  Stop

# 2 848
егати гадното писание !    
...
Nevena Virolan ти изобщо мислиш ли върху това, което пишеш? Или просто идеш от село Татаранци  ище не можеш да вденеш какво е жена ? И каква е разликата с татаранска селянка?

"Писанията" на Невена са в пъти по-смислени и логичти, от това, което си написала:

Ами тогава да надуп4и презерватива, да си "забрави" хап4ето, да махне спиралата и ...

Sick Жените, които постъпват по този гнусен и непочтен начин напълно заслужават после съдбата си... Като искат дете, да отидат на инсеминация, но да използваш жив човек за осеменител... Нямам думи що за кукувица би го причинила на някого... Не че няма, де.

# 2 849
  • Варна

Ох, младостта е толкова сладка на моменти! Grinning

Общи условия

Активация на акаунт