Толкова ли е трудно да се омъжиш след 35 г.?

• 253 900
  • 5 581
  •   1
Отговори
# 3 210
  • София
аз като нищо ще стана, и то заради всичките притеснения и ядове покрай тях.

# 3 211
 smile3544 smile3544
Такова дълбокомислие събрано в една тема...мъка ,мъка Thinking

# 3 212
А секс правила ли си с тея жени бе, Дес?....
Какъв е сексът с тея жени?

# 3 213
Именно само мъжете които спят с тях, могат да кажат. Не случайно виждали ги жени по улицата или по плажа.

# 3 214
  • София
Доколкото разбирам, Шанталче има предвид анатомични изменения.
К'во пък - все едно това не ми беше една от причините да искам да родя със секцио.  Sunglasses

# 3 215
Именно само мъжете които спят с тях, могат да кажат. Не случайно виждали ги жени по улицата или по плажа.
Да, именно. Гледаш и не виждаш. Същото е и по отношение на броя естествени раждания и ефектът от тях върху една жена.

# 3 216

Joy
Ма ти трябва някак по-така да се изразяваш, защото иначе имаш сносни идеи, ама трудно облечени в правилните думи и всяваш все смут  Wink

# 3 217
Ми "по-така" не знам как Вили... Господ дал едно- взел друго, кво да правя сега Simple Smile

# 3 218
 Аз ще отговоря на Бояна.Моя ''социологически анализ''за стереотипите.Това са образите на скучните и празни жени от "Сексът и градът'',само че в нашенски вариант-Сексът и селото.  JoyВсички са поддържани,младеещи,тесни/невагинално раждали/,могат да сложат всички 20 годишни в джоба си JoyДотук за сексът.Сега за селото-наште са ''задомени'',имат по 1 дете за чест и слава и завист на ''старите моми'',а техните мъже са също като тях-младеещи от хубав живот!Както обича да казва моя мъж,който на 30 години има доста бяло в косата-''Машала на майките ви,евала на бащите ви!'' #CrazyМоя извод-страите митове са по готини от новите.А ти какво мислиш,Бояна?Предварително благодаря за отговора!  bouquet

# 3 219
  Да,Каси,аз съм.Ето ви една готина пънкарска  песничка за любовта,украинските цигани и още нещо...

# 3 220
  • Paris, France

Говорила съм с мъже, спали с всякакви жени включая такива, родили нормално по поне 10+ деца. Казват, че броя родени деца не е критерий и че по това не може да се познае каква е една жена отдолу. Същото са ми го казвали и гинеколози, работили по места, където жените средно раждат по 4-8 деца. Имам приятелки, родили по 5-6 деца, които без проблем си намират мъже, което значи, че са си ОК. Сега е много модерно да се прави вагинопластика и много пластични хирурзи го предлагат в пакета операции за майки, който преди включваше само повдигане на гърди, абдоминопластика (корем) и евентуално липосукция на талията.

# 3 221
  • София - Рим и обратно
Има ли още някой да вярва на митове и легенди, че от раждане се разширяваш, увисваш и кой знае какво, отдолу Rolling Eyes.
Невена, ти пък 10+, айде посмали малко Laughing
Аз пък съм говорила с мои приятели, оплакващи се от нераждали никога "кофи", простете за грозния цитат, но така ги наричаха. Бяхме още в гимназията. Всичко е мускулатура, не вярвам някой още да не го знае.

# 3 222
  • Колибите
Има ли още някой да вярва на митове и легенди, че от раждане се разширяваш, увисваш и кой знае какво, отдолу Rolling Eyes.
Невена, ти пък 10+, айде посмали малко Laughing
Аз пък съм говорила с мои приятели, оплакващи се от нераждали никога "кофи", простете за грозния цитат, но така ги наричаха. Бяхме още в гимназията. Всичко е мускулатура, не вярвам някой още да не го знае.

Извинявай, ама в твоята Гимназия на такова равнище ли бяхте, по този начин ли говорехте Rolling Eyes?

E гати, ние сами се подиграваме една на друга Cry, и после - мъжете ни бил криви.
ами - каквито жените, такива и мъжете (ви).

Последна редакция: пн, 14 май 2012, 18:30 от Розмариня

# 3 223
  • София - Рим и обратно

Извинявай, ама в твоята Гимназия на такова равнище ли бяхте, по този начин ли говорехте Rolling Eyes?
Да, Розмариня, всякакви ги имаше, а равнището на всеки е различно. Попадала съм в мъжка компания, където този разговор ми се е набил в нежната /тогава/  главица.
На теб какъв ти е точно проблемът с моето предполагаемо равнище?

# 3 224
  • Колибите

Да, Розмариня, всякакви ги имаше, а равнището на всеки е различно. Попадала съм в мъжка компания, където този разговор ми се е набил в нежната /тогава/  главица.
На теб какъв ти е точно проблемът с моето предполагаемо равнище?

Никакъв, просто ми стори, че не би обидила жена.
В компаниите на мъже, в които попадам, жените са уважавани. Спестяват се грозните думи.

Общи условия

Активация на акаунт