Толкова ли е трудно да се омъжиш след 35 г.?

• 254 658
  • 5 581
  •   1
Отговори
# 3 255
Аз пък съм забелязала как някои жени тотално се съсипват след брака. . Кариера,деца,мъж,любовник,кофти шеф, изтрештели колеги -всичко това накуп направо те скапва. Свидетел съм как жени,които на младини са изглеждали страхотно след 5-10 години добиват онзи уморен вид,които няма да те накара  да се обърнеш след тях на улицата.Ей за това ми е кофти.
В един момент ти се искат деца и съпруг,в следащия виждаш как си загубила себе си.Някой беше казал в темата,че тези жени са по-безинтересни за компания,ами така е,да.С толкова дини под една мишница наистина е трудно.
А, по темата -да,сигурно е трудно. Защото на жената на 35 в най-добрия случай ще й обърне внимание някой 60 годишен.Ама като се замислиш -той за какво ще й е?Тука сме ег...ти манталитета. на 35 години - и жената вече е стара.А мъжа и на 50 да е-няма значение,стига да е финансово красив. Направо чувам как някои ще кажат -ами той е в разцвета на силите силите си,виж го само....
Шансовете за жената след 35 са или да срещне интелигентен мъж,които знае какво иска или  ако е преуспяла по някакъв начин в кариерата си - тогава или ще има възможност да попадне в по-интелигентна среда, или някой ще се впечатли от позицията йл
Не ми се иска хората да асоциират всичко с годините на някой! Всичко е относително, както и гените. Има хора на 22-25 г. с бръчки или с бяла коса! Това не означава, че са стари...
Но искрено ме разсмя израза: финансово красив!!!

П.П. Не си падам по дядовци- 50 г. просто защото могат да са ми бащи! Но ....

# 3 256
  • Tам през Атлантическия океан
А секс правила ли си с тея жени бе, Дес?....
Какъв е сексът с тея жени?
Именно само мъжете които спят с тях, могат да кажат. Не случайно виждали ги жени по улицата или по плажа.

Говорила съм с мъже, спали с всякакви жени включая такива, родили нормално по поне 10+ деца. Казват, че броя родени деца не е критерий и че по това не може да се познае каква е една жена отдолу. Същото са ми го казвали и гинеколози, работили по места, където жените средно раждат по 4-8 деца. Имам приятелки, родили по 5-6 деца, които без проблем си намират мъже, което значи, че са си ОК. Сега е много модерно да се прави вагинопластика и много пластични хирурзи го предлагат в пакета операции за майки, който преди включваше само повдигане на гърди, абдоминопластика (корем) и евентуално липосукция на талията.
Peace

Tuk , в темата жените раждали нормално  Simple Smile ги изкараха сексуални инвалиди  Crazy

# 3 257
  • София

Tuk , в темата жените раждали нормално  Simple Smile ги изкараха сексуални инвалиди  Crazy

Споко, в други теми жените раждали не-нормално ги изкарват не-майки  Mr. Green

# 3 258
БрЯх  Wink не знаех  Rolling Eyes

Занчи съм 100 % майка  но разпоретина , 'щото нали  Joy

# 3 259
  • Варна

Занчи съм 100 % майка  но разпоретина , 'щото нали  Joy

Не, Дессс, разпоретина ще си ако приемеш онова питие. В този етап на темата си "кофа".

# 3 260
  • Paris, France

Shocked Shocked Shocked Shocked Боже, мислех, че всичко съм чула и видяла. Толкова ме впечатли думата, че се обадих на една дружка да и я изклюкам. И тя не я беше чувала. И се римува с к*рветина.

Кофа не помня в какъв смисъл се употребява (в пряк знам какво е). Чувала съм "тенджера без дъно" за хистеректомирана жена.

Сега ми кънти в ушите : разпоретина, разпоретина и се хиля и не мога на никого да обясня защо.

# 3 261
Разпоретина е това с което се римува, Невена. А разпаряне е синоним на хм, секс.

# 3 262

Сега ми кънти в ушите : разпоретина, разпоретина и се хиля и не мога на никого да обясня защо.

Тук я 'научих' у ФоРума  Mr. Green

Ей на , 'прилежна' съм ,ето и темата http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=640118.255  Laughing ама тук за друго са я употребили  Simple Smile

# 3 263
  • Paris, France
А разпаряне е синоним на хм, секс.

bouquet за поясненията. По асоциации с цезаровите сечения и нормалното раждане, за които се пише по-горе помислих, че е едно от двете. Нали ми разпориха корема за да извадят безценния ми син. После си помислих да не е епизиотомия. Както и да е, много е смешно.

Desss , темата кърти. Все съм мислела, че мъжете не кръшкат а просто хойкат. Обаче поне ги признавам, че не са обидчиви. Тук някои се възмутиха като нарекох 40г жени бабички а там нарекоха 36г мъж дядка и никoй мъж не запротестира. Тук:

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=640118.msg21448599#msg21448599

# 3 264
  • София
Моля ви се, раждане вагинално/ секцио не е майка не- майка, а вагина кофа/ вечно бирено шкембе.

Избирайте си и се наредете в редичка.
Някои могат и да се разчекнат.

# 3 265
Че какво й е на думата?  Rolling Eyes
Аз веднага си имам образ, като я чуя.

# 3 266
  • София
Ами ето, дали епизотомия, дали секцио, все те разпорват.
Оттам- жена с дете- разпоретина.

# 3 267
Аа, не, това е milf само  Peace
Разпоретината си има други отличителни белези. Луфтът между краката и въртеливия задник са едни от тях.

# 3 268
  • София
а аз съм го чувала това за разпоретината в смисъл на жена с твърде интензивен сексуален живот, демек, че се е разпрала от е....

# 3 269
Ау, а още е вторник! До петък къде ли ще стигне темата!  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт