Толкова ли е трудно да се омъжиш след 35 г.?

• 253 912
  • 5 581
  •   1
Отговори
# 3 345
eksipnos, историята на сестрите е преди всичко тъжна и по отношение на начина, по който описваш случващото се с човек с психически проблеми, както казваш ти - не бих се изказала ласкаво.

За раждане без брак и дума не можеше да става!Да не е лека жена някаква Naughty...

Отвъд субективното мнение на момичето за родилите деца без сключен брак, какво те възмущава в нежеланието ѝ да направи същото?

И въобще, какво е притеснителното в това претенциите ѝ да надхвърлят това, което според теб може да предложи тя? По заслуги ли става жененето, само скромни реалисти ли подписват, въобще - изясни се, недей само да маркираш интересните си идеи.  Peace

# 3 346
  • София
ако няма накъде и часовникът ми цъка, и аз бих родила без брак. Но бих предпочела нещата да си тръгнат по реда - брак, бебе и да има двама родители в семейството.

# 3 347
eksipnos, историята на сестрите е преди всичко тъжна и по отношение на начина, по който описваш случващото се с човек с психически проблеми, както казваш ти - не бих се изказала ласкаво.

За раждане без брак и дума не можеше да става!Да не е лека жена някаква Naughty...

Отвъд субективното мнение на момичето за родилите деца без сключен брак, какво те възмущава в нежеланието ѝ да направи същото?

И въобще, какво е притеснителното в това претенциите ѝ да надхвърлят това, което според теб може да предложи тя? По заслуги ли става жененето, само скромни реалисти ли подписват, въобще - изясни се, недей само да маркираш интересните си идеи.  Peace

e kak какво - влиза се в лудницата накрая от толкова претенции
най-добре е без претенции

# 3 348
Най-добре.
Ама от друга страна  - момичето, хайде - жената, искала адвокат за мъж и това за ескпинос е смела и неосъществима мечта, отразяваща "високия ѝ критерий за себе си".
Кажете колко трябва да се вдига от лежанка, за да се свърти цял адвокат?  Grinning То като марсианец чак.

# 3 349
Те адвокатите не са хора!..  Mr. Green

# 3 350
Не знам, аз свъртях адвокат сравнително лесно.
Ама ми писна от претенции колко е велик и как не съм подходяща за средата му, та го оставих да си търси велика и подходяща.
Нищо не вдигам от лежанка Laughing

# 3 351
Не знам, аз свъртях адвокат сравнително лесно.
Ама ми писна от претенции колко е велик и как не съм подходяща за средата му, та го оставих да си търси велика и подходяща.
Нищо не вдигам от лежанка Laughing

Доколкото помня, си добре образована. Тогава wtf?

# 3 352

Това ли е решаващото при изборите на мъжете, помисли пак Wink

# 3 353

Не, но е дадено като аргумент, за неините "недостойнства". Чети, шанталче.

# 3 354

Щото е удобно извинение, скрито зад аргумент Wink

# 3 355

Щото е удобно извинение, скрито зад аргумент Wink

Удобно, удобно - колко да е удобно, след като е видимо абсурдно. Уж адвокат, а един свестни аргументи не може да приведе. Mr. Green
Както и да е, но за някои хора, в частност мъже, образованието, средата, статусът на партньора са наистина важни, почти, па даже и повече от хубост, сексапил и прочее физиологични дадености.

# 3 356
Като не споделяте хватки и магиии ще подведете сега претенциозните моми, че то така става, ама не става то така, нали, експинос? Ще ти мечтае тя за адвокати, надскочила си на масрафа.  Naughty

# 3 357

Кажете колко трябва да се вдига от лежанка, за да се свърти цял адвокат?  Grinning То като марсианец чак.

марсианец не е, но отдавна е зает, оженил се е когато й е било времето на булката/форумката.
останали са тук таме по някой водопроводчик и това е.  Laughing

# 3 358

Наш кво ме възмущаваше..Че плюеше самотните майки,а си умираше за дете..Но поради прекалено високите си изисквания,не се намери достоен..Взе да одъртява..нещата се превърнаха във фикс-идея..после мания..и изперка.Да..Възмущаваше ме лицемерието и определено неадектватната и самооценка.Тва преди да ексцесиите..

# 3 359
  • София

марсианец не е, но отдавна е зает, оженил се е когато й е било времето на булката/форумката.
останали са тук таме по някой водопроводчик и това е.  Laughing

Мчи, да! Ако не кандисват на водопроводчик, да си седят сами и да си галят котката!

Общи условия

Активация на акаунт