Толкова ли е трудно да се омъжиш след 35 г.?

• 252 834
  • 5 581
  •   1
Отговори
# 4 290
Нещата в България и навън стоят по много различен начин - за жалост.
Така,че е хубаво да ги разграничаваме.

# 4 291
Хаха, и бившата ми ме остави за един дето поне изглежда по възрастен, ама не съм сигурен. Поне е грозен и плешив Joy и е факт, че не е заради външния му вид. Има една колиба дето уж къща го водят, и може би е имал по голяма заплата от моята. Ма е адски грозен,че чак се обиждам,че не ми стъпва по визия на малкия пръст. Ма тогава имахме финансови трудности и явно парите движат доста, само за хора дето гледат да са с някой, но идея нямат какво е любов. То и сега едва ли обича, само мисли така. Как ли се заблуждават и им е приятно да са с някой само временно. Може би заблудата е пълна.

Ти се радвай, че имаш такова хубаво дете като твоето. Мен аз ако имах дете като твоето - нямаше толкова да ми пука за това, че такава жена дето ти описа ме е оставила - не те е заслужавала    bouquet

Та радвай се на това което имаш.  А това което го описваш - е грозно, че си е оставила теб и детето за някой с пари....

То и детето ми е стимула да отида на работа и после да и купя дрешки, играчки и да се забавляваме в парка заедно. Довечера ще играем в парка отново и това ме крепи постоянно за това си мисля.

# 4 292
Мъж над 35, необвързан - бих проверила отношенията му с мама. Ако тя се грижи за него, а секса си го набавя от различни, бая превъзпитание ще трябва за да се превърне в съпруг.

Може и да е някой шантавел дето чака Идеалната.

# 4 293
Мъж над 35, необвързан - бих проверила отношенията му с мама. Ако тя се грижи за него, а секса си го набавя от различни, бая превъзпитание ще трябва за да се превърне в съпруг.

Що намесвате пък майките. Ако след 35 съм сам, какво общо ще има тя. Аз дори се карам често с моята, че винаги ми мрънка за всичко. Аз от моя страна не ми дреме. Беше права само че мразеше бившата, ама аз не я слушам за нищо. С майка ми сме малко по раздалечени като отношения. Сега сме скарани дори. Близо месец не съм и говорил. Ама защото пак ме скастри и аз пак и теглих майни.

# 4 294
  • София

Затова е най-добре да се вземе нечий бивш съпруг с издрадени семейни навици. Мамините синчета май не подлежат на превъзпитание.

# 4 295
Не знам дали и "нечий бивш съпруг" нЕма да си има трески за дялане. Такъв пък ще трябва да се превъзпитава наново за да няма следи от бившата.
Угодия няма!  Flutter

# 4 296
  • София
Не знам дали и "нечий бивш съпруг" нЕма да си има трески за дялане. Такъв пък ще трябва да се превъзпитава наново за да няма следи от бившата.
Угодия няма!  Flutter

Няма лошо да има следи от бившата.  Даже са плюс.

# 4 297
Следи от нокти ли? Joy Joy Joy

# 4 298

Затова е най-добре да се вземе нечий бивш съпруг с издрадени семейни навици. Мамините синчета май не подлежат на превъзпитание.

Това е по-скоро отговор към онази дето казва, че над 35 мъжете не оженени са мамини синчета - не не е така - това не е като при жените - при мъжете няма понятие като стар момък.

Просто не им се обвързва още на тези мъже, имам купища приятели сингъл между 30 и 50 години - проблемите при нито един от тях не е, че е мамино детенце.

# 4 299
  • София

Това е по-скоро отговор към онази дето казва, че над 35 мъжете не оженени са мамини синчета - не не е така - това не е като при жените - при мъжете няма понятие като стар момък.

Просто не им се обвързва още на тези мъже, имам купища приятели сингъл между 30 и 50 години - проблемите при нито един от тях не е, че е мамино детенце.

Не е като при жените, по-зле е. Старите ергени са по-зле от старите моми.

# 4 300
А  какво е ерген? Не всеки сингъл е ерген нали??? Аз съм си сингъл и може и до 35 да си остана така Mr. Green

# 4 301

Не е като при жените, по-зле е. Старите ергени са по-зле от старите моми.

Ами щом казваш, аз лично съм ок с общуването с 35-40 годишни невер мерийд мъже но не и със същите жени - просто ми лазят по нервите, мисля че повечето хора са като мен....

# 4 302
Аха, ся разбрах, 40 годишен девственик е дърт ерген Joy Joy Joy

# 4 303
Аха, ся разбрах, 40 годишен девственик е дърт ерген Joy Joy Joy
На 40 девствен  Shocked Бих избягала с двеста.

# 4 304

Общи условия

Активация на акаунт