Толкова ли е трудно да се омъжиш след 35 г.?

• 253 023
  • 5 581
  •   1
Отговори
# 4 545

32-3 и нагоре - няма да си взема - защото възможността да не ми родят здраво и хубаво поколение - се повишава, също и най-вероятно имат кофти и заядлив характер.

Децата, родени от майки на 35 + са 100 % дефектни ли излезе сега?  Shocked Shocked Shocked

Ми майка ми е била на доста по-малко от 35 като ме е раждала  Stop   bouquet
И не се чувствам дефектен, а много успял мъж, въпреки крехката ми възраст.
Проблеми с жените също нямам - стига да съм си в България.
Винаги съм имал минимум гадже и още 1-2 любовници.
Само от 3-4 години дето съм в Америка - нямам гадже, ама още малко ми остава и ще се върна - в рая - в България.
При теб годините много бързо вървят ( 2 за една или 3 за една)   bouquet наистина доста глупости поизписа по темата, но пък си забавен. Чак се чудя що не ти "връзват" жените. Може би заради възраста ще е. BTW днес е събота, прекрасно време да излизеш навън между хората

# 4 546
  • София
някои жени са готови да следват мъжа, но не на всякка цена и не за всичко. Дори кучетата не следват стопаните си винаги, а ти ако очакваш жена ти да те следва, а ти да правиш глупости, жестоко ще се излъжеш. Така като те чета, ще има да патиш от главата си, а не от жена си. Надявам се поне тя да е с акъла си и да не е тъпа патка, каквато ти си я представяш.

# 4 547

32-3 и нагоре - няма да си взема - защото възможността да не ми родят здраво и хубаво поколение - се повишава, също и най-вероятно имат кофти и заядлив характер.

Децата, родени от майки на 35 + са 100 % дефектни ли излезе сега?  Shocked Shocked Shocked

Ми майка ми е била на доста по-малко от 35 като ме е раждала  Stop   bouquet
И не се чувствам дефектен, а много успял мъж, въпреки крехката ми възраст.
Проблеми с жените също нямам - стига да съм си в България.
Винаги съм имал минимум гадже и още 1-2 любовници.
Само от 3-4 години дето съм в Америка - нямам гадже, ама още малко ми остава и ще се върна - в рая - в България.
При теб годините много бързо вървят ( 2 за една или 3 за една)   bouquet наистина доста глупости поизписа по темата, но пък си забавен. Чак се чудя що не ти "връзват" жените. Може би заради възраста ще е. BTW днес е събота, прекрасно време да излизеш навън между хората

Ми аз съм в щатите от 2009та годинар 2010та съм станал пърмънънт резидънт.
Не ми се излиза нещо - мисля си за България.

# 4 548
Я пробвай пак - за 1 година никой не става ПР ( процедурата отнема доста повече време). наистина крайно време е да спреш с лъжите, че има хора дето ти вярват

# 4 549
Я пробвай пак - за 1 година никой не става ПР ( процедурата отнема доста повече време). наистина крайно време е да спреш с лъжите, че има хора дето ти вярват

Ок - аз като цяло никога не съм харесвал жените от Варна - адски надути, със самочувствие и без покритие мислещи си, че те знаят винаги всичко най-добре

Не мога да кажа същото за Бургазлийките - които са много готини жени.  Party  bouquet

# 4 550

Не мога да кажа същото за Бургазлийките - които са много готини жени.  Party  bouquet

Flutter Flutter Flutter Flutter

# 4 551
Смятам, че това да фиксираш някакъв образ на бъдещата си половинка и да търсиш само това, е точно една от причините някои хора да остават самотни след определена възраст.

Което в контекста на последните реплики и участници по темата, е доста иронично.

Имам двама познати, които на младини имаха същите мечти за бъдещата си жена като Californian - да била послушна и бла-бла.

Е, слава Богу, им мина и са щастливо женени за доста властни мадами.

Времето си тече и за жените, и за мъжете. В крайна сметка, нали установихме, че сме горе-долу поравно. Т.е. за всяка стара мома има и по един стар ерген. Е, момата поне деца може да има по-лесно.

# 4 552
Смятам, че това да фиксираш някакъв образ на бъдещата си половинка и да търсиш само това, е точно една от причините някои хора да остават самотни след определена възраст.

Което в контекста на последните реплики и участници по темата, е доста иронично.

Имам двама познати, които на младини имаха същите мечти за бъдещата си жена като Californian - да била послушна и бла-бла.

Времето си тече и за жените, и за мъжете. В крайна сметка, нали установихме, че сме горе-долу поравно. Т.е. за всяка стара мома има и по един стар ерген. Е, момата поне деца може да има по-лесно.

Тоест да разбирам, че една жена на 40 стара мома ще има много по-лесно деца от един мъж на 40?

Интересно   bouquet

А иначе сигурно е така както казваш - нямам си идея. Аз лично много готини и свестни мъже не омъжени на 40-50 години познавам - не мога да кажа същото за не омъжените никога жени на 35-50 години но........може пък да има хора с точно обратния опит на моя.

# 4 553
  • Бургас
защо пък да е лошо да имаш някаква представа за бъдещият си партньор? най-малкото, ако въображението ти работи по тази тема е неизбежно да имаш такава. лошото е, ако не приемаш никакви леки отклонения от тази представа или пък обратното - приписваш желаните качества на някой, който е много далече от тях. е във втория случай може и да облечеш бялата рокля, ама какво от това.

# 4 554

Поздрави на любимия ми град и област в България - Бургас.......   bouquet  bouquet  bouquet
Как ми се иска да съм там в момента......

Ако можеше да си избирам от кой Български град да съм - бих си избрал Бургас, също Стара Загора и Пловдив - невероятно готини са хората от тези градове.   bouquet

# 4 555
  • Насред хаоса

Те точно такива накрая се оказват така приклещени за врата и под чехъл, че надали цял живот могат да повярват, че е случило баш на тях.  Mr. Green
Калифорниец, да не би да си мислиш, че жените не могат да се борят с вълните? М? Могат, та и с цели цунамита наведнъж - дом, мъж, деца, работа, кариера и т.н. Колко мъже могат да се похвалят със същото?

Не мога да кажа същото за Бургазлийките - които са много готини жени.  Party  bouquet

А ти недей само мята гюбеци и пърхай с мигли, ми кАжи послушна ли си?

# 4 556
Тоест да разбирам, че една жена на 40 стара мома ще има много по-лесно деца от един мъж на 40?

Интересно   bouquet

Кое е толкова интересно? Ако няма репродуктивни проблеми, в първата клиника по стерилитет може да направи донорска инсеминация и да има дете.

За един мъж това не е толкова просто.

La Sombra, така е. Повечето хора не знаят какво искат, а още по-тежък случай са тези сред тях, които си мислят, че знаят. Simple Smile

# 4 557
  • Колибите
изчезвай от темата, калифорниан ли си, какъв си, пууууууууууу Sad.

кой си ти бе, че да ми раздаваш определения и квалификации...

нещастник

# 4 558
Незнам - от краткия си опит на планетата земя - мога единствено да споделя - че идеалните места ......а и хора не съществуват.
И с това мисля да приключа участието ми в темата.
Черпя по едно бурито всички ако са гладни и много усмивки за всички.

Дори и за милото и обичано Титинче, дето то не ме познава - ама аз го познавам и фейсбука и знам и фирмата където работи и как се казва и всичко.   bouquet
И ми е малко смешно, как един полу - успял човек говори на друг успял човек - дето е с 2-но по-голяма заплата.   bouquet
Е да има къща.........ама с натъртването, че е в Тексъс - където има къщи на цените на един апартамент от София.  #Crazy #Crazy #Crazy

# 4 559
Е да има къща.........ама с натъртването, че е в Тексъс - където има къщи на цените на един апартамент от София.  #Crazy #Crazy #Crazy

Не ми казвай, че ти и къща нямаш?  #Crazy Че какво предлагаш на тия, дето щели да плуват след тебе?

Общи условия

Активация на акаунт