Толкова ли е трудно да се омъжиш след 35 г.?

• 253 143
  • 5 581
  •   1
Отговори
# 4 575
  • Sofia
Проблемът не е в годините. Проблемът е в мисленето, от свободата на личността и предразсъдъците.

# 4 576
не е в годините.. не съм казвала, че е
проблемът е в ограниченият кръг компании... все повече вече излизат по-малко, имат бебета, социалният им живот навън е все по-рядко... трудно е да имаш 5-6 компании, с които да джиткаш, като дори и 1 е под въпрос, повечето се поразпадат към 27-30г., акто идват сериозните връзки и бебетата Wink

# 4 577
Ако Калифорниеца наистина е за пределите на Бг.  Sunglasses (кето вече ме съмнява) поне малко от малко щеше да си е променил мирогледа за разлики/години които много хора в Бг. 'робуват' Там на хората не им ПУКА за тези неща , друг им е мирогледа   Wink Явно комплекси яко друсат ......

Точно това си помислих и аз. Simple Smile Някак... провинциално ми идва.

мдааа я малко по темата едно съждение
големият проблем според мен за сле 35 е ограниченият избор от хора, веече не джиткаш наляво надясно със сто компании и ... опциите за гадже дори, а не говорим за брак, са ... само дето поне обикновено стане ли гадже, става и брак е
големият въпрос е една социална мрежа за сингъли оувър 30-35, които да се виждат из барове на големи групи, без да им е тъпо и сконфузено, ако видят познат, и без дда има разни странници, които, поне аз, винаги си представям... т.е. с нещо и като фейс контрол Wink

Да, и на мен след всички 300 страници ми е такова мнението. Някой го беше казал и преди петдесетина де. Simple Smile Но постепенно в средата ти остават все по-малко и по-малко свободни мъже/жени - съответно изборът се стеснява, а самите социални контакти не стават повече. На 20-25 човек сменя повече училище, работа - съответно среща повече хора.

Последна редакция: нд, 01 юли 2012, 04:15 от jp

# 4 578
32-3 и нагоре - няма да си взема - защото възможността да не ми родят здраво и хубаво поколение - се повишава, също и най-вероятно имат кофти и заядлив характер.

Аре ся, дивотии! В САЩ нали масово раждат около 40-те. Кво - всички ли са изроди? newsm78

Ми аз съм в щатите от 2009та годинар 2010та съм станал пърмънънт резидънт.
Не ми се излиза нещо - мисля си за България.
Уат ис дъ миининг ъф пърмънънт резидънт?! Тел ми, плииз!

# 4 579

Нещо като изпитателен срок, за да станеш американец.  newsm78

То не е само заради това, нещо жените над 32-33 ми заприличват на лелки.  Embarassed Embarassed Embarassed
Кефя се на млади жени. Знам противен съм.  Rolling Eyes Shocked Rolling Eyes

# 4 580
Дали е трудно да се омъжиш след 35 зависи от средата, в която живееш. В село Плешивец, например, шансовете клонят към нула. В София са по-големи.

Аз лично познавам маса жени, щастливо омъжили се след 35, някои от тях на предпенсионна възраст. Само че те са в страна, където на личното щастие не се слага горна възрастова граница. Има клубове по интереси, круизове, партита, които са специално насочени към хора над 35, търсещи си постоянен партньор с цел брак.

На Калифорниан ще кажа, че хич не се изненадвам, задето не може да си намери съпруга. Коя иска да си сложи таралеж в гащите с женкар?! Още повече пък надувко. Номерата ти, драги, може и да минават пред по-простички женици, но не и пред наперените американки. Как ще ти харесват? Дори да са от тези, които маниакално тренират и са в по-добра физическа форма от много тийнове и 20 годишни. Аз заради такива като теб страня от българските общности. Аман от парвенюта, дето все търсят да си го мерят с някого!

# 4 581

Ха-ха  Joy....ти наистина не си в час.И се чудя как ти се връзват на глупостите в темата.

# 4 582

Ха-ха  Joy....ти наистина не си в час.И се чудя как ти се връзват на глупостите в темата.

Дай да те цункам, милото ми то.  Embarassed Hug  bouquet

# 4 583
Рекох да надникна в темата и... я тъдява се навъдил поредният, дето ще нарече половината потребителки лелки.

Пич, все таки разбирам мерака ти по малки момичета. Те са наистина изключително сексуални. Всечки сме минали през тая възраст - когато ти се прави секс толкова много, че почти нема значение с кого.  Wink

Съвсем друга бира е сексуалното желание в по-зряла възраст -  да ти се правят неприлични неща с точно определен човек.

Ти разбира се би могъл да задоволиш първата група безпроблемно, влизайки в ролята на инструмент. За да бъдеш с втората ти трябва нещо повече. Понеже тогава главният полов орган, вярваш или не, става мозъкът.

# 4 584

Не мога да кажа същото за Бургазлийките - които са много готини жени.  Party  bouquet

Flutter Flutter Flutter Flutter
А ти недей само мята гюбеци и пърхай с мигли, ми кАжи послушна ли си?

Цъ. Явно под послушна дъ калифорнън гай разбира мълчалива и несъздаваща проблеми, боготворяща мъжа и отказала се от кариера в името на дъ Мен  Whistling
Тогава съм непослушна и изобщо не съм идеалната жена  Crossing Arms
Мислех, че вече няма мъже, които да си търсят такава жена, а искат равностоен партньор, ама на - господинът ме опроверга
Интересно ми е с госпожиците от малките градчета, с които си чати и които са му таргет групата, за какво си говори  newsm78
Тук нямам предвид жените от малките градчета изобщо, а тези послушните, конкретните, с които си чати и които задиря

# 4 585
Ама аз не си търся жена ТУК, съжалявам ако така е прозвучало някъде и някога си ТУК.  newsm78

Аз намерих форума - защото търсех агенции за управление на имоти и подобни теми ми изплю Гугъл но нямаше фирми в тях, та се регистрирах за да отворя тема...това е всичко. И накрая взе че ми хареса и се разписах, но мисля всяко начало трябва да му се сложи край, ще ОООщастливя милото ми Титинче.  Hug Hug Hug

А иначе - те всички говорят, че са непослушни и не са такива......ама само в тоя форум, доста жени които са stay in home mommies ........но както и да е.......това е като говоренето за секса и други специфични неща - О оооо не аз не правя така........пък накрая.......

Но както и да е. ЦелуФки за всички мамита.   bouquet

# 4 586
  • София
Ти шегуваш ли се? Да не кажа ар ю кидин ми. Thinking

Добре върви, гледам, фрийк шоуто от ерията на Силициевата долина.

# 4 587
Хищник, грешката ти в ника нарочно ли е?

# 4 588

Няма как да живееш на 35 квадрата и да ти е по-комфортно, отколкото на 350 с басейн в двора.

Това е вярно само в случай, че не напускаш жилището си  Grinning
Локацията е номер едно, оттам нататък идва всичко друго.

# 4 589
ХищщниК, теб ли те бяха чекнали по IP адреса в др форум, че пишеш от БГ  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт