Толкова ли е трудно да се омъжиш след 35 г.?

• 258 214
  • 5 581
  •   1
Отговори
# 5 370
Голямо писане, големи умозаключения, голям натрупан опит от гледане, наблюдение, само и само да прикриеш празнотата, която те владее...еех... Stop

# 5 371
Голямо писане, големи умозаключения, голям натрупан опит от гледане, наблюдение, само и само да прикриеш празнотата, която те владее...еех... Stop

Сега 3 пъти ми писа, разбирам, че искаш да ти обърна внимание.

Ето обръщам ти........Харесва ми много папагалчето което гледка...и не казва нищо, защото е много умно - по-добре като няма какво да кажеш да си замълчиш отколкото да напишеш 3 мнения само и само да ти обърнат внимание.  Peace

# 5 372
Oх, по щастлива от мен няма...виждаш ли как се усмихвам...и се надявам да си щастлив с безсмислените си драсканици.... Wink ... Аааа, и ако чаках ти да се появиш да ми обърнеш внимание, горко на жалката ми форумска кариера.... ooooh!

# 5 373
Oх, по щастлива от мен няма...виждаш ли как се усмихвам...и се надявам да си щастлив с безсмислените си драсканици.... Wink ... Аааа, и ако чаках ти да се появиш да ки обърнеш внимание, горко на жалката ки форумска кариера.... ooooh!

Връщам си думите назад........понадникнах в "Твоята кухня" и ......много апетитно изглеждат нещата, страхотна готвачка си, винаги съм смятал, че една истинска жена трябва да е като теб. Peace

Ако бъдещата ми жена не може да готви ще я пратя при теб да я научиш да готви.
Само ще кажеш ценовата ставка за един кулиранер час преподаване от теб.

Ето един съвет още на жените над 35 - учете се да готвите вкусни ястия като Тумба Лулумба.
Това привлича мъжете.

# 5 374
Тамън  бях наточила остри нокти да дращя и ти извади пилата.... Laughing Wink Laughing

# 5 375
Тамън  бях наточила остри нокти да дращя и ти извади пилата.... Laughing Wink Laughing

О да наистина невероятно......пууууууу, ако нещо таковата......се разведеш или нещо.....call me please  Praynig
Дори и над 40+ да си, ще те взема, ще си имаш младо гадже.  Crazy  bouquet

Ох какви вкусотийки..........ммм да си изближеш пръстите, ама много завиждам на мъжа ти, да му кажеш да си те пази.  #2gunfire

# 5 376
# 5 377
  • Tам през Атлантическия океан
Eеееее , ТумбО мноУ си леснаа  Laughing веднага си прибра оръдията  Crossing Arms

# 5 378
Mи, Деско, ся като ме фалят да се опъвам ли, намерих си резервичка, не е за пренебрегване.... Wink ..Мека Мара съм аз, еееххх...само ноктите са ми големи, а сърцето мекичко, кат задника ми.... Laughing

# 5 379
Ми материалист съм и всеки нормален човек - днес на обяд сега преди малко, в Хавайския ресторант $7.81 трябваше да дам.
А не ми казаха - скъпи мой, вие сте......човешко същество и като такова заслужавате да ядете за без пари. Ахахахаха Laughing
Първо, явно не си преуспял чаааак толкова много, колкото се изкарваш, щом жалиш за $7.81, които си оставил в ресторанта.

Второ, тезата за твоята принадлежност към човешкия вид като причина за безплатни обяди е направо смехотворна.

И трето, слава богу, че не съм ти майка.

# 5 380
Ми материалист съм и всеки нормален човек - днес на обяд сега преди малко, в Хавайския ресторант $7.81 трябваше да дам.
А не ми казаха - скъпи мой, вие сте......човешко същество и като такова заслужавате да ядете за без пари. Ахахахаха Laughing
Първо, явно не си преуспял чаааак толкова много, колкото се изкарваш, щом жалиш за $7.81, които си оставил в ресторанта.

Второ, тезата за твоята принадлежност към човешкия вид като причина за безплатни обяди е направо смехотворна.

Я кажи как е времето в Канада, да посменим малко темата, нали ти пишеше от Канада? Peace

# 5 381
Ми аз като цяло съм мнителен към разведените или оставените - дали било мъже или жени.....няма значение.
Както съм мнителен към мъжете и жените дето над 35+ нямат семейство и деца.

Има една хубава Българска мисля, че е поговорка - От хубаво никой не  бяга....... #Crazy

Какво те бъркат разведените мъже?

И защо мислиш, че разведената жена крива и причина за развода? Най-вероятно е тя да го е поискала. Защото мнозина не знаят къде им е ципа на дюкяна. Или проявяват физическа или психологическа грубост към жена си.

Прави си, "от хубаво никой не бяга".

# 5 382
Ми аз като цяло съм мнителен към разведените или оставените - дали било мъже или жени.....няма значение.
Както съм мнителен към мъжете и жените дето над 35+ нямат семейство и деца.

Има една хубава Българска мисля, че е поговорка - От хубаво никой не  бяга....... #Crazy

Какво те бъркат разведените мъже?

И защо мислиш, че разведената жена крива и причина за развода? Най-вероятно е тя да го е поискала. Защото мнозина не знаят къде им е ципа на дюкяна. Или проявяват физическа или психологическа грубост към жена си.

Прави си, "от хубаво никой не бяга".

Може ли още един въпрос - освен дали пишеш от Канада, с Моргич ли си? Laughing Laughing Laughing
и джипа дето говориш, че караш - на изплащане ли е също?  Laughing
А и ако не си с моргич, в кой щат или провинция живееш в северна америка?  Laughing

# 5 383
  • София
Мацки мили мои, всички до една Hug  bouquet, толкова време сте отделили и толкова интересни и полезни неща прочетох Peace Hug.
Прекрасни тоалети на Феята, на мен ми допадат и са мой стил, и през лятото ходя с такива, ама по-прозрачни Rolling Eyes.

Ходех и с къси, и с дълги поли - сега с дългички, че нещо имам килца в повече за стопяване. Но и когато бях с най-добрата си форма, и с къси поли, и с дънки, и гола, и облечена, и умна, и глупава, и приятна, и сприхава, и интелигентна, и пиеща ракия на планниски връх, не и не...а бе като не върви, не върви.
Виж, само грим не ползвам, а бяла козметика в изобилие - лосиони, тоници, кремове, млека, масла...купешки и народни рецепти...и маникюр и педикюр задължително (в домашна обстановка, в смисъл аз си ги правя). А, и циците ми са малки, ама не страдая особено много по въпросът hahaha

Но късметът и съдбата засега показват да си стоя сама. Знам ли, може да се завърти колелото на фортуната на другаде.

И да се скъса Хищникът от яд Laughing, съм си от червената партия и още дълго ще бъда. Ген Wink.

РГ, ти си млада, действай newsm10.

Още веднъж, много ви благодаря на всички  bouquet, няма как да ви изброя всички поименно, защото ще пропусна някоя от вас Hug.

Мдам. Като не върви, не върви.

Ама, Розмаринче, той Хищникът визираше мене Mr. Green(38 г.), къде се буташ ти Joy

# 5 384
  • Paris, France

Първо, той не се е жалвал а просто е констатирал цената на обяда за да илюстрира стойността му.

Второто е отново констатация а не теза. Аз самата поради същата причина внимателно отбягвам недоходоносните и непотребни дейности. Тъй де, няма да си трия подметките на обувките за то, що клати гората.

С майка му бих искала да се запозная за да разбера как го е научила да обядва. Моят син предпочита да спести парите за обяда и ходи гладен. Дъщеря ми пък си купува дрънкулки с парите за обяда. Ееех, проблеми.

Нормално е децата да предпочитат по-млади родители и особено майка. В тази връзка се сещам, че имаше проучване, което показваше, че синове на по-възрастни 30+ майки са по принцип по-непретенциозни към външността на партньорката и склонни да имат деца с по-възрастни или непривлекателни жени.

Общи условия

Активация на акаунт