Толкова ли е трудно да се омъжиш след 35 г.?

• 258 123
  • 5 581
  •   1
Отговори
# 5 520
$hantalche не съм съвсем бивш. На електронна съм Sunglasses

# 5 521
Последно отклонение - не знам какво е електронна цигара, но важното е, че не пушиш вече оная гадна смрад. Peace

# 5 522
  • На земята, която е всъщност звезда.

А с последния - стисках, стисках, търпях, преглъщах, година и няколко месеца, в смисъл правих компромиси.

и да, аз ходех за риба с него, а той с мен на театър.
той слушаше рок и гледаше моите предавания, аз стисках зъби когато си пускаше фолк канала.
стисках зъби и когато в къщи се храни с ръце, без прибори...

Такова поведение е много погрешно, ама много.

E добре, това не беше ли компромисът,за който всички казват, че трябва да се прави.. newsm78 newsm78 newsm78.

(не е бил груб, ни най-малко, и при най-малкия намек бих си тръгнала...)

Компромисите, както и хората, са различни /едно е да слушаш рок и да правиш компромис с диско, друго да правиш компромис с фолк/. За да живееш с един компромис, трябва да го приемеш и да живееш в мир с това си решение. А ти стискаш зъби, значи правиш компромис, но се бунтуваш на решението си. При прекалено големи различия се правят и много големи компромиси, а когато и станат много  на брой трудно се живее. Трябва сама да решиш ще можеш ли да живееш със стискане на зъби до края на живота си.  Ако да, следва еди какво си, ако не второ или трето и пр. Ето тук идват изборът и след това си носиш отговорността за него /и не обвиняваш Иванчо, че се храни с ръце /напр./.

Последна редакция: чт, 12 юли 2012, 20:27 от Вселена

# 5 523

А с последния - стисках, стисках, търпях, преглъщах, година и няколко месеца, в смисъл правих компромиси.

той слушаше рок и гледаше моите предавания, аз стисках зъби когато си пускаше фолк канала.

E добре, това не беше ли компромисът,за който всички казват, че трябва да се прави.. newsm78 newsm78 newsm78.

Компромиси са различни /едно е да слушаш рок и да правиш компромис с диско, друго да правиш компромис с фолк/. За да живееш с един компромис, трябва да го приемеш и да живееш в мир с това си решение. А ти стискаш зъби, значи правиш компромис, но се бунтуваш на решението си. При прекалено големи различия се правят и много големи компромиси, а когато и станат много  трудно се живее. Трябва сама да решиш ще можеш ли да живееш със стискане на зъби до края на живота си.  Ако да, следва еди какво си, ако не второ или трето и пр. Ето тук идват изборът и след това си носиш отговорността за него /и не обвиняваш Иванчо се храни с ръце /напр./.

Ми тя може да се опита да промени мъжа.

за пример - аз една от моите приятелки я отучих да пишка на отворена врата докато си говори с мен и аз съм в спалнята, докато ме няма в стаята, да си пишка или а*а на отворени врати...

Аз примерно не съм ли на осамотение - не мога и не мога да пишкам.
Как го правеше тази жена си нямам идея.....пишка си без никакъв смут докато аз се разхождах из спалнята и ми говореше на всичко отгоре в тези моменти.

Бррррррр

А има и компромиси които просто няма как да преодолееш тогава казваш чао - пак за пример, едно от бившите ми годеници 3 на брой имаше кучета - ми не ми беше приятно като се будя сутрин нещо да ме лиже по краката.

Извода е - опитваш се да промениш - ако успееш - good  ако ли не......и не искаш да правиш компромис - то напускаш.

# 5 524
Понякога, като не си пасвате - не си пасвате. Толкоз. Няма нужда от излишно анализиране и драматизиране. Чантичката и дим да те няма.

# 5 525
  • Колибите
Понякога, като не си пасвате - не си пасвате. Толкоз. Няма нужда от излишно анализиране и драматизиране. Чантичката и дим да те няма.

Ами което и стана преди месец.

# 5 526
Права си, Зилозавър - ако не си пасвате, не си пасвате.

Ако си пасвате, пак ще се налага да се правят компромиси. Неминуемо е. Всеки от нас носи в себе си неповторима комбинация от гени, бил е възпитан различно, израснал е в различна среда, различни житейски случки са го формирали като зряла личност. Няма начин двама души да пречупват светлината през една и съща призма. Но за основните неща (морални устои, хигиена, стратегия за възпитание и отглеждане на деца) стандартите ви трябва да са не приблизително, а 99.99% еднакви.

Необходимо е да се вземе предвид също така, че обикновено с какъвто се събереш, такъв ставаш. Това е очевАдно даже при собствениците на кучета: няма да видиш тлъсто куче, водено от слаб човек. Така че трябва внимателно да се прецени не само какъв човек евентуално ще даде своите гени на децата ти, но и дали ти лично искаш да отразяваш този човек.

# 5 527
  • Насред хаоса

Което е за добро. Представи си само непрекъснато правене на компромиси, срещу които цялата ти същност е против. Та това си е мъчение. Губи се удоволствието от общуването във връзката.

# 5 528
  • Колибите

Компромисите, както и хората, са различни /едно е да слушаш рок и да правиш компромис с диско, друго да правиш компромис с фолк/. За да живееш с един компромис, трябва да го приемеш и да живееш в мир с това си решение. А ти стискаш зъби, значи правиш компромис, но се бунтуваш на решението си. При прекалено големи различия се правят и много големи компромиси, а когато и станат много  на брой трудно се живее. Трябва сама да решиш ще можеш ли да живееш със стискане на зъби до края на живота си.  Ако да, следва еди какво си, ако не второ или трето и пр. Ето тук идват изборът и след това си носиш отговорността за него /и не обвиняваш Иванчо, че се храни с ръце /напр./.

Ами така разсъждавам и аз, но като ме убеждават колко съм била претенциозна, викам си, дай пък да го направя този компровис, да сваля летвата.
Но е по-добре триста пъти да съм сама.

Както и да е.

# 5 529
  • Колибите

Което е за добро. Представи си само непрекъснато правене на компромиси, срещу които цялата ти същност е против. Та това си е мъчение. Губи се удоволствието от общуването във връзката.

Да, ама човек си казва, аз ли съм най-тъпото и просто парче, дето никой досега не е поискал. Той и Хищника така казва, щом една жена до 35 +  няма сериозна връзка и партньор, значи е кофти, значи нещо й има и трябва да се примири.

Както и да е, от почти всички от вас, мами, и Трети, прочетох това, което исках да прочета, разбрах, че не в мен е дефекта, така че... Hug Hug Hug

# 5 530
  • На земята, която е всъщност звезда.

Ако си пасвате, пак ще се налага да се правят компромиси. Неминуемо е. Всеки от нас носи в себе си неповторима комбинация от гени, бил е възпитан различно, израснал е в различна среда, различни житейски случки са го формирали като зряла личност. Няма начин двама души да пречупват светлината през една и съща призма. Но за основните неща (морални устои, хигиена, стратегия за възпитание и отглеждане на деца) стандартите ви трябва да са не приблизително, а 99.99% еднакви.

Необходимо е да се вземе предвид също така, че обикновено с какъвто се събереш, такъв ставаш. Това е очевАдно даже при собствениците на кучета: няма да видиш тлъсто куче, водено от слаб човек. Така че трябва внимателно да се прецени не само какъв човек евентуално ще даде своите гени на децата ти, но и дали ти лично искаш да отразяваш този човек.

Съгласна съм, с изключение на подчертаното. Ние сме слаби, а кучето ни е дебеланка.  Embarassed И предишното беше дебеланка.  Embarassed Просто все такива ни се падат, лакоми, а ние сме с меки сърца...

Розмариня, няма дефекти, има особености.  Grinning

# 5 531

Да, ама човек си казва, аз ли съм най-тъпото и просто парче, дето никой досега не е поискал. Той и Хищника така казва, щом една жена до 35 +  няма сериозна връзка и партньор, значи е кофти, значи нещо й има и трябва да се примири.

Както и да е, от почти всички от вас, мами, и Трети, прочетох това, което исках да прочета, разбрах, че не в мен е дефекта, така че... Hug Hug Hug

Е хайде и ти сега - струваш ми се много свестна жена.
Смени страната казах ти - в България им е по-трудно "на пазара" на жените.
Изчети темата от началото и ще видиш, че не само аз ти го казвам това - всички българки дето пишат от чужбина са го усетили и те това - както аз го усещам.
Аз дори и направих грешката - да зарежа приятелката ми която ме обичаше в България преди да дойда за на тук......щото си мислех, че "мъжкия и женския пазар" в Щатите и по специално северна Калифорния е като в България...........между 5- 15 жени - красиви, готини, супер жени.....годишно - лесни жени........дали за секс, дали за каквото там......

Както и аз ще смена страната - защото нещо нямам желание да се женя за 75килограмова Американка със самочувствие. Пък какво остава.......за наистина красивите американки - нямам си идея пък на тях какви са им изискванията тогава........

# 5 532
  • Насред хаоса
Да, ама човек си казва, аз ли съм най-тъпото и просто парче, дето никой досега не е поискал.

Това и през ум да не ти минава. Доколкото разбирам, търсиш вината само в себе си. А не трябва да е така.

# 5 533
Ние сме слаби, а кучето ни е дебеланка.  Embarassed И предишното беше дебеланка.  Embarassed Просто все такива ни се падат, лакоми, а ние сме с меки сърца...

Розмариня, няма дефекти, има особености.  Grinning
Значи сте изключение от правилото. Отбий се в кучешката тема и с удоволствие ще продължа там обсъждането, ако имаш желание.

Розмариня, представа си нямаш какви семейни хора познавам. За някои от тях никога не бих допуснала, че ще намерят жена, която не просто да ги обича, а да изпитва страст към тях  Sick Па и деца да им роди, боженце! Ама ей ги на, женени, с деца.

Знам, че ти си на светлинни години напред и от външния вид, и от поведението на тези (меко казано) странни представители на човешния род. Затова, както е казала Вселена, въпросът е да намериш човека, който ще те приеме с особеностите ти.

Знаеш ли какво ми каза моят мъж? Че когато много искал да си има приятелка, хич не се получавало. Било му адски болно и не разбирал защо: спортна натура, добра душа, сериозни доходи, собствена къща в "Симеоново".... А и се стараел, та пушек се вдигал. От един момент нататък спряло да му пука. И момичетата направо започнали да полепват по него.

Да не би пък това да е разковничето?

# 5 534

На четвъртия аз му избягах сравнително бързо, за 1 месец Joy Сега търчи след мен.

Ah, the classics.  Heart Eyes Само на мен ли не ми пречат мъже, тичащи след мен, дори когато не ги искам, или само аз си го признавам?  Mr. Green  
В тази връзка, някой по-горе попита дали жените са по-атрактивни с гадже, и мъжете и така нататък или нещо подобно... Та, според мен няма значение дали са с гадже, но една жена винаги излъчва повече сексапил и ... как да кажа ... аура на атрактивност в моментите, в които има 1-2-3 ухажора. Което не означава да се въртят кучкенски номера, разбира се. Просто да се огледаме кой как ни се усмихва.

Невероятно точно казано!   bouquet

Розмариня,  Hug, за дефект и дума не може да става. Много пъти основният проблем е количество контакти с качество свободни мъже. Помисли си в тази посока. Страхотна си! Сега остава да има хора, пред които да го покажеш.

Общи условия

Активация на акаунт