Да използвам малката докато спи да драсна набързо.
Верно е студено,ама днес е по-меко от вчера.Пък Дунава ако го знаете какъв е позамръзнал...плуват мини-айсберги
Честити празници на всички с поводи!
Триколка-искам да взема,но нека да се позатопли времето и ще я мисля.
Бебеш,Бебеш...

Калина от вчера е с разстройство,така да се каже.От снощи й давам оризова вода,пюре от шипки съм приготвила.Звънях на педи,но никой не вдига и се чудя какво да давам още.Лечебната Хумана дали има смисъл да я вземам,при условие че само вечер пие мляко?Иначе вчера бяхме при педи запреглед,че беше една седмица със сополи и тъкмо минаха и се появи това.Не искам да я водя пак,че много болни има и ме е страх да не лепне някой грипец.
Ще се радвам на идеи какво да давам.
Бягам,че се наспа

и да кажа на Еления,че ако майка и е пенсионерка трябва да намерят познати с фирма които да я назначат фиктивно на работа само за 1 ден и на 2рия вече може да прехвълите майчинството.Вал,може ли да ми кажеш дали мога законово да опонирам на работодателите ми за това преместване и как мога да пледирам че трябва да кърмя макар че детето ми е над 8 месеца,четох нещо по преценка на здравните власти......ама хич не ми стана ясно и къде и как мога да се оплача че ме карат да работя на официални празници при положение че детето ми е под 3г.?Извинете ме отново но сериозно съм решила да се заяждам с работодателите ми които са много голяма и известна фирма
вчера поместихме с татко му леглото, а отдолу и отзад имаше какви ли не съкровища 

Единственото, което се сещам е, ако е много лют да не й раздразни стомахчето.