На Януарчетата с Любов! Тема 32

• 28 916
  • 736
  •   1
Отговори
# 435
  • ул. "Мечтание"
Нощни той сам изяви желание,направи си теста и иска да си поръча.

Чудесно!  Hug Hug Hug Това е добър знак.  Wink

Пате, дано!  Praynig Praynig Praynig
На мен вече си ми липсва Божидар!  Embarassed

# 436
  • В две тъмни очички
Добро утро и от нас с малката закачка Влади, която цяла сутрин се крие зад дивана, врата и къде ли не , след което изкача и казва "ПА!"  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Еййй тва родителството наистина е странно нещо - Елч, има една приказка "Откакто родиш си все "зле" , като са при теб децата искаш да си починеш, като ги няма ти липсват и искаш да са при теб." Така че мира няма вече!

Хайде поздрав за всички малки и големи :

# 437
  • В две тъмни очички
Аз и Ти, честит рожден ден! Бъди жива и здрава, много обичана, много усмихната и сбъдвай всяка мечта , без особени усилия!  Hug Hug Hug

# 438
Добро утро!

Аз и Ти , Честит Рожден Ден! Желая ти много здраве, щастие и успехи!   bouquet  bouquet newsm59

По темата за приятелството и парите сте писали много, няма и аз да задълбавам. Само да кажа, че съм стигнала до извода, че май интересите напоследък вземат връх над приятелските чувства. В момента единствено на семейството си вярвам и на никой друг. Само те могат да ме подкрепят в трудни моменти! Всеки друг си гледа интереса! Спирам, щото пак ще се настроя лошо, а това го мога най-добре. Simple Smile

Ноеми, интерести сънища Grinning

# 439
  • София
Добро утро  Hug

Аз и Ти, Честит рожден ден, бъди много здрава и щастлива  Hug

Елч, даже е 4.70 - в Цибалаб, 2 лв е вземането на кръв, 1.70 екарисаж и 1 лв административно обслужване  ooooh!

За липсването, на мен дори и в магазина на пазар без нея да отида пак ми е мъчно, а като съм на работа, и само си представям през съответните часове какво прави и как не съм до нея и ми е много сдухано, Крум само ми се кара, че я обсебвам  Crazy

Ей мацки, от събота чета за проблемите и не знам какво да кажа, попадне ли човек в такава дупка е много кофти, все някога се излиза от нея  Hug Много ми е мъчно, защото след месец едни от най-любимите ми близки, брат ми и гаджето му, заминават да си търсят късмета в чужбина, криво ми е, защото са млади, умни, готини, тя е с 2 магистратури, той е инж.док. и незнам си какво още, имат стаж по специалноста си, и няма да ви кажа колко време, повече от 2 г. не можаха да си намерят работа  #Cussing out, накрая брат ми гледаше обяви за озеленители, бармани, тя за сервитьорки, изобщо само и само да изкарат някой лев, и в един момент решиха, че тук просто не става, не е като да не се опитваха, много е трудно, дано да имат късмет за напред  Praynig

И сега да ви " светна " на една идейка, майка ми ми е забранила да изхвърлям неизпитото АМ на малката, с него меси уникални погачи, аз вчера опекох един хляб, после ще кача снимки да видите за какво чудо става на въпрос, та това е една идейка за икономия  Money

# 440
  • бургас
от вчера сутринта пръстите на дясната ръка без кутрето и безименния са ми изтръпнали и почти не ги усещам а тази сутрин ръката май е леко подута.
някой имал ли е подобен проблем?

# 441
  • Пазарджик
Добро утро и от мене!
Вчера не можах да се разпиша,не че нещо особено правих ,но се не остана време да пиша.Дребната направи един сън от 18ч.до към 19,30ч.когато я събудих и после заспа чак  в1,30ч.ама тази сутрин съм шен,да видим до кога.
Бебеш  Hug
Нощни стискам палци на Божидар да му хареса и да си ходи с желание Praynig
Елч добре дошла у дома!
Зайке много ми е въодушевено като гледам как расте лентичката!Още повече ,че термина ми с Таня беше на 14.09 и така ме връхлитат спомени.
По този повод ,все забравям да ви разкажа съня ,който сънувах преди няколко дена.Сънувах,че раждам ,ама сам сама,бях изключително спокойна,а чувството беше страхотно и много приятно,когато почнах да целувам бебето си направо летях от щастие.Събудих се и една сълзичка течеше по бузата ми.

Аз и ти

Пожелавам ти пътека,
която всеки ден да те води
до прекрасното утре.
Честит рожден ден!

# 442
То май е късно за "добро утро"...  newsm78

Аз и ти, ЧРД! Да си жива и здрава, много щастлива и обичана, и да те слуша домочадието! newsm67

аз съм същата и вярвам, че когато човек е отворен, позитивен и добър рано или късно всичко това му се връща, някак всичко и всички около него отразяват тази искреност и доброта. няма как да е иначе!

202uu    Peace

Елч, и аз все това си повтарям! А също и обратното, че лошите и негативни хора рано или късно предизвикват съдбата чрез действията си и лошотията им се връща тъпкано. Искрено вярвам и в двете неща.
Радвам се, че сте си изкарали хубаво, но бях сигурна, че ще ви е празно без малката усмивка Дара!  Mr. Green  Само да пораснат още малко и ще са идеални за суркане по всякакви екскурзии, почивки и пр. Нас с брат ми нашите ни мъкнат от невръстни по всякакви язовири, реки, планини и какво ли още не и имам прекрасни спомени!  Peace

Нощни, Пате, дано ходещите на градина го приемат добре и спокойно, и да няма драми.

В този ред на мисли : Ети, как е Ивка?

Бубе, мерси за поздрава!  sohappy

Тути, прекрасен сън. И аз скоро сънувах, че съм бременна с момченце.  Wink

Вал, радвам се, че малчовците са по-добре вече. А ти не спираш да ме изумяваш с безбройните дейности, които съчетаваш едновременно - и деца, и учене, и работа... Евала!  newsm20

Ох, не спирам да мисля за хората в харманлийското село, което е залято от придошлите води. Дано всички да са живи и здрави!  Praynig

# 443
Az_i_ti, честит Ден!   bouquet  нека е единственият, посрещнат в съда, освен ако нямаш да получаваш някакво голяааамо наследство Simple Smile наздраве!

ей, да ви имам сънищата, как оцветихте сутринта )) никога не съм била сигурна благословия или проклятие е да се помнят, знам само, че аз моите страшно рядко ги помня (май няма повече от дузина в колекцията ми въобще) и по принцип се водя несънуваща, което е глупост, разбира се. последният (запомнен) сън беше, когато разбрах, че дъщеря ми трябва да се казва Екатерина.

Нощни, благодаря от сърце, че си се погрижила така ефикасно за нашите момичета, мцу!

Люба, адмирации, мацко. за онова признание с 'лошата черта'; ) отрадно е, че го правиш и изобщо, че я съзнаваш като такава, а това вече значи и че я бориш. прегръдка.)

# 444
.

Последна редакция: пн, 06 фев 2012, 13:31 от vladka_sun

# 445
  • София, Лагера
Хау!
Аз и ти, честит рожден ден!   bouquet

... И друго си мисля, дали пък не знаеш как да си поискаш? Не се заяждам, по-скоро подхвърлям идея например да смекчиш тон, да промениш изказ, ей такива неща.
И на мен това ми се върти в главата. Знаеш какво имам предвид, понякога си склонна под вола теле да търсиш и да тълкуваш нещата в посока, в която моментните ти емоции те поведат.  Peace Пробвай другояче!

Ей, поредната тежка нощ  Tired Така се надявах барем да полетя малко, то не стана... а и маршрут си бях измислила (През Бутан към Мианмар  Mr. Green)  Баси гадния грип! Хич не се и изненадвам, че преди векове масово са измирали хората от това чудо. Пети ден съм полужива, при това с лекарства. И му се не види края, че и по-зле става.

Айде почвам да чета листовки, че срам е резил  Crazy
Листовки за самолет или да кола?  Laughing Laughing Wink Ей, никакви припадъци вече Hug

# 446
... И друго си мисля, дали пък не знаеш как да си поискаш? Не се заяждам, по-скоро подхвърлям идея например да смекчиш тон, да промениш изказ, ей такива неща.
И на мен това ми се върти в главата. Знаеш какво имам предвид, понякога си склонна под вола теле да търсиш и да тълкуваш нещата в посока, в която моментните ти емоции те поведат.  Peace Пробвай другояче!
Радвам се, че така добре си ме опознала виртуално. Много ще се радвам да се запознаем и реално и да видиш какъв човек съм. Ще ми бъде много приятно.

# 447
от вчера сутринта пръстите на дясната ръка без кутрето и безименния са ми изтръпнали и почти не ги усещам а тази сутрин ръката май е леко подута.
някой имал ли е подобен проблем?

Да, вика му се плексит. Бягай невролог или масаж

И аз я мисля Ети, тя не е ли на работа от днес  newsm78
Ноеми, наистина ти съчуствам. Такъв грип съм карала 2007, 2008, 2009 - точно по това време. Имах чуството, че ме е прегазил бързия влак. После 1 месец бях като разглобена. Точно тогава изкарах и въпросния плексит, за който пиша на Клеопатра

Мен ме е срам да кажа какви сънища сънувам от 2 дни Embarassed

Хора помагайта, някой да има връзки в софийския ТЕЛК, и другото, което исках да питам е някой знае ли забавачка в Борово, Бели Брези, Красно село, Манастирски ливади или Гоце Делчев, в краен случай Стрелбище, където мога да го оставям по 4-5 часа. Целодневна ясла ще му дойде много. Частна имам предвид

Аз и ти, честит рожден ден  bouquet

Последна редакция: пн, 06 фев 2012, 14:07 от kak@r@la

# 448
Здравейте Hug
Аз и Ти Честит Рожден Ден! Бъди здрава,заобиколена с позитивни хора и успяваща във всички твои начинания!

Нощни Стискам палци бързо да се адаптира Божидар Praynig 

madlen_81 В Цибалаб всички плащат Peace Няма деца,пенсионери и т.н. Ма то май консумативите навсякъде се плащат newsm78 Ние правихме в Полимед изследвания наскоро на каката и там ми взеха пари - мисля 2 и нещо Confused

Бубе
Мерси за поздрава Hug

Елч Как така без направление пък само 2 лв за кръв newsm78. Я кажи къде ходиш Wink
Иначе,не се и съмнявам, че Дара ви е липсвала Peace Ама пък някой път човек има нужда от почивка Wink Явно още не ви е дошъл този момент Wink

tuty1 Хубав сън Heart Eyes

клеопатра Бееегай на лекар,как така ти е подута ръката - нещо да си я удряла Confused Пък и пръстите да не си чувстваш Thinking

Айде стига толкова засега Hug

# 449
  • бургас
когато се събудих сутринта беше подута,но спадна,обаче още е изтръпнала. май ще ходя на невролог тия дни  newsm78
не съм се удряла и немога да измисля причина за това,дано да не е нещо сериозно

Общи условия

Активация на акаунт