В очакване сме на ритничета от АВГУСТовските мъничета!

• 33 875
  • 741
  •   1
Отговори
# 15
Кашпичке, ти защо ще ходиш?  Hug Аз в четвъртък ще пускам кръв за БХС и после ще се разбере ще има ли амнио или не  Shocked

Диди, права си,  Peace грешката е моя, стриите са червени пъпчици, стърчат навън, а не точици, така, че Меги_Емо, подвела съм те  Embarassed Hug

Шехина, 18 000 части, Божкеее  #Crazy

Диди, на мен също ми се случва така да ми се завие свят, прималява ми и чак ми се подкосяват краката. От рязкото ставане и по-ниското кръвно е, не е притеснително изобщо  Hug
И като се наям също ме боде в дроба под ребрата  Crazy Споко, тепърва има само да охкаме  hahaha

# 16
Да се запиша и аз в групата за августовски мъничета
Чакам моето на 25 август Grinning
Поздрави на всички и леко бременеене  Simple Smile

# 17
Здравейте момичета, наистина много сладък бебок. Като го гледам направо нямам търпение да дойде август....

didi24 и аз усещам пеперудки в корема като съм легнала и то от близо две седмици. Преди писах но никоя мама не отговори и реших , че щом съм само аз явно си въобразявам. Док каза същото, не било възможно толкова рано да се усети. Но аз все си мисля, че е бебчо. Видях, че имаш щъркелче? Категорични ли бяха? На мен също ми го казаха но някак още не смея да се настройвам.

Завиването на свят и резките болки също са ми налични. Явно са част от екстрите  Grinning

# 18
Кашпичке, ти защо ще ходиш?  Hug Аз в четвъртък ще пускам кръв за БХС и после ще се разбере ще има ли амнио или не  Shocked

Защото съм на почти 38 години. БХС е само една вероятност и за мен поне не е достоверен  Peace

Последна редакция: вт, 31 яну 2012, 14:51 от Кашпичка

# 19
  • Пловдив
здравейте и от мен  bowuu

От една седмица не съм излизала и топля леглото. Само гледам отвънка снега и си представям колко е студено.

Относно морето Ние даже вече си запазихме.  Хубавото е че може да се анулира резервацията до 20 дена преди отпътуването без никакви неустойки. Та затова сме си запазили апък каквото ще да става, ще го мисля на място.  Wink

# 20
здравейте и от мен  bowuu

От една седмица не съм излизала и топля леглото. Само гледам отвънка снега и си представям колко е студено.

Относно морето Ние даже вече си запазихме.  Хубавото е че може да се анулира резервацията до 20 дена преди отпътуването без никакви неустойки. Та затова сме си запазили апък каквото ще да става, ще го мисля на място.  Wink

Може ли инфо къде сте си запазили на такива условия, че и аз проучвам и ми е интересно.

# 21
Ели4ке, добре дошла, лека  Hug

Кашпичке, то и аз гоня 38, но ако БХС не покаже висок риск, няма да правя. В смисъл БХС често може да покаже висок риск и да няма нищо, но обратното е много малко вероятно. Ще видим, де, ще го обсъждам пак с док  Simple Smile

124 сме в списъка вече  Party

Последна редакция: вт, 31 яну 2012, 15:23 от Блонди

# 22
Днес станах леляяяя на едно малко-голямо човече.   Tada  ura
Брат ми му се роди 2ро детенце, този път момче - 4кг, 52см.  stork-boy
Да му е живичко и здравичко и пожелавам на всички с такива страхотни новини да сме през Август  baby  Hug

# 23
  • By the sea
Честита ви поредна темичка, майчета Simple Smile

Paper Monster, направо ти се чудя как издържаш толкова време без да си чула сърчицето на бебчето. Виждам че си в 13та седмица, сигурна съм че всичко е наред, но на твое мято веднага бих отишла на частно да го чуя, аз не мога да трая  Crazy Пак ти казвам, сигурна съм че си се развива добре, щом нямаш и оплаквания, но си го виж(чуй) при добър специалист.  Hug

Аз съм сигурна, че всичко е наред понеже досега не съм имала поводи за притеснение, дай Боже така да си остане, но все пак.Другата седмица си искам ехото и това е!Иначе вече имам и вариант за частни прегледи, но как да е... Този док за ЖК уж един от най-добрите, като за 1-ви преглед мисля, че трябваше да ми отдели повече време.  #2gunfireОбвинявам и себе си, че бях разсеяна и притеснена, но какво да се прави.Тепърва ще се опознаваме с доктора, а и много ми се иска живот и здраве да родя при него. Simple Smile

За моренцето- аз живея на 5 мин. от плажа и ходя толкова рядко, все не ми остава време от ангажименти.От мин. година имам мерак да ходя по-често, тази год. си имам повод за повече почивка, така че няма да пропусна малко тен.Виждала съм много бременни на плажа, с чадърче и плажно мляко и в разумни граници мисля, че няма да ми се отрази зле  Mr. Green

# 24
Здравейте и от мен:)
ПЪРВО ЗА ПОЗДРАВЯ НОВОДОШЛИТЕ МАМИ ! Hug Толкова много, преброих 119 мами  Whistling  newsm68 На всички леко бременеене   bouquet

Толкова много теми и все интересни, и в стремежа си да изчета всички за два дена, започнах да му изпускам началото на 30.01.  Whistling  #Crazy #Crazy #Crazy 

За СУЕ-то - и аз съм с малко завишено и док, каза че е нормално от бременността.

За усещането на бебчето - аз често усещам като леко гъделичкане, в определени ползи на тялото.Особено малката ми племенница,когато ме гушка и му говори  Heart Eyes и не мога да разбера, детенцето постоянно му говори в мъжки род, а все още не знаем пола на бебчето. Дали децата имат силно развита сензитивност?!?

ЗА БХС - браво за страхотните новини на миналите  Hug Аз още се чудя, хем малко ме е страх, хем и моят док. постоянно ме разколебава, е първия давал големи отклонения и не всеки път реални резултати .. много съм объркана. Но като чета, колко положителни и озарени излизате след него се замислям....
kalka ти къде ще ходиш на БХС в БС?

Hug

# 25
Hris_ - ЧЕСТИТО !  Голям юнак , Браво!!!

# 26
  • София

Елвирке, искаш ли щъркелче?  Grinning

цъъ, още ще мечтая за щерка, като кажат на 100 процента сигурност тогава  Wink

# 27
  • София
Hris_честито! Айде брат ти тук да се похвали, че си има племенниче през август!  Wink

Ей, много ме станали, бе мами!

# 28
И аз си мисля, че усещам бебето. Не зная дали си въобразявам, но някак си съм сигурна , че е бебо и се успокоявам, че е живо и мърда и по- малко се притеснявам   newsm53.
  Аз съм на морето  smile3533 ама........си мисля, че като стана като плондер ще ме е срам да ходя на плажа  Blush .
 Моя термин е на 17 ти ,  ще  помоля Блонди да ме впише   bouquet
 Hris , Честито! Да ви е жив и здрав и много да радва леля си  newsm51 !

# 29
Здравейте и честита ни нова темичка Simple SmileИскам да ви задам един много важен въпрос.Доктора който ми води бременноста не работи със здравната каса.Предния път когато бях на преглед при него на един лист ми написа какви изседвания трябва да си пусна и ми каза да си взема направление от лич.лекър,но днес като говорих с личния си ми каза че за тези изследвания направление трябва да ми даде доктора който ми води бременноста #Cussing outи сега незнам какво да правя вие имали ли сте подобен проблем?Желая лек ден на всички Hug

Общи условия

Активация на акаунт