Въпроси към Класически хомеопати 20

• 53 341
  • 729
  •   1
Отговори
# 180
mama 123,Мира:),само за малко,благодаря ви за отговорите!   bouquet  bouquet  bouquet

Чудих се,дали лекарството не може да премине в кърмата и кърмачето да го докаже по някакъв начин.....

# 181
mama 123,Мира:),само за малко,благодаря ви за отговорите!   bouquet  bouquet  bouquet

Чудих се,дали лекарството не може да премине в кърмата и кърмачето да го докаже по някакъв начин.....
Няма опасност от доказване.

# 182
здравейте всички   bouquet Предварително се извинявам,но спешничко ми трябва съвет относно добър класически хомеопат във Варна.Нямах време да се чопля в задните теми ,но тази вечер и това ще направя.
Става въпрос за бебенце понеже искам да й сменя педито,че нашата  само антибиотици за щяло и нещяло мили дами.А и с неваксинирането явно няма да имаме консенсус.Някой от вас знаят как е -казваш че не желаеш детето да се ваксинира повече и оттам док си врътва гъза и не те поглежда изобщо повече.Ти си като подвижна болест за него едва ли не.Та ще съм благодарна ако ме посъветвате за някой ,който уважава такова мнение(нямам предвид да вписва небити ваксини) и това не повлиява на работата,преценката и лечението евентуално ако се наложи.Благодаря ви !
пс: пък и ако има разни познания на тема здравословно хранене,билки и всякакви алтернативни методи за лечение добре дошло
Здрави деца желая Hug

Последна редакция: вт, 21 фев 2012, 17:38 от Ник4е

# 183
  • Варна
Здравейте!
Какво давате, ако нямате връзка с хомеопата си, а детето е с температура и други екстри?

# 184
Здравейте!
Какво давате, ако нямате връзка с хомеопата си, а детето е с температура и други екстри?

Аз лично нямам достатъчно опит и не бих могла да преценя кое лекарство да дам. Бих дала евентуално конституцуята и да изчакам. Ако детето е зле и все още нямам връзка с хомеопата ще лекувам с алопатия, но не и да предпиша сама ХЛ. Твърде малко познания имам за да преценя кое е правилното ХЛ.

Ник4е, ти хомеопат ли търсиш или педиатър?

# 185
# 186
  • Варна
Да, определено няма да дам каквото и да е било хомеопатично. Към алопатичните не ми се връща, а и лекарката изписа две рецепти, в които все още не фигурира АБ. Ще видя тази вечер как ще е и утре пак на преглед.

# 187
Цитат
Merymoly и двете търся мила.Ако може да е съвкупност ще е най-добре.Давайте предложения  newsm78

# 188
  • Варна
Никче, във Варна няма GP /т.е. такъв който да има касателство с ваксините/ и класически хомеопат едновременно. Възможно е да има GP което да вписва непоставени ваксини, аз не знам, но предполагам че имена се коментират на лични. Отделно ще трябва да си потърсиш хомеопат, при който да водиш детето си.

# 189
Цитат
Merymoly и двете търся мила.Ако може да е съвкупност ще е най-добре.Давайте предложения  newsm78

Изпратих ти на лични моя вариант

# 190
Алопат,дори да не е изписал АБ,четете листовките и на другите лекарства.Защото също не са безобидни,съдържат хиляди отрови, антихистаминовите и т.н.

# 191
Здравейте!

На малката давам Беладонна, но тя вдига Т като типичната Беладонна/студени крайници, горещи червени бузи, десностранни симптоми/.Миналата година на морето на 3-ия ден вечерта от нищото вдигна 38.8, каза, че я боли дясното ухо.Дадох и точно един прием и от температурата и "помен" не остана.На следващия ден се къпа в морето и си изкарахме безпроблемно почивката.

# 192
  • Пловдив
кака Сиси да те питам ,това за студените крайници,през цялото време ли типичната Беладона има студени крайници?
защото сега последно малката като вдигаше Т,я забелязах че и ръцете и краката са студени докато вдига Т,и като че ли когато вече спре да се качва се сгорещяват.Колко време след приема спадна Т?и след приема качи ли се още нагоре?нали понякога казват че Т може да се качи още от ХЛ?

# 193
  • Пловдив
кака Сиси да те питам ,това за студените крайници,през цялото време ли типичната Беладона има студени крайници?
защото сега последно малката като вдигаше Т,я забелязах че и ръцете и краката са студени докато вдига Т,и като че ли когато вече спре да се качва се сгорещяват.Колко време след приема спадна Т?и след приема качи ли се още нагоре?нали понякога казват че Т може да се качи още от ХЛ?
niko11, нали се сещаш, че кака Сиси и да ти отговори на въпросите, това са реакциите на нейните деца с конкретното ХЛ и един конкретен момент, твоите могат, и най-вероятно ще реагират по-различен начин Wink.
Да, може да се покачи Т от ХЛ, на мен ми се е случвало, но аз гледам на Т като на нещо оздравително Peace

# 194
  • Пловдив
ами аз питам,защото и аз дадох Беладона на моето,на своя глава и при моето като че ли се отрази след 1 ден,т.е. още един ден имаше Т след приема,но не надминаваше 39
а И доколкото кака Сиси пише-тя е дала Беладоната без да говори в случая с хомеопата си.
Знам че всичко е индивидуално,доста литература изчетох по въпроса вече,

Общи условия

Активация на акаунт