Защо няма да ви дам работа

• 27 136
  • 581
  •   1
Отговори
# 45
Никъде не съм писала нищо за изцяло мъжки колективи.
Това че мъжете са предпочитани от работодателите, получават по-високи заплати и създават по-малко главоболия на работодателите си, не е мой извод.

# 46
  • София
Фирмата на мъжа ми е.
Изцяло мъжки състав, няма нито една жена.
Дори секретарката е секретар, така да се каже.

# 47
И аз бих наела за секретарка некой убавец. За работа - само жени, майки.

# 48

И по време на грипна ваканция ще отваряте детска градина.  Wink

# 49
Aaaa, Ази, първо - сигурна ли си, че е така?  Grinning Ок, да речем, така е... Тогава това е прецедента, който е просто изключение от правилото за мен  Sunglasses Докато не намерим поне 3 такива фирми сред хилядите съществуващи - не приемам аз идеята за успешен мъжки отбор Mr. Green

# 50
  • Насред хаоса

Не, ще наемат мъже, които после да уволняват. Или, за да не ги уволняват - като персонал в детската градина.

# 51

Не, ще наемат мъже, които после да уволняват. Или, за да не ги уволняват - като персонал в детската градина.

А?

А бтв, творението на "блогъра" наистина се разпространи вчера, ама данните на които се позова писанието му (от Делоит) са от 2007 г.  Не, че не е актуално за БГ днес...

Последна редакция: сб, 04 фев 2012, 19:39 от минзухар

# 52
На този скопен блогър и на всички мислещи като него искам да им седнем на лицето. Mr. Green

# 53
  • София
Нали? И аз така казвам.
А в най-натоварената ми бивша работа, магаретата все жени бяха.
Мъжете бяха в състав- шофьор, льольо с неизвестно предназначение и собственик.

И децата болни, здрави, работата все свършена беше.
Имало е и моменти на детска градина в офиса. Чаветата в едната стая с филмче на някой лап-топ, листове и флумастри, даже помня, че на един печат най-много се радваха.

Дана, аз не съм привърженик на коч къмпъни отборите.
Просто, покарй твоя пост се сетих и с изумление установих, че е така.

# 54
  • Насред хаоса

А?
Кат заместници на жените, бре, кат заместници. Или, ако не щеш мъже за заместници, ще ги вземеш за персонал на детската градина. Ама май не стават за там.  Thinking
Пипиии, присъединявам се към искането ти.  Mr. Green

# 55
Касита, който и работодател да питаш, освен крайните сексисти, разбира се, ще ти каже, че определен тип хора създават проблеми и това не произтича от пола.

Защо си толкова убедена, че жена е равно на проблеми. Погрешно е това.

И, аз не разбрах за каква изначална роля на жената говориш ти. Зададох ти вече втори път въпроса какво означава това, но ти извърташ.

# 56
Aaaa, Ази, първо - сигурна ли си, че е така?  Grinning Ок, да речем, така е... Тогава това е прецедента, който е просто изключение от правилото за мен  Sunglasses Докато не намерим поне 3 такива фирми сред хилядите съществуващи - не приемам аз идеята за успешен мъжки отбор Mr. Green

Аз знам две такива фирми. Едната е архитектурно студио, другата фирма за строителен надзор. Няма нито една жена. Във арх. студио преди имаше две - една архитектка и секретарката. Като напуснаха  /не знам доброволно или полудоброволно/ повече жена не наеха.

# 57
Ооо, това с печатите, особено автоматичните, е любимо на децата в офисите  Laughing

Според мен изначалната роля на жената е да седи вкъщи с топло ядене и да чака мъжа си с пантофите му в ръка  Peace

Айдееее, браво на мъжките фирми  Simple Smile Убедихте ме, че и без жени има бизнес...

# 58
  • Насред хаоса
Според мен изначалната роля на жената е да седи вкъщи с топло ядене и да чака мъжа си с пантофите му в ръка  Peace

А?

# 59
В нормалните държави майките не клечат в къщи по 3 години. Около година и половина се събират тук да си в отпуск по майчинство, а за бащата са 5 седмици.

Майките ,които искат и си гледат децата 3 години ''клечат'' вкъщи ли? Shocked

Общи условия

Активация на акаунт