Сайтове за колективно пазаруване - сделките в ПЛОВДИВ 4

• 47 675
  • 796
  •   1
Отговори
# 300
Един линк по нагоре имаше със страхотна оферта за маникюр,а за педикюр няма ли някъде,някой нещо такова да е срещал,че иде време за сандали Grinning

# 301
  • Пловдив
На нас ни харесаха пиците в Тонито (Тракия) - няма голям избор, но тези, които опитахме бяха вкусни. Обслужването е на ниво.  Peace

# 302
  • Пловдив
На нас ни харесаха пиците в Тонито (Тракия) - няма голям избор, но тези, които опитахме бяха вкусни. Обслужването е на ниво.  Peace

Ние снощи бяхме,ама...като за 6лв. стават Wink

# 303
Един линк по нагоре имаше със страхотна оферта за маникюр,а за педикюр няма ли някъде,някой нещо такова да е срещал,че иде време за сандали Grinning
Ето:
http://napolovina.com/offer.php?id=1617
http://namaleno.bg/team.php?id=347
http://promograd.bg/offers/view/id/787
http://grabo.bg/pedikiur-plius-lak-opi-za-899lv-05f9wk5?affid=6540

А сега да се оплача от Финно! Снощи бяхме на пица с айрян или бира. Е, незнам откъде да започна. Имахме резервация и предупреждение, че сме с ваучери. Въпреки това получихме пиците точно 53 минути, след като седнахме. Соса и бирата след още 20мин, след 2 напомняния. През цялото време бяхме на маса до терасата, която беше отворена и ставаше страхотно течение. 3 пъти помолихме да ни преместят или да затворят вратата-нямало места , а вънка имало хора и терасата нямала дръжка отвън, та седяла отворена. Вкочаних се, с якето ми беше студено, пицата ми приседна на сухо, изобщо няма да повторим,ама никога! Оценка 1/10!

# 304
Много неприятно изживяване, Гертуда!

Туиг, взе ли торатата? Ама вие утре ще я опитвате, нали? Да кажеш как е, че още се колебая  Simple Smile

# 305
  • о`майна лунна нощ е
Закотвена съм в кантората поне до 17,30 ч.  Confused Ще стигна до Форума чак след 18,30 като гледам. Едва като се прибера ще мога да ви пиша. То торта, ако няма, поне играчките за украса отгоре съм осигурила та колко му е да им завъртя по една сметанова розичка накрая .... ох, ама какви ги плещя и аз.  ooooh!

И да - тортата е предвидена за консумация утре.
Работила съм в Дриймса преди бая време. Повечето от вас знаят, че сладкишите /малките, тортите, сладоледите .../ се произвеждат в цехчето на Бъртерфлая/. Точно тирамисуто и бавароажа ягода /заедно с Каприз ванилия и Бос/ бяха едни от най-вървежните им продукти. За това се метнах на тази оферта. Но не съм ги опитвала поне от половин година и силно се надявам да не са развалили качеството, както имаше мнения по-нагоре.

# 306
Гертруда Смехуркова Благодаря,грабнах този за салон Клеопатра,че ми е супер близо,ще споделя после как са се погрижили за крайниците ми. newsm35
http://grabo.bg/pedikiur-plius-lak-opi-za-899lv-05f9wk5?affid=6540

# 307
  • Пловдив
Гертруда Смехуркова, много кофти звучи. АЗ втори път взимам ваучери за пиците им, но още не сме отишли. Първият път бяхме супер доволни със съпруга ми - много ни бяха вкусни. Обслужването беше бързо и ок, но бяхме следобедно време около 2 часа и нямаше хора. Ти само от обслужването ли си недоволна или и от пиците?  Thinking

# 308
Видимо липсваше организация, сервитьорите бяха само 2ма, а заведението пълно в Петък вечер. Но пък не валяха поръчки, всеки вече си хапваше и пийваше вече спокойно. Пиците и предния път не ми харесаха особено, но поне не бяха сухи, имаха "материал". Затова и дадох 1/10  Laughing .

# 309
  • о`майна лунна нощ е
Тирамисуто на Бътерфлай определено не е сладкишът, който помня. Въпреки това беше вкусен и за тази цена си заслужава. Противно на очакванията ми, че синковецът няма да я хареса, тортата се омете до облизване на подложката. Той самият налетя на три парчета, за това слагам тази оферта в успешните ваучери.

Тортите определено бяха направени на конвейр. Нашата я взех привечер в събота и веднага я прибрах в хладилника /както си беше в кутията/. Хладилникът ми няма ноу фроз система и се предполага, че поддържа влага в него. Но днес върху тортата имаше пукнатина /малка - лесно можеше да се замаскира с финното покритие на тортата/.
Да кажем, че превърнах дефекта в ефект, защото наслагах фигурки на динозаври отгоре и тази "пропаст" стана чудесен интериор  Mr. Green Whistling

Оценка 9/10
Обслужването - приемане на заявка и предаване, бяха безпроблемни. Предвид големият брой ваучери, се очакваше, че ще са на конвейр, но и така става.

# 310
Момичета миналата година имаше много предложения за еднодневни екскурзии. Сега намирам на които тръгването е от София. Ако някой е срещал скоро оферта моля да сподели,или направо сайт на фирма за да проверявам на място.

# 311
  • Пловдив
Аз да ви се оплача от козметичката в х-л Норис ooooh!(по-възрастната)Ходила съм и при нея веднъж и при по-младото момиче и бях мнооого доволна.Тоя път така ме претупа,че повечето време си лежах,а тя или говореше по тел. или с новата колежка,която се нанасяше...Предните пъти не успях да преброя нещата с които ме мацоти,а сега се броят на едната ми ръка.При това офертата включваше мнооого повече.Да не говорим за оформянето на вежди и кола на мустак WhistlingАбе пълен ужас!!!После се оправях у нас.Дори ръчното почистване не беше като хората,та в къщи като се огледах на спокойствие...още непочистени участъци.

Това беше кат за последно...

# 312
Търся някакво местенце за почивка през май месец на планина,селски туризъм ли,къщи за гости,вили ,нещо такова,Предлага ли се изобщо в сайтовете за колективно пазаруване. Thinking Само за 4 и 5 звезди и Спа оферти прегледах днес.Видях само една такава оферта за някакво село до Варна,ама малко далеч ни идва,детето ще се побърка от толкова път,както не я свърта в колата.

# 313
Аз не успях да си продам ваучъра за суши в Хепи. Дали ако им напиша мейл с обяснение, че съм бременна и при мисълта за суши ми се повдига, ще ми върнат сумата срещу неизползвания ваучър?

# 314
  • гр. Пловдив
Търся някакво местенце за почивка през май месец на планина,селски туризъм ли,къщи за гости,вили ,нещо такова,Предлага ли се изобщо в сайтовете за колективно пазаруване. Thinking Само за 4 и 5 звезди и Спа оферти прегледах днес.Видях само една такава оферта за някакво село до Варна,ама малко далеч ни идва,детето ще се побърка от толкова път,както не я свърта в колата.
Копривщица е близо, а и за децата е спокойно.  И без оферта си е изгодно там Peace

Общи условия

Активация на акаунт