Великобритания - тема 40 Зимно-Пролетна

• 54 052
  • 737
  •   1
Отговори
# 120
  • UK
цял ден се чудя какъв е тоя сладкиш  Laughing за първи път чувам, но на снимки в готварския изглежда много добре.
Ев, успех на интервюто и да се похвалиш после  Grinning
Честит рожден ден на Яна!

# 121
Шу честита  ти рожденничка   наздраве за нейно здраве

# 122
Толумби, кой е сериалът  Mr. Green

Grey's Anatomy. Много си го харесвам  Blush

Май трябва да си направя фейсбук акаунт най-накрая поне да гледам снимки  Thinking

# 123
Толумби, кой е сериалът  Mr. Green

Grey's Anatomy. Много си го харесвам  Blush

Май трябва да си направя фейсбук акаунт най-накрая поне да гледам снимки  Thinking

Крайно време ти е! Crossing Arms

# 124
  • Лондон
...откога й повтарям, че трябва Naughty Нали и ние искаме да гледаме нейните снимки Heart Eyes

# 125
  • UK
  Честит Свети Валентин на всички.   bouquet Който не е влюбен може да се почерпи с червено винце по стара БГ традиция  Laughing
За мен този ден е по-специален и е ден на равносметка, защото точно преди 3 год. на този ден кракът ми стъпи на английска земя за първи път.
ev:) стискам палци за интервюто

# 126
Честит празник на всички пияни от любов!
Шу да ти е жива и здрава рожденничката с малко закъснение от мене!

# 127
Привет момичета, мислим да се местим в Ливърпул. Ако има някой, който скоро е живял или живее там, моля споделете къде има турски/български магазин? Или си има навсякъде? Не, че не можем без сирене, мляко и кашкавал, но ще ни е по-добре ако има от къде да си ги купуваме - дори децата трудно свикват с миризливия чедар Simple Smile. Тук, където живеем сега има турски магазин, в който има и български неща и сме много доволни.

Весел Трифон Зарезан на всички, които решат да го празнуват Wink

# 128
...откога й повтарям, че трябва Naughty Нали и ние искаме да гледаме нейните снимки Heart Eyes

Аааа, аз съм стара и грозна-мои думи, когато съм била на 5 за всички над 30  Blush

Вашите са малки и сладки...

...За мен този ден е по-специален и е ден на равносметка...

Може само да се гордееш със себе си  Peace

# 129
Момичета, честити празници. По българска традиция днес е Трифон Зарезан. И ако се водим от максимата на Мечо Пух "Колкото повече, толкова повече" ще трябва да се празнува двойно Simple Smile
Благодаря на всички ви за подкрепата и предложенията. Изкарването на S2/E112 формуляр е почти невъзможно дса стане за нас. Занасяш си всички документи на комисия от здравната каса и тази комисия трябва да гласува, че в България не може да се проведе това лечение.
На 25 април имаме записан час за преглед в лондонската болница. Вчера получих потвърждението. Аха да купя билетите и.. греда! Съвсем забравих, че не сме извадили паспорт на малчо  Laughing  и днес това ни беше първата работа. А се улучихме 3 бебенца на гишето за снимки, дано е на късмет!

# 130
 newsm03Честит празник мили дами newsm03 Бьдете  ОБИЧАНИ И ОБИЧАИТЕ!  Wine Glass Ние с половинката сме на винце тази вечер Mr. Green

# 131
Momicheta, imashe nqkade link na siata na directgov , na koito mojeshe da se sled ot koq data razglejdat dokumenti za karti v momenta. Ako nqkoi ima pod raka molq, da mi prati.

Blagodarq I se izvinqvam za latinicata.

# 132
Momicheta, imashe nqkade link na siata na directgov , na koito mojeshe da se sled ot koq data razglejdat dokumenti za karti v momenta. Ako nqkoi ima pod raka molq, da mi prati.
Blagodarq I se izvinqvam za latinicata.

http://www.ukba.homeoffice.gov.uk/eucitizens/bulgaria-romania/wo … its/waitingtimes/
В момента са на 26 октомври 2011.

# 133
Sonnia, blagodarq ti   bouquet

# 134
  Ехо, къде изчезнахте всички  Simple Smile
  Ние сме що годе добре, малката все боледува, но какво да се прави. Надявам се да попаднем на добро Джи Пи като се преместим.
  Чета сега за промени в Такс кредита, притеснява ме Чайлдкеър елемента. Една позната тука ме замаря, че звъняла да пита и и казали, че да взима Чайлдкеър такс кредит трябва да работят и двамата над 24 часа  Rolling Eyes Аз чета тука http://www.direct.gov.uk/en/MoneyTaxAndBenefits/TaxCredits/DG_194914 и не го разбирам така. Някой запознат може ли да сподели мнение  Simple Smile
  Соня до къде стигнахте вие  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт