ИНВИТРО ПРИ ДОКТОР ЕМИН

• 42 739
  • 234
  •   1
Отговори
# 195
  • гр. София
Въпреки всички приказки тук, аз лично за себе си съм решила да направя консултацията с д-р Емин. До сега в клиниката, която посещавам и 2-мата лекари при стойности на антимюлеровия и инхибина в долни граници ми твърдят, че нищо ми няма на ЯР, защото на 25 нямало как това да се случи.  Ама аз да не съм паднала от Марс? От тях никой не ми предлага какво може различно да се напряви, за да имам успех евентуално следващия път.
Мисля че всеки сам трябва да прецени за себе си кое е най-добре. И не трябва да се изказват крайни мнения за никого. На едни не е успял да помогне, но като цяло повечето пациенти на Емин са доволни. Това не означава, че му имам доверие преди да съм чула мнението му, но не изключвам и шанса, че именно той може да ми помогне.

# 196
  • Варна
На практика аз имам всякакъв избор, просто не виждам смисъл, след като тази клиника ми е на 15 мин да се грабна за другия край на света, при положение, че хората идват от там в нея. Аз имам избор точно колкото и другите, направила съм си го.

# 197
Здравейте момичета!

Тук стана много напрегнато в темата. Позволете и аз да изкажа моето мнение .

При всеки доктор има и ще има както доволни, така и недоволни. Ако успеваемостта при ин-витро процедурите беше 100%, нямаше да има недоволни. Най-важното е доверието към доктора и да вярвате, че ще направи всичко за да сбъднете мечтата си. Вярата е 50% от успеха.

Момичета ако д-р Емин е успял да Ви накара да му имате доверие, то той  е ВАШИЯТ д-р. И знайте, че който и каквото да Ви говори, сърцето няма да Ви излъже.

ПП:С първото си дете забременях при д-р Емин , за което ще съм му благодарна цял живот. Но при втората си бременност успях при друг д-р.

# 198
  • Варна
Тя темата отдавна не е "ИНВИТРО ПРИ ДОКТОР ЕМИН" ами е "ПРОФЕСИОНАЛНИТЕ ИЗДЪНКИ НА ДОКТОР ЕМИН СПОРЕД sigma, jam и kokona20".
Ако трябва да чуя мнението на приятелката ми, с която се познаваме от 20 години, ще си говорим с часове и защото от 20 години знам, че имаме еднакъв светоглед, ще и повярвам. Но когато в интернет sigma, jam и kokona20 ти споделят мнение, нормално е да го подложиш на по-обстойна проверка. До сега sigma и jam мисля, че не са споделили какво точно се е случило при личния им контакт с доктора. Непознатият по интернет трябва да е много по-убедителен от приятелката ми. Не става само с по няколко изречения от статии и форуми и многократни предупреждения. И когато се опиташ да разсъждаваш логично и искаш обяснение, да ти кажат, че просто трябва да вярваш. Ако трябва да дам по-прост пример - едно е да си пазариш в махленския магазин, друго е пазаренето от непознат сайт на нещо, което не си видял с очите си и не си пипнал - нормално е да поразпиташ повече и да поискаш потвърждение на информацията от повече източници. А когато имаме лични впечатления и ги споделим и някой непознат в интернет се опитва да оспори личните ни впечатления - е тогава задачата му е наистина много трудна. Затова исках дамите да бъдат много, много убедителни - ами явно не могат. И понеже може някой да прочете мнението им и лесно да се съгласи - е прииска ми се и те и този някой да погледнат на нещата по друг начин и да помислят повече. Така че до тук djudjy си е много права, без да сме си писали 5 дена с нея.

# 199
  • София
NadiND, искаш ли да ти дам координати на участници в драмата, за да ги разпиташ лично?  Simple Smile
мисля, че и тогава няма да повярваш. но пак казах - целта не е да те убеждаваме лично теб в нещо.

след като апелираш хората да помислят повече и да поглеждат на нещата от различни ъгли - ами моля те, бъди така добра, не се опитвай постоянно да затапваш и запушваш устата на онези, които мислят и говорят различно от теб. остави възможността за избор, за собствена преценка! твоят анализ вече го чухме многократно и непрекъснато се опитваш всячески да изкараш, че тук се злослови и се разпространяват неверни неща. голям страх да не би някой да избяга от Емин, ей!

в сферата на пациентите с репродуктивни проблеми, аз не съм никой във виртуалното пространство и не съм случайният непознат в Интернет. имам си репутация, градя си я вече доста години. не мога да си позволя да разпространявам лъжи. когато кажа нещо, обикновено хората ми вярват - и има защо. не винаги мога да си позволя да изнасям в публичното пространство пълната информация, защото често тя е свързана с лични пациентски съдби.

# 200
Момичета направо развалихте темата , защо не си пишете на лично съобщение? Нас не ни интересуват тия драми , които пишете !!!

# 201
  • Варна
Съжалявам, ако те обидя, ама за мен си никой. И никого за нищо хич не искам да разпитвам - не искам да живея в миналото на другите, имам си мое настояще и бъдеще.  Изобщо за мен няма значение името на доктора в този спор. Просто ми е писнало някой да ме плаши, да се опитва да ми създава комплекси, да ми продава неща които не ми трябват -  било то предмети или идеи и да пренебрегва мнението ми. И вземете си направете друга тема за това, което имате против когото и да е. С едно голямо и лъскаво заглавие и си пишете там цитати от където искате.  Така и тези, които се интересуват, ще го намерят по-лесно. Вие пренебрегнахте нашето мнение и се опитахте да ни натрапите вашето. Обаче факт е, че ти и едната ти приятелка не сте ползвали услугите му, защото хич и не сте го споменали. А докато тука се възмущавате, че не ви се съгласявам на идеите, се включиха повече от 3 момичета, които определено не ви подкрепиха. Как мислиш - 3 към колко станаха мненията? Тука хората очакват да четат друго. И си мислех, че сте се усетили да си ги дрънкате на друго място черните хроники.

Последна редакция: пн, 01 юли 2013, 07:33 от NadiND

# 202
  • Варна
В тази тема се предполага, че пишат такива, които в момента си правят инвитро или поне са си направили вече. Аз бях изненадана, че не е така.                                     

На всички, които очакват да намерят нещо съществено или да напишат такова:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=726231.msg25551630#msg25551630
Все още няма кой знае колко информация, но ще я съберем заедно.

Последна редакция: пн, 01 юли 2013, 07:28 от NadiND

# 203
  • София
това не е футболен мач, където нещата се определят от броя голове Simple Smile

както вече казах, информацията е налице - който има акъл и потребност, може да я ползва по свое усмотрение.

# 204
  • Варна
Инцидента, за който говорите е станал през 2008, защо след това кокона е ходила при него? Нея защо не я спря този проблем?

# 205
  • UK
Инцидента, за който говорите е станал през 2008, защо след това кокона е ходила при него? Нея защо не я спря този проблем?

Кокона не прави опити със свои яйцеклетки при д-р Емин и за този проблем прочетох впоследствие Peace
Виж NadiND след като толкова му вярваш /безрезервно/ и обичаш доктора Емин, ми ходи си при него, само спри с глупавите си полемики, стана много досадна Stop
Сега на този етап и сега да не бях успяла, никога нямаше да отида при този доктор!
На теб, както и на всички други ви желая да успеете, а къде, при кого за мен този факт е БЕЗ значение или с две думи, ама все ми е тая!!!

# 206
  • гр. София
Няма лошо да се изказват и негативни мнения, но нека те да бъдат обосновани и да са от лични преживявания, а не да се преразказват чужди истории.

# 207
  • Варна
Аз така си питам от малка, държи ме от 3 годишна - искам всичко да ми е ясно. Щото тая информация дето я давате много я цедите. Не питам заради доктора, питам за да ни стане ясно на тези, които четем. И да не сте почвали така с половин уста, да сте го разказали ясно и кратко- нямаше да питам. Значи го разбирам така, че ако нямаш свои яйцеклетки, не ти правят стимулация и тогава смело можеш да си избереш този доктор, щото той е оплескал една стимулация, не другото? Затова кокона си го е избрала. Къде са били другите 2, че не те предупредиха навреме, може би не сте се познавали тогава? Съжалявам, че ви е досадно точно сега, на мен досадата ми мина.  Peace
Сега оставам с впечатлението, че щото той и е отказал като се е преместил, и заедно сте решили да поразтревожите пациентките му, ей така доброжелателно.  Thinking
Естествено сигурно това е поредното ми пристрастно предположение. Вече може би мога да оставя така нещата, без да питам, аз за себе си си ги изясних. Пък другите да ползват информацията и да си правят изводи. Явно аз си правя изводите по-бавно и ми трябва чужда помощ.  Hug Успех на всички с начинанията.

# 208
А аз друго не мога да разбера. Защо жена като кокона, която е постигнала най съкровенната си мечта, вместо да е щастлива и доволна, напротив тя е изпълнена с омраза и злоба. И друго се питам: Ако беше постигнала успеха си при Емин, дали така щеше да говори за него.

# 209
  • Варна
Цитат
само спри с глупавите си полемики, стана много досадна Stop

И на нас в началото ни беше досадно, супер гадно взе да ми става като почнахте с реплики и дуплики, че и намеци и обвинения, след това си помислих, че сте спрели и си пишете само в другите теми, ама НЕЕЕЕ,  newsm65 още искате да се дъвчем, е тогава ми беше най-досадно, ами мога - щом не ви е било достатъчно. Между нас казано, само ти имаш право да споделиш нещо в тази тема, защото си ходила при него. И без да ви познавам, ти си ми най-симпатична. Обаче само подметнати думи от трите и нищо ясно - и така ако се води разговор... Ами аз ако не питам, как да разберем какво казвате, вие подхвърляте нещо обезпокоително и го оставяте недоизяснено с намека - мисли си сега сам. Ами да бяхте го обяснили като хората какво имате предвид, не да се нервите на мен. Защото хората, които четат тука искат да намерят яснота - а то стана - да ти имам казуса. Ами не всеки е в душевно спокойствие и мисли трезво - изтормозен от проблеми и доктори, скъсал си се да четеш анатомии, куп противоречия ти се стоварили, чудиш се на всяка крачка кое е по-малкото зло, че да избереш него. И за капак - влиза някой тука и му нахлузвате едни недоизяснени истории и се зверите - внимавай, с това вярване, щото.... 

П.П.  В СПОРА СЕ РАЖДА ИСТИНАТА. /СОКРАТ/   newsm78

То не знам какво стана с истината тука, ама ...
Ако на някоя не и е писнало - насреща съм.

Общи условия

Активация на акаунт