ИНВИТРО ПРИ ДОКТОР ЕМИН

• 42 719
  • 234
  •   1
Отговори
# 210
Тук стана много напечено, защо така се напрягате излишно. Всеки изразява мнение и споделя преживяно.
Някои хора могат спокойно да се включат в спор с Мая Манолова - ще я сразят.....Аз да се счупя от мислене няма да мога толкова добре да се аргументирам..... newsm78

# 211
  • гр. София
Стана напрегнато, защото се изразяват негативни мнения без личен контакт с доктора и без аргументи!

# 212
  • гр. София
Момичета, ето Ви една добра история за д-р Емин, която открих в интернет.
http://tanita13.wordpress.com/category/%D0%BF%D0%BE-%D0%BF%D1%8A … %82%D1%8F/page/3/

# 213
дами, вие за единия доктор ще се изпоколите. разбирам да сте му любовници ( настоящи и бивши) или да делите наследство някакво...... освен да се разтоварвате и натоварвате емоционално, нищо конструктивно не виждам.

имаше изказване, на  една дама, че благодарение на нея и на такива като нея НИЕ имаме фонд. Госпожо, аз като представител на аграрния бизнес, искам да кажа, че благодарение на такива като мен ядете хляб.

хубав ден и успех

# 214
  • София
имаше изказване, на  една дама, че благодарение на нея и на такива като нея НИЕ имаме фонд. Госпожо, аз като представител на аграрния бизнес, искам да кажа, че благодарение на такива като мен ядете хляб.

госпожо, изказването ми беше реплика на обвинение, че съм "никой от Интернет" и не следва да се има доверие на твърденията ми.

хляба аз си го купувам с парите, изкарани от труда си. не ми го давате вие даром.

докато фондът на много от вас ви падна даром от небето - благодарение точно на две шепи жени, които мръзнаха и обикаляха неуморно една зима между институции, медии и протестни шествия. нека допълня и че тези жени в голямата си част вече си бяха решили личния репродуктивен проблем - тоест, правеха всичко това от чист алтруизъм. и не заслужават да ги плюят и неглижират по форумите, едва 4 години по-късно, хора, които просто идват и сядат наготово на масата.

такива неща не трябва да се премълчават. на българина и без това му куца сериозно чувството за благодарност.

# 215
госпожо, абсолютно съм съгласна, че с парите, които сте изкарала си купувате хляба, но за да стигне до магазина много хора са работили за това.

що се отнася до чувството ми за благодарност, то явно е доста по-неразвито, от вашето за изява и утвърждаване на себе си чрез признанието на другите.

благодаря, че сте направили това и сте мръзнали. предполагам за това трябва да са благодарни и тези, които сами си финансират опитите и сега тези които си плащат осигуровките.

в никакъв случай на омаловажавам дейността и ентусиазма Ви, но карайте малко по-кротко.

някак си не е много благородно, да развявате това, което сте направила и то по този начин. просто се обезсмисля алтруизмът Ви.

# 216
  • София
някак си не е много благородно, да развявате това, което сте направила и то по този начин. просто се обезсмисля алтруизмът Ви.

е, едва ли сте видели да се размахват байряци по въпроса, нали? Simple Smile всичко си е било в контекста. той, моят алтруизъм, ако се обезсмисляше така лесно....

# 217
не, байраци не съм видяла, но прочетох неприятни неща, които определено не корелират с алтруизма. радвам се, че вече имаме някаква яснота в позициите Laughing и няма лоши чувства

# 218
  • София
 уважаеми дами само да Ви напомня, че темата е за пациентки на доктор Емин, а не за личните пристрастия на този или онзи, чул или му казали.

нека оставим момичета, който са негови пациентки да си споделят спокойно на воля какво ги вълнува и да не им даваме излишни "препоръки", особено от тези които дори не са го виждали.

като бивша негова пациентка мога да кажа само добри неща за него, съжалявам, че е толкова далеко и не бих могла да пътувам.

Към Вас Джам само ще кажа, че фонда е създаден благодарение на Вас и такива като Вас, но е финансиран от осигуровките и данъците на всички нас!!!!!!!!!!!!!
 и повярвай ми много от нас са дали много повече принос, но не го развяват като байряк на всеки във  всяка тема на форума .
да оставим че има и доста хора тук, който правят дарения по един или друг начин за общата цел.
Моля все пак да запазим добрия тон на общунаве, благодаря!

# 219
  • София
и повярвай ми много от нас са дали много повече принос, но не го развяват като байряк на всеки във  всяка тема на форума .

не приемам по никакъв начин подобни обвинения, ако ги отправяте към мен!
а ако желаете да работите за общата цел - знаете къде да ни намерите. винаги има нужда от хора.

# 220
  • София
да винаги има нужда от хора, не само за една кауза, но и за добра човешка дума и малко успокоение, за тези, който им е за първи път и са притеснени.

но Вие Джам явно не знаете значението на думата подкрепа, щом само за Вашите дела говорите и лично за Вашия алтруизъм, който незнайно защо остава неразбран тук във форума и темата. подкрепата е във всяка добра дума и жест от всеки един от нас по пътя ни да станем майки, а не в негативизма и принципа анти срещу мнението на всеки и всичко.

Момичата, пациентки на доктора, извинявам се за постовете, но не може само да се излива жлъч по нечии адрес без да си бил пациент на доктора.
 на Вас успех и скоро да сбъднете мечтите си  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
 оставям Ви темата на вас, които имате по важни неща за обсъждане от нашите спорове, кой какво е допринесъл и за какво се бори.......

# 221
  • Sofia
jam , не мисля, че има момичета, които да не са благодарни на всички вас, които помогнаха за създаването на Фонда. Не виждам обаче кой ви "плюе и неглижира по форумите, едва 4 години по-късно" newsm78  Или може би всяко мнение, различно от твоето, приемаш за плюене?

Всеки има право да си харесва и хвали лекаря, ако ще и до фанатичност. Ако вярва в него, той си е неговия лекар. Така влизаш и в Зачатие и по темите на други клиники да ни обясняваш колко са ни непрофесионални лекарите и как не можем да ги категоризираме като "прекрасни", просто защото нямали достатъчно опит (според теб) например. Все пак, за да има човек мнение за даден лекар, трябва да е бил негов пациент. Поне такова би било обективното отношение, базирано на личен опит с него. Независимо дали е позитивно или негативно.

# 222
Темата е вече спам , момичета тия коментари можехте да си ги пишете на лични съобщения , много грозни женски простотии се изсипаха

# 223
Темата е вече спам , момичета тия коментари можехте да си ги пишете на лични съобщения , много грозни женски простотии се изсипаха
newsm10

# 224
За др.Емин искам да кажа само едно,той е ин витро специалист,ако има жени които имат проблеми с износването да бягат от нето.Аз загубих и 5 си бременност благодарение на него,в момента който забременях той не знаеше какво да прави с мене.Направи ми серклаж който издържа само 2 седм #2gunfire,и да не споменавам какви изказвания направи ,за него съм просто БЕЗ ДУМИ..........
Можеби има много доволни от него,но за мене си остана самоуверен особняк.

Общи условия

Активация на акаунт