Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 75

• 47 545
  • 732
  •   1
Отговори
# 615
Sofi_q,  Hug Hug Hug

За четвъртък - 16.02 освен кърпички ще трябват и валидол, валериан, диазепам и целия екип на д-р Хаус! Ще се мре!

Привет ! Sofi_q  Hug ама колко добре го каза Крюелка  Heart Eyes само от подсказката дигнах кръвно и ми причерня пред очите  Joy

# 616
И аз си мисля, че би трябвало сега малко тя да поеме инициативата и да му купи пръстен. Само се страхувам, ние очакваме романтика, но какво ли ще се случи този път, за да им прекъсне радостта. Дали Мустафа или Мукадес ще се намесят??? Винаги когато се зарадват нещо и някой им попречва!

# 617
  • Пловдив
Sofi_q за теб. за сладурите.

# 618
Sofi_q, огромно благодаря за подсказките    Hug Hug Hug

Ох, Круела е права ....ще се мре! Как ще устискаме до четвъртък... ooooh!  newsm17

# 619
  • В Града на Липите
И аз си мисля, че би трябвало сега малко тя да поеме инициативата и да му купи пръстен. Само се страхувам, ние очакваме романтика, но какво ли ще се случи този път, за да им прекъсне радостта. Дали Мустафа или Мукадес ще се намесят??? Винаги когато се зарадват нещо и някой им попречва!

То вече е ясно, какво ще им прекъсне радостта. Смъртта на Агджер, и не защото ще им е мъчно чак толкова за нея, а зощото е основният свидетел в делото на Керим. После и затвора ще ги раздели, добре, че ще е само две серии все пак. А Мустафа вероятно пак ще прави опити да се добере до Фатмагюл.

# 620
По Бисена
- Браво на Фахретин бей! Дано и просветне на поне едната от "големите бели птици" ( hrissi_sz  Wink )
- Мукадес няма граница!  ooooh! Сега тормози Фатмагюл, какво правят с Керим насаме!?  #Crazy
- Сцената която си разиграват, все едно се запознават - ммммммммммммм  Heart Eyes
- Не е ли рано за летален край на Асу?! Може би е взела решение пак да напусне сещате се кой?  Mr. Green
- Мерием и Кадир - има да се умилявам!  Grinning Трогателни са и много симпатични!  Heart Eyes
- И десерта - какво пък толкова ще правят Фатмагюл и Керим в Истанбул?!  Embarassed Embarassed Embarassed

# 621
  • Тук някъде.....
Никакъв Хаус не може да помогне тук, диагнозата ни е ясна!  Mr. Green Запасете се с носни кърпички, успокоителни, лекарства за кръвно  Heart Eyes Според мен нищо няма да развали вечерта им, поне не предварително, от подсказката я видно, че Муки ще се намеси следварително  Mr. Green И преди съм казвала - какво сърце има Берен, не знам. То вярно, актьори са, и то прекрасни, но как издържа тази жена да не се хвърли на врата му и да го нацелува, не разбирам. Ако той гледаше която и да е от нас така.....май часът е твърде ранен за да описвам какво би станало  hahaha hahaha hahaha И все пак не са прави сценаристките - ФГ има пари да му купи пръстен за празника, а няма такива за да си купи поне един чифт най-обикновени дънки и някаква блуза. Аман от тия милитъри поли и поло  Naughty

# 622
Здравейте момичета   bouquet

мен много взе да ме изнервя този филм по БТВ - първо че супер муден филм, второ те дават по една серия вече (демек по половин) и супер много ме изнервят...или да дават филма или да не го дават кво е тва накъсване аз направо откачих...и има една мелодия във филма от забранения плод - това също много ме дразни...иначе почнах да го гледам в youtube и вече съм на 24 епизод та поне се успокоих малко  Joy

# 623
  • В Града на Липите
- И десерта - какво пък толкова ще правят Фатмагюл и Керим в Истанбул?!    

Круелка, надявам се да не си пускат ръцете, да се целуват и да се държат като влюбени. Предостатъчно ще ми е Керим да не спира да я гледа по неговия си начин, всички знаете кой. Аз лично се разтапям в локва.  Grinning

# 624
Предостатъчно ще ми е Керим да не спира да я гледа по неговия си начин, всички знаете кой. Аз лично се разтапям в локва.  Grinning

Ти да видиш! На -10 съм пламнала, като малко девойче...  Embarassed

# 625
  • Стара Загора
Привет момичета.Явно се очертава доста вълнуващ епизод следващият четвъртък,а как ще устискаме дотогава незнам....Мн.ми е интересно и на мен къде ли ще си изкарат празника нашите влюбени и какво ли ще и подари Керим.Мислех,че във снощната серия ще му даде пръстена Фатмагюл,а те изобщо не дадоха нищо за това.Явно ще му отделят внимание в следващият епизод.А нали казваха в подсказки за 62 еп.,че Фатмагюл ще има др.визия-може би няма да е с пола и поло,а и за сватбата трябва да се докара с някоя готина рокля newsm53.А се питам какво ли ще подари Мукито на Рахми за св.Валентин Joy newsm78

# 626
Здравейте, момичета, хубав и спорен ден.
Чета много хубави неща тук, благодаря на Софи-я, страхотна си. Също и Марианка и другите момичета, които качват инфо. Добре, че ни осведомявате, че иначе да сме изпукали до следващия четвъртък. Аз се утешавам, че ще имам какво да гледам отново, сега съм на 8 серия и не знаете колко ми е интересно , макар, че зная какво става... Лудост някаква е това. Embarassed

ООО, а за Морски бриз  какво -  Оскар ! Такъв ярък талант, завиждам ти благородно.

И аз чакам с нетърпение да стигнат мааааалко по-далеч, но пък май точно това ме грабва, тази чистота и възвишеност и мисля, че ще е след сватбата, логично.
В този ред на мисли сега като гледам Мелтем и Селимчо се запитах следното- те дали са се "консумирали" преди сватбата, какво мислите?

# 627
Здравейте, искам да попитам епизодите няма ли вече да се качват в youtube? Thinking
С двата линка, които са дадени на 1 страница, нещо не става работата, или поне при мен.

# 628
  • В Града на Липите
А се питам какво ли ще подари Мукито на Рахми за св.Валентин Joy newsm78

Предвид колко ще е превъзбудена Муки от случващото се между Керим и Фатмагюл, вероятно Рахми ще получи поредната инвазия в леглото.  Joy

# 629
А , да и за разрязания пръстен нищо не обясниха .... но тъкмо да има повод да му купи ФГ...

"Предвид колко ще е превъзбудена Муки от случващото се между Керим и Фатмагюл, вероятно Рахми ще получи поредната инвазия в леглото. " Хрисси, направо ме разби от смях , много си права. То Мукито само това й е в главата.

Общи условия

Активация на акаунт