И одеве майка ми ме издразни, защото само ми дава съвети какво още да съм й дадяла - и такова, и онакова, и не знам още какво си, и накрая й предложих да дойде тя да й ги даде, аз съм съгласна, мога само да й пожелая успех.
И тя млъкна де...
Аз по принцип съм много слаб физиономист, но може би в по-детските години съм била с по-ясно съзнание и затова имам някакви спомени.. Пък да не говорим, че градът е малък и ако сме обикаляли едни и същи заведения (, в което съм почти 100% сигурна - Сенсове, Петна и прочие, ако не се лъжа), значи няма как 
Трябва пак да ида да видим как ще процедираме... Стискам палци на майка ти всичко да мине по най-добрия начин! 

Макар, че ако тоя сняг тръгне да се топи по-скоро ще плуваме, отколкото да ходим... 

(и за смешките също)
, сега разгледах обявата подробно - 99 лв. всъщност не е за двама, а за единия, ако са двама... Иначе - 198 лв. 

)И аз задължително давам със спринцовката от Панадол или Нурофен 
Викчето ми е доста по-послушен и разбира като му кажа нещо,но Пехо е друга работа-там имаше доста "ремонти".А иначе аз направо ставам друг човек
Взех си ето този
А ти защо не се присъединиш към групичката във ФБ, май само теб те няма вече там
.
, гинеколог и зъболекар отдавна трябваше да посетя.
и за малката Зори
,на мене най лесно ми е да давам лекарства със спринцовката от Панадола/да чукна не се е налагало често да го правя това упражнение/,но напълно те разбирам,Таня е много недоверчива към новите вкусове,за всичко за храна,сокове и лекарства.Почва се едно дишане все едно се задушава,едно мрънкане 

Бях си го запазила във Favorite ама къде е изчезнал 
Препоръчани теми