Нова тема, нов късмет, ЯНУАРЧЕТА навред! Тема 33

• 35 998
  • 747
  •   1
Отговори
# 555
адис ако става въпрос за раничка на шийката на матката (понеже отдавна не съм чела и съм изпуснала), аз имах - но нямах симптоми. Чак когато се възпали (не съм сигурна дали това е думата) имах леко зацапване по бельото като от кръв.

# 556
Добро утро!

Уф, много проклетичко мойто Зори, такава борба пада, докато й дам сиропите, направо полудявам! Реве, пищи, плюе, мята се и на финала, ако успея 1/3 да й набутам пак съм щастлива. Да не говорим, че цялата лепна в момента.. Иначе си кашля доволно и си поддържа Т, макар и не много висока...  Tired  И одеве майка ми ме издразни, защото само ми дава съвети какво още да съм й дадяла - и такова, и онакова, и не знам още какво си, и накрая й предложих да дойде тя да й ги даде, аз съм съгласна, мога само да й пожелая успех.  Crossing Arms И тя млъкна де...  Mr. Green

Пепинка, и аз завърших руската преди почти 11 години (ужас!  Shocked). Трябва да сме се засекли значи.  Party  Аз по принцип съм много слаб физиономист, но може би в по-детските години съм била с по-ясно съзнание и затова имам някакви спомени.. Пък да не говорим, че градът е малък и ако сме обикаляли едни и същи заведения (, в което съм почти 100% сигурна - Сенсове, Петна и прочие, ако не се лъжа), значи няма как  Hug

Адис, и на мен док след раждането ми каза, че имам раничка, но нямам някакви симптоми - нито течение, нито болка някаква...  newsm78  Трябва пак да ида да видим как ще процедираме...  Стискам палци на майка ти всичко да мине по най-добрия начин!  Peace

Люба, радвам се, че си добре!  Hug

careener, и аз съм взела пастичка и напръстник на ненедент, но успехът ми е същия като със сиропите. По-скоро й омазвам носа с паста, отколкото да стигна някой зъб...  ooooh!

Хей, момичета, другата седмица дават яко положителни температури, така че може би ще се излиза вече.  Party  Макар, че ако тоя сняг тръгне да се топи по-скоро ще плуваме, отколкото да ходим...  ooooh!

Ети къде се изгуби?

# 557
Добро утро!

Посмях се на постовете за възрастта, особено на този на Зън  Joy

Бебеш, аз не съм в групата във фейса и не съм разбрала за сметката, доколкото разбирам нещата се развиват в една по-добра посока, но можеш ли да пишеш и тук, ако мога да помогна ще се радвам да го направя, макари то да не е с много Hug
Да не повтарям, подкрепям напълно!  Peace Peace Peace (и за смешките също)

момичета, извинете ме за леко глупавия може би въпрос, но има ли някакви симптоми при раничка, течение, някакъв дискомфорт или нещо др. което да подскаже, че има някакъв проблем?
Не, дискомфорт и усещания няма, може да се поувеличи течението, но не е задължително.
За съжаление, единствения вариант за откриването й е гинекологичен преглед и задължително молба за цитонамазка (така, дори да няма раничка, лекарят внимателно преглежда шийката)

Дано нещата с майка ти се поуспокоят, чувала съм, че коронарографията, макар и инвазивна, е много резултатна.

Буби, тоя Самбукус, дето ми го препоръча, Зори не го ли харесва?
Моята Снежи направо облизва лъжичката (до 2-3 пъти) и за още пита. Вчера направо награби шишето с бури възгласи "АМ-АМ-АААААМ"! Аз се възползвам и в същата лъжичка слагам вит. С, та тя неусетно го излапва...

# 558
Буби, тоя Самбукус, дето ми го препоръча, Зори не го ли харесва?
Моята Снежи направо облизва лъжичката (до 2-3 пъти) и за още пита. Вчера направо награби шишето с бури възгласи "АМ-АМ-АААААМ"! Аз се възползвам и в същата лъжичка слагам вит. С, та тя неусетно го излапва...

Ами а де! Супер вкусен е, обаче тя е много проклетичка, честно! Само като ме види, че взимам лъжицата и се почва рев, направо ми взима тока...

# 559
Буби, и аз имах проблем с даването но след болницата се научих. Гушвам я като за кърмене,слагам едната ръка под моята гушвам я и хващам здраво с ръка другата и ръчичка. Винаги ползвам спринцовка,главата трябва да е на нивото на тялото, слагам спринцовката между бузата и зъбките и пускам по малко.

Във фейа бях писала,че лекаря който искам да оперира Тея се е съгласил и няма да ми трябва симата която събирахмв, за това дмес смятам да върна преводите на момичетата.

# 560
Момичета, някой да има мерак за НЕМСКИ ?
Търсим още някого, защото ММ започва курс за начинаещи,(много добра учителка, опитна)198 лв. за 44 часа, но имат промоция "2-ма с една такса". Така че, търсим още един, да си делят таксата. По 99 лв. за 44 часа. Има ли мераклии?
Сигурно ще пусна и обща тема, ама реших първо с наши хора да пробвам...  Mr. Green

Последна редакция: пт, 17 фев 2012, 12:01 от Az i ti

# 561
Във фейа бях писала,че лекаря който искам да оперира Тея се е съгласил и няма да ми трябва симата която събирахмв, за това дмес смятам да върна преводите на момичетата.

Бебеш, предполагам и за други неща ще ви трябват парички... А те са събирани от сърце...
Дай тука сметката, и ние ще помогнем с каквото можем...
А ти ги върни всичко, което е останало след операцията и възстановяването, като се оправи Тея и ви намалеят харчовете около нейното здраве...

# 562
Аз и ти, къде ще се провежда курса, от кога започва като дати?

# 563
Аз и ти, къде ще се провежда курса, от кога започва като дати?
Курсът започва на 23-ти, в четвъртък. От 18.00 часа в центъра, на "Гурко", зад Спортната палата...
http://www.mejduchasie.com/languages/nemski
Леле,  doh, сега разгледах обявата подробно - 99 лв. всъщност не е за двама, а за единия, ако са двама... Иначе - 198 лв.
Ако още мога да редактирам поста си по-горе, ще се поправя.
Съжалявам!  Embarassed

# 564
  • Варна
Здравейте момичета
адис дано при мама всичко е наред и да няма повече нужда от престой в болница Hug
Бебешондел радвам се,че поне тази тежест ви е паднала от плещите Hug
За халката не му се сърди на ТМ,не е станало нарочно.И ММ си я беше изгубил-зимата,студ,металът се стеснява,започнал да си тръска ръцете от снега и явно тогава е станало(и аз му бях мн Twisted Evil)Сега пък отслабна и му е широка(новата),но си я носи на средния Twisted Evil
За раничките не мога да дам мнение.Не съм компетентна,не ми се е налагало и Слава Богу.
bubi напълно те разбирам с даването на лекарствата  Close
И ние сме така,а покрей тоя АБ и сладкото сиропче и витЦ с плодов вкус не ще.Търпение,здрави нерви,здрав хват(аз Вико като го арестувам,няма мърдане,само дето плюе де ooooh!)И аз задължително давам със спринцовката от Панадол или Нурофен Peace
Бубето аз не смятам,че е чак такъв проблем шляпването(поне както ти го описваш де).Всеки си има своите възгледи за възпитание и т.н. естествено PeaceВикчето ми е доста по-послушен и разбира като му кажа нещо,но Пехо е друга работа-там имаше доста "ремонти".А иначе аз направо ставам друг човек Twisted Evilако някой друг се отнася зле с децата(имало е случаи баща ми да си позволява повишаване на тон към Пехо и ми е идвало да го смачкам!)
Във връзка с болестите искам да питам момичетата които имате инхалатор-доволни ли сте?С какво им правите инхалации(освен с физ.разтвор),по каква схема?
От мен толкова за сега
Тъкмо ми донесоха степерчето!ММ го сглобява-довола,много доволна bowuuВзех си ето този

Последна редакция: пт, 17 фев 2012, 14:12 от gali&presi

# 565
  • София
Здравейте!

Адис, дано майка ти да се оправи  Hug А ти защо не се присъединиш към групичката във ФБ, май само теб те няма вече там Simple Smile.

Бебеш, предполагам и за други неща ще ви трябват парички... А те са събирани от сърце...
Дай тука сметката, и ние ще помогнем с каквото можем...
А ти ги върни всичко, което е останало след операцията и възстановяването, като се оправи Тея и ви намалеят харчовете около нейното здраве...

Подкрепям!  Peace

Ох, и аз съм за основен ремонт станала  Tired, гинеколог и зъболекар отдавна трябваше да посетя.

gali&presi, имаме инхалатор, много съм доволна. На своя глава правя само инхалации с физ. р-р, другите лекарства ги инхалираме задължително след преглед при лекар. Вентолинът например, въпреки че е много по-безвреден при инхалации, отколкото на сироп, много натоварва сърцето и трябва да се внимава с дозировката и броя на инхалациите за денонощие.

Бубе, признавам си, че при Бобо практикувам метода сдрусване  Embarassed, но много рядко, но не бих позволила на чужд човек да упражни какъвто и да е вид насилие над децата ми. Мисля, че си постъпила правилно  Hug

bouquet

# 566
  • София
Буби, колко е температурата на Зори? Така като те чета все едно разказваш за Дани - ниска температура, хрема и кашлица. Уж му мина, но от снощи пак се разкашля и сега се чудя какво да го правя. ЛЛ каза, че 37,2 не било температура, аз обаче не съм съгласна с тази теория - мерила съм я, когато е напълно здрав и е 36,6

# 567
  • Пазарджик
Привет и от мене,да се разпише докато Нели разглежда един Атлас.Боже какви работи и давам да прави само и само  5 мин.спокойствие да има  Embarassed
Буби Hug и за малката Зори Hug,на мене най лесно ми е да давам лекарства със спринцовката от Панадола/да чукна не се е налагало често да го правя това упражнение/,но напълно те разбирам,Таня е много недоверчива към новите вкусове,за всичко за храна,сокове и лекарства.Почва се едно дишане все едно  се задушава,едно мрънкане ooooh!
Люба,радвам се ,че си добре Hug
Адис,стискам палци за майка ти Praynig
Бубе ,напълно подкрепям реакцията ти към свеки,не приемам боя ,като метод на възпитание,не зависимо под каква форма-подшляпване,пляскане и т.н.

Като говорите за бъркане в устата и очите,днес Нели взела клечките за уши и бърка в ушите на една кукла,като я видях щях да падна Joy ooooh!

# 568
Tuty - Дай линк моля те към сайта за пантофите Praynig Бях си го запазила във Favorite ама къде е изчезнал newsm78

Сори за спамчето Embarassed

# 569
  • Пазарджик
Tuty - Дай линк моля те към сайта за пантофите Praynig Бях си го запазила във Favorite ама къде е изчезнал newsm78

Сори за спамчето Embarassed
Кой сайт,припомни ми

Общи условия

Активация на акаунт