АВГУСТ бавно приближава и коремчето ни проличава

• 32 043
  • 738
  •   1
Отговори
# 285
Здравейте момичета,

Рядко се включвам, но все пак да се отчета. Бяхме цяла седмица на ски, направо разкошно, толкова сняг не бях виждала. Починахме, малката /почти на 5г./ покара и тя и сега отново на работа.
Правих БХС, всичко е наред, на ФМ ще ходя през март, тогава ще се запиша и да ме следят, защото сега няма места при моя доктор. За витамините съм за , на мен ми ги изписаха от 18 седмица, ще видя дали ще ми понесат, защото през първата бременност повръщах, смених няколко вида, но все ми се гадеше и ги зарязах накрая.
Имам и няколко зъба за оправяне, мисля, че след 3 месец можеше да се ходи на зъболекар, нали?

Хубав ден на всички  bouquet

# 286
  • София
Сега да ви попитам мажете ли пупите вече?Миналия път ползвах олиото против стрии на Eucerin и нямам и чертичка от миналата бременност.За сега ползвам бебешко олио на Nivea,но не съм доволна-кожата на стомаха ми е суха и се бели.Някои да препоръча продукт за мазане? newsm08

Аз ползвах само скъпи козметики по 40лв и  нагоре(няма да изброявам) и имам стрии, сега 6те си купя най евтиното, то е до кожа не е до мазане според мен, радвам се, 4е си много е периятно  ooooh! Hug

За витамините, аз пих БИОЗИН мама, пов4е желязо има вътре не е А,В.и т.н , ина4е няма да пия сега матерни и теб подобни, предпо4итам да не пия нищо изли6но, ако ми изпи6е нещо, ще видя Simple Smile По принцип не са много полезни тези витамини, вчрно, че всичко е химия, но не мога да пия всяка химия , която се предлага, аз пия зелена енергия и съм доволна, поне е нещо сушено, но не ги отри4ам, ако се наложи ще пия.

Блонди Успех Hug

Аз си казах мнението за спора, мениея на 130 жени.. няма как да не са различни, просто всеки си прави каквото намери за добре  Peace Аз не се обиждам, така че не ме бърка особено Grinning

Утре ще давам кръв, рано сутринта, надявам се и бебето да видя! Heart Eyes

# 287
Сашкова, стискам палци за утре  Hug

Аз току-що получих от доктора ми писмо, че кръвния тест е показал леко завишен риск от Тризомия 21, ужасно се притесних, главата ме заболя страхотно веднага. Нямам резултати да ги видя, ще ги взема от него, но амнито ми е сигурно. От цялата му бележка написана, само това разбрах. Тия доктори да не ходят на курс по нечетливи почерци  Crazy Ох, ужас  Cry

# 288
  • София
Sashkova, понеже зелената енергия е на същата фирма, ти взимаш ли коластра? Аз пия от нея, но не знам дали не прекалявам, защото в последните дни като усещах, че се разболявам, пиех по 3-4 капсули на ден, стабилизирах се, но се чудех за дозата... И успех утре!  Hug

Блонди, не се безпокой все още! Мен заради по-ниските стойности на биохимичните показатели,  Hug, Марков ме посъветва да си пусна едно БХС в 16-17 г.с. преди втората ФМ и БХС.  Hug

# 289
Блонди, спокойно, остави притесненията за очи в очи, когато говорите с него и ти обясни по-подробно, стискам палци всичко да е наред  Hug

# 290
Блонди, не бързай да се паникьосваш!!! Hug

# 291
  • София
Момичета, имам 2 въпроса:
- фолиевата киселина - продължавате ли я, до кога смятате и са ви казали да я пиете?;
Аз като бях на контролен преглед в болницата след изписването на 6ти докторката ми каза да го пия още 1 седмица и да го спра,а 7мия ден беше вчера и от днес вече няма да пия Фолиева киселина.

# 292
  • София
- фолиевата киселина - продължавате ли я, до кога смятате и са ви казали да я пиете?;
Аз като бях на контролен преглед в болницата след изписването на 6ти докторката ми каза да го пия още 1 седмица и да го спра,а 7мия ден беше вчера и от днес вече няма да пия Фолиева киселина.
Ми аз ще изчакам да ми каже докторът, но и без това имам още в опаковката. Мерси, Тайра!   Hug

# 293
  • София
Блонди, защо реши че веднага си за амнио. Няма ли първо да направиш 2-ри БХС с интегриран риск? Нали при теб всичко беше ок на ФМ - тоест, ностни костици, гънка и т. н.

beauty_ можеш да говориш и да има полза, само ако отстреща има човек които има желание да те чуе. Веднъж опитах този подход, е няма да ти казвам, че едвам изчакала да приключиме разговора за да вдигне телефона да се оплаква на синът си, а как беше изкривила думите ми ........ резултата беше, че първо ние в къщи се изпокарахме, а при родителите му не бях стъпвала 6 месеца. Накрая пак трябваше мъжът ми да се намеси за да "оправи" нещата. 

bi_bi , на мен док. ми каза фолиевата до 20 гс, а от 13 г.с  дозите на Утрогестана и Дуфастона са наполовина. Вероятно утре ще се разберем кога да ги спра.

mishi17 благородно ти завиждам за ските, на мен ми бяха малко 10 дни. А и тази зима с този сняг, няма как да не те предразполага към ски, сноуборд, кънки.
Но сега вече не смея да помисля да се кача на ските, аз и началото на януари карах със страх и внимавах на n-степен, но сега вече смятам че е би било безотговорно и супер опасно да карам и то по нашите курорти, където меко казано нямаме култура на каране.

# 294
  • Варна
Блонди,
спокойно. Нали на ФМ всичко е наред? Изчакай да видиш какво точно значи "леко завишен риск", направи и втория БХС и тогава мисли за амнио. Всичко ще е наред Hug
Боже,
какво ли ще ми сервират в събота, аз чак тогава съм на ФМ, за БХС да не говорим. И аз съм се панирала здраво, искам да идва вече и да разбера какво е положението Whistling

# 295
  • София
Ми аз ще изчакам да ми каже докторът, но и без това имам още в опаковката. Мерси, Тайра!   Hug
И на мене ми остана 1 блистер ама щом са казали,значи ги спирам Simple Smile

# 296
БИ БИ  до колкото знам фолиевата се пие до края на 3 месец.
Блонди стискаме палци всичко да е наред!   bouquet Hug Praynig
Относно свекървите- и то ревниви искрено съчувствам и знам, че колкото по-добре се държите (макар и трудно), толкова по- добри стават  Wink
аз съм отново на сватбена вълна, още си нямаме кумове, а времето напредва  Cry newsm12
и дано да не ви ядосам със следния въпрос Embarassed Rolling Eyes
колко време можем да ползваме този тип кошарки http://bebolino.mymall.bg/productimage.php?product_id=2152  newsm78

# 297
  • София
и дано да не ви ядосам със следния въпрос Embarassed Rolling Eyes
колко време можем да ползваме този тип кошарки http://bebolino.mymall.bg/productimage.php?product_id=2152  newsm78
На мой познати детето вече е на година и 10 месеца и още си спи вътре в такава кошара и не дава вид да й е умаляла.Явно зависи колко здрава ще излезе  Joy

# 298
  • Варна
Моята племенница е на 2 години и половина почти и още спи в такава, но вече на долното ниво.

# 299
 Hug чудесно! гледам, че са по- евтинки, незнам кое е по- удобно, полезно и препоръчително са едно бебе Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт