АВГУСТ бавно приближава и коремчето ни проличава

• 32 046
  • 738
  •   1
Отговори
# 75
  • София
casablanka, да се оправяш бързо!  Hug А ти не си ли в 14-та г.с., предвид ФМ питам  Simple Smile
Мерси  Hug
Да в 14 г.с  и правих една ФМ и БХС правих , уж риска е малък 1:41000, но Док иска да е сигурна и понеже във Фемина имали най-добрата апаратура ме праща там Wink
Аааа, ясно, значи за втората  Hug, хубави отзиви има за там, да.  Hug

# 76
И аз си правих първата ФМ във "Фемина" при Вили Димитрова. За втората се записах пак там при нея, но после установих, че не съм си сметнала седмиците и на 16.03 ще ми е рано Embarassed та сега трябва да звъня да отменям часа... Ако на някоя мама и върши работа по това време може да отида вместо мен Simple Smile Като гледам как от сега записват чак за април, ужас...

# 77
Здравейте мамчета, прекрасни историийки  Hug  Flutter

Блонди, благодаря за темичката. Чудесна е и заглавието също е много хубаво  Hug

Добре дошли на новите мамчета и леко бременеене заедно с нас.  preggo

Аз имах болки няколко дни ниско долу в ляво и днес ходих до АГ-то. Малко се ядосах - чаках 2ч. на опашка пред кабинета и имах много срязващи болки, та се превивах като куче. Никой обаче не ме пусна да мина или пък евентуално да седна.   33uu Всеки явно гледа себе си. Та бебето е добре слава богу  Peace Пусна ми урина да види дали не е нещо бъбреците или пикочните пътища, но и изследванията се оказа добри. В крайна сметка ми обясни, че болките може да са от уголемената матка, която притиска някой нерв. Поне се успокоих, че с малкото човече всичко е наред  baby_neutral

Как съобщих на таткото - Правихме опити вече 2 месеца. И аз бях сигурна, че не е станало още. Направих си 1 тест 1-2 дни след закъснение, но нищо  EFN. И си викам ето права съм нищо още. След още 4-5 дни реших аз да се убедя и направих 2ри тест. Да ама този беше EFP Както вас малко се ошашках и не повярвах, че направих и още един. Таткото беше в командировка и щеше да се върне по Коледа. Реших аз, че ще си мълча и няма да казвам по телефон или интернет, исках да му видя щастливата физиономия  Hug Голям зор ми беше да не кажа или да не се издам, понеже никога сме нямали тайни и си разказваме винаги преживяванията от деня. И така на Коледа под елхата опакован в 3 коледни кутии една в друга стигна до своя подарък. Първата 1 минута не осъзна какво е станало, но после страшно се зарадва и ме прегърна силно и стояхме така прегърнати дълго време.

Надявам се да не ви отегча, но реших и аз да споделя моя трепет.

За легло - понеже сме на път да си купуваме ново жилище и още се чудя кой къде ще спи, кога ще се местим, ще успеем ли до Август. Та следя постовете Ви с интерес. Аз по принцип си мислех за тези, които стават на легло+бюро после ама вие малко ме отказахте.

Прегръдки на всички и хубави почивни дни.  Hug

# 78
Относно ФМ при Марков още преди 2 седмици часовете за февруари бяха заети.Аз успях да се запиша за средата на март преди седмица, когато Марков си пусна новия график, така успях и дата да си избера.
Какъв нов график /на д-р Марков или на центъра - защото там има още 2 - 3 доктори?/- графика за март, включително и отсъствието му от Бг през седмицата от 19-25.03 са ясни още от януари. Поне аз тогава се записах за март и то по негова препоръка.

Говоря за графика на д-р Марков за месец март.Аз помолих за определена дата и имаше свободни часове, не знаех че ще отсъства.

# 79
Сега разбирам какво имат предвид девойките като казват, че много пишем. Аз днес бях на работа и не съм влизала няколко часа и 6 страници  Laughing
Бюти, от вчера- аз също съм голям фен на готвенето и много гледам разни сайтове и тем подобни- ще споделяме, мен много ме мързи и почти не публикувам снимки и рецепти, но имам един започнат блог. Аз съм голям фен на правенето на торти с моделиращи покрития, но съм новак и още имам по- скоро не успешни работи. След две седмици е рожденния ден на синът ми и както винаги ще има хиляда тържества вече съм нагласила много рецепти и ако ми се получат успешни тортите ще ви се похваляяяяяяяя Hug

# 80
Сега разбирам какво имат предвид девойките като казват, че много пишем. Аз днес бях на работа и не съм влизала няколко часа и 6 страници  Laughing
Бюти, от вчера- аз също съм голям фен на готвенето и много гледам разни сайтове и тем подобни- ще споделяме, мен много ме мързи и почти не публикувам снимки и рецепти, но имам един започнат блог. Аз съм голям фен на правенето на торти с моделиращи покрития, но съм новак и още имам по- скоро не успешни работи. След две седмици е рожденния ден на синът ми и както винаги ще има хиляда тържества вече съм нагласила много рецепти и ако ми се получат успешни тортите ще ви се похваляяяяяяяя Hug
хаха, да, наистина много пишем  Laughing Laughing Сигурна съм, че ще ти се получат, на мен някой път на вид нещо не ми се получават като на картинка, но досега никога не съм имала гафове в кухнята, даже веднъж един кекс не искаше да опече, не знам какво му стана, целия се разпеняви и моята приятелка вика, ее езак за продуктите и аз викам а, как така няма да стане и го размешах, добавих му малко брашно и го сложих пак и стана много вкусен  Laughing Laughing та, ще чакам да се похвалиш   chef  chef

# 81
О ти да видиш аз снощи как превърнах неуспешната майонеза в успешни и адски вкусни мъфини Laughing

# 82
 Joy Joy май и ти като мен, мъж ми все вика, че децата ни от глад със сигурност няма да умрат, ама от захарна болест не се знае  Laughing Laughing много обичам да правя най-вече сладки неща   chef Hug

# 83
Аз много не обичам да ям сладки неща, но обичам да правя или по- скоро , както казва моят мъж, точно те винаги ми се получават (поне като вкус) , аз обичам да правя глезотийки- някакви специалитети, някакви по засукани нещица- ново да е за нас. Е не винаги е добро, ноооо.... Laughing

# 84
е, няма значние, щом е с любов  Laughing аз обичам сладки неща, ама например шоколад, а като направя кекс, торта или вчера чийзкейка по едно парче да опитам и това е  Laughing другото го раздавам и квото мъж ми изяде- брат ми намазва, мъж ми носи на колежките и така  Laughing ох, малко спамихме с тези неща, ама те и другите мами мълчат та така, простете за отклонението  Hug Laughing

# 85
  • София
Да се запиша и аз в новата тема.
Аз мисля, че е още рано за кревати, ама като чета тука какви неща пишете и взех да изпадам в ужас. То имало толкова много видове и функционалности, че започвам да се питам дали изобщо ще ми стигне времето до август да си избера Mr. Green, особенно като се знам напоследък каво чудене му удрям и за най-малката глупост направо незнам какво става с мен. Одеве половин час в магазина не мога да си избера бонбони пък какво остава за легло. Направо незнам Mr. Green пък още колко неща има за купуване, които трябва да избирам........ Абе голямо киснене по магазините ще му ударя май Laughing
Ох като я гледам тая мацка от първата страница и онзи фотошоп дето Софи го пеше постнала във фейсбука и други такива снимчици си се чудя как да го докарам и аз на такъв корем - малък, стегнат и компактен без едно излишно кило наоколо newsm78 Аз моя отсега усещам, че изобщо няма да изглежда така, ноооо надеждата умира последа. Та ако някой знае, моля да сподели (без диети и ограничения за яденето) Mr. Green

# 86
  • София - град

Ох като я гледам тая мацка от първата страница и онзи фотошоп дето Софи го пеше постнала във фейсбука и други такива снимчици си се чудя как да го докарам и аз на такъв корем - малък, стегнат и компактен без едно излишно кило наоколо newsm78 Аз моя отсега усещам, че изобщо няма да изглежда така, ноооо надеждата умира последа. Та ако някой знае, моля да сподели (без диети и ограничения за яденето) Mr. Green
Ела ми на гости в студиото и ще ти покажа как  Laughing Чудото Фотошоп ми е приятел  Joy
Според мен това е до структура.

# 87
Блонди, супер темичка (бременната дама на първа страница е   Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes)

Дружки, събрахте ми очите колко се изписали  ooooh!. Историите на всички са много готини Hug

Изчетох ви по диагоналната. Нещо накрая сте заформили едни опасни разговори за сладки, сладкиши и подобни. Аз не можех да понасям сладко допреди 2 седмици (и бях много щастлива  Party), но от тогава ми се възвърнаха нормалните апетити и сега само се дебнем с шоколадите и десертите по магазините, ужас! Сега тука и вие ме подкокоросахте ... Вчера попаднах на една рецепта за бисквитена торта и я държах цял ден отворена и си гледах картинката от време на време, да ме засища  Laughing. Добре, че за въпросните бисквити трябва специално да се замъкна до БГ или гръцкия магазин, а те далече, далече ...

Още мами с близнаци, което е супер, бях се притеснила, че нямаме достатъчно. 
bg_trinity, и останалите с близнаци - яжте като за световно, особено протеини! Докато бяхме с двечки се бях поразровила за малко за инфо и се оказва, че трябва да се наддава много повече оттколкото с едно. Много е важно за здравето на бебетата, особено ако се родят по-рано, вие за кг изобщо не трябва да говорите и да ги мислите. 

Съжалявам за всички с вируси и бацили, мъжа ми е с настинка тая седмица и се мъкнем с маски вкъщи, стои на 5 метра от мен не смее да ме докосне, направо взе да ми липсва  Embarassed (извинявам се ако има мами, чиито половинки са някъде далече в момента). Дано не го пипна тоя бацил и аз  Praynig

В тая връзка един въпрос - правихте ли си грипна ваксина? Тука ги препоръчват на всички бременни, но аз не смея да я направя, само я отлагам. Няма да ви казвам с какво се занимавам, че ще стана за смях. Знам фактите, но има нещо по-силно от разума ми дето ме спира. луда работа  Crazy.

Лека вечер/ден на всички   bouquet

# 88
Категорично против грипната ваксина. Просто защото тя реално не пази. И с нея, и без нея все са еднакви шансовете да се разболееш. А пък на бременна - изключено  Naughty

# 89
Five magnificent мерси за информацията:) Твоите близначета еднояйчни ли са или двуяйчни. Нашите са еднояйчни и доколкото прочетох би трябвало да са от 1 пол, но аз все се надявам да са различни:))) Март месец ще ходя до София, за да си направя изследванията за синдрома на Даун и там каквото е нужно. Трябваше да ги направя миналата седмица, но времето беше и все още е ужасно и ни е страх да пътуваме:) Ти тези изследвания направи ли ги?
 Мерси на всички за хубавите пожелания Simple Smile))

Общи условия

Активация на акаунт