Мъже, защо кръшкате?

• 67 850
  • 1 168
  •   1
Отговори
# 315
Жени, по дяволите, не бъдете верни на половинките си! Те не го заслужават!!!

Жени! Бъдете верни на литровките си !Половинките са малко! Ахахахаха...

И по тази тема може да се каже само едно: "Причините са комплексни" bowuu

# 316
Жени, по дяволите, не бъдете верни на половинките си! Те не го заслужават!!!

Жени! Бъдете верни на литровките си !Половинките са малко! Ахахахаха...
Наздраве!  Drunk

# 317
Ся разбрах защо ме сърбя задника два дена у реката.. а тука ни ръфали здраво!!!  Mr. Green
Големи анализаторки.. страшни мъдри мисли.. уникални заключения.. тц... тц... тц. Mr. Green
A_H_I_L_E_A.. дали съм верен мъж, само аз си знам.. пък и не познавам търтей да се е отказал от кошера с пчелите.. какво нЯщо е меда..  Joy

# 318
Яяя темата станала весела.
Жени, моля ви предложете на мъжете си тройки или оргийка  и нямя никогаШ да ви изневеряват ще си бъдете винаги хем заедно , хем не. Joy

# 319
О, не  Wink
Далеч по-забавно е да се сваляш с чужди татковци по форуми докато се чудиш защо съпружието кръшка.  Laughing
Само да не ви хванат, ей !

# 320
sote-full, мерси че ми отвори очите.
На последната снимка излезе, че съм 100% -ов мъж.  #Crazy Така се зазяпах в бомбите на мадамата, че не видях никакъв Кинг Конг.  Laughing
Аз мисля да не правя густо на мъжете и да обърна резбата.  Laughing Пък и поне знам какво се харесва на жените.  Laughing

# 321
sote-full, мерси че ми отвори очите.
На последната снимка излезе, че съм 100% -ов мъж.  #Crazy Така се зазяпах в бомбите на мадамата, че не видях никакъв Кинг Конг.  Laughing

Както ти беше провокирана.. така и вие жените.. уж неволно, но ни провокирате случайно  Mr. Green.. пък после искате да сме железни.. ами живи хора сме.. няма как да обърнем гръб!!!  Hug

# 322
Ей, ама много си хитър бе. Все ще намериш да кажеш нещо. Аз с нищо не провокирам мъжете и пак се лепят - така че оправдания от сорта - деколте, къса пола не вървят при мен. Служат само за оправдание на мераците дето ги има, ако ще жената да е облечена в чувал.  hahaha

# 323
железни.. ами живи хора сме.. няма как да
Направо моногамни!

# 324
Яяя темата станала весела.
Жени, моля ви предложете на мъжете си тройки или оргийка  и нямя никогаШ да ви изневеряват ще си бъдете винаги хем заедно , хем не. Joy

На няколко пъти си мислех това, докато четях... После да видите дали мъже не обичали друг да яде от техния боб... И също така на някои като им омръзне боба, не го сменят, а само го гарнират с още нещо Simple Smile
Иначе по заглавния въпрос не бих могъл да отговоря, защото нямам лични емпирични впечатления. Но явно и не съм 100-процентов мъж, щото видях Кинг Конг преди да прочета надписа Simple Smile

Последна редакция: сб, 31 мар 2012, 18:53 от bg-tatti

# 325
bg-tatti, да разбирам че си съгласен някой да натакова жена ти, ако ти можеш да натаковаш друга жена?!  newsm78 Не говоря за тройки със жени, а примерно с мъж, който също да я....  Rolling Eyes

# 326
bg-tatti, да разбирам че си съгласен някой да натакова жена ти, ако ти можеш да натаковаш друга жена?!  newsm78 Не говоря за тройки със жени, а примерно с мъж, който също да я....  Rolling Eyes

Що? Ти не си ли навита? newsm78

# 327
Е, ако аз бях толкова навит на такива суингърски истории, сигурно нямаше да пиша в трето лице. Ама някак си ми изглежда по-нормално да възприема хора, които правят групови изпълнения заедно с половинката си, отколкото хора, които изневеряват със знанието на половинката си, както по-рано някои предложиха. Simple Smile Аз лично никога не съм си се представял в никоя от ситуациите.
Пък като си почнала така цветущо да обрисуваш, защо си мислиш че варианта е само единия да натакова едната жена, докато нейния мъж натакова жената на първия? Не допускаш ли варианти всички да се таковат взаимно Simple Smile Или двама да таковат една, или две да се таковат с един... и т.н. и т.н. и т.н. newsm78
И пак да кажа, че аз лично не се представям в никоя от ситуациите, нито с изневерите, нито с груповия секс. Мене този боб си ми е много вкусен и не съм изпитал необходимост да ям друго.
Но все си мисля, че груповия секс е по-малко обидното "разнообразяване" в сравнение с изневярата. Не ми се е налагало нито да мисля как да замазвам изневяра (досега все съм отказвал като ми се е отваряла възможност), нито да преживявам изневяра... И честно казано съм от тези, дето ще предпочетат да не знаят.

# 328
На ЖЕНА не се отказва-за красивите ясно  защо....
МАЙСТОРЛЪКА е да праснеш нЕкой вУК и сабалЕМ като го видиш на трезво
да избегаш през девет планини в ДЕСЕТАааааа...
Хубавите ябълки прасетата ги Ядъдът.А наздраве на всичкиииииии...  : Sick newsm78 newsm78

Последна редакция: сб, 31 мар 2012, 23:51 от td

# 329
bg-tatti, ти май внимаваш какво ще напишеш да не го прочете жена ти.  Laughing Дали си искрен?
Аз лично предпочитам да не правя групов секс. Не мога да понеса мисълта да видя с очите си как мъжа ми ми изневерява.  Stop А и не мисля, че бих се отпуснала, ако той вижда същото с мен. После ще има "Ама на него направи това, на мен не...дрън-дрън-дрън, харесваш ли го, по-хубаво ли е с него... " ooooh! Но бих предпочела аз да знам, че моя кръшка, за да кръшкам и аз. Да не се окажа най-голямата глупачка накрая и в супер неизгодна позиция.

Общи условия

Активация на акаунт