Мъже, защо кръшкате?

• 67 701
  • 1 168
  •   1
Отговори
# 570
Няма човек , който да не се страхува или да не се надява поне никога да не бъде нараняван или предаван. Добре е философски да го приемаме, но случи ли се си е гадно във всякакъв смисъл.

# 571
... еми нормално е да прави секс, все пак е човек.

Именно, защото е човек, има глава и мозък, не само нагон.
Не съм чула някой да е умрял, щото не е правил секс еди колко си време. Ако физиологично беше толкова "човешко", щяхме да умираме в такива случаи. Ето - ако не пиеш вода, ще умреш. Природата си е казала думата за това кое е важно и кое може да се отложи за определено време.
Пък ако толкова има нужда от разтоварване, ще мастурбира.

Това, което си му казала за мен е защитна реакция, мислиш, че така няма да се почувстваш наранена. Нищо лошо да си го мисли, щом това те успокоява, но кажеш ли му го, това се приема за зелена светлина от него.
Той какво мисли за теб в това отношение? На същото мнение ли е, че докато го няма е нормално да се чукаш с други, все пак "и ти си човек"  Wink

# 572
  • Там, където ме обичат

Не съм чула някой да е умрял, щото не е правил секс еди колко си време. Ако физиологично беше толкова "човешко", щяхме да умираме в такива случаи. Ето - ако не пиеш вода, ще умреш. Природата си е казала думата за това кое е важно и кое може да се отложи за определено време.

Това, което си му казала за мен е защитна реакция, мислиш, че така няма да се почувстваш наранена. Нищо лошо да си го мисли, щом това те успокоява, но кажеш ли му го, това се приема за зелена светлина от него.
Той какво мисли за теб в това отношение? На същото мнение ли е, че докато го няма е нормално да се чукаш с други, все пак "и ти си човек"  Wink
[/color]
Мда, много ми е интересно да чуя коментари и мнения.

# 573

Не съм чула някой да е умрял, щото не е правил секс еди колко си време.

Че на кой му се мре бре Човече...  Laughing... начини имаMr. Green

# 574
Аз това го написах по отношение на мъжките нужди, ама щом казваш, че помага, ще замълча  Mr. Green

# 575
Помага и при двата пола, но когато го има какво?
Мъже, защо кръшкате? , когато да вас има жена?

# 576
Нищо не си разбрала Краси!
Всеки има мечти, като цели, а и там където да отиде след като "закъса". Както се казва - "те са безплатни", но илюзиите са скъпо платени.
Е, кое не съм разбрала?
Моите мечти, Моите илюзии, ако щеш, още НЕ СА разбити.
Защо АЗ да се отказвам от тях, само защото на другите не са се оправдали?
Ти съдиш за мечти и илюзии по собствения си живот.
Остави и другите да съдят по техния си живот.
Всеки минава по пътя, отреден му.Няма да се поучи от Чуждия опит и път.

# 577
Помага и при двата пола, но когато го има какво?

От скука и пълно насищане  от своята жена вероятно.

# 578
За мен хората изневеряват, когато искат да докажат, че още стават. Комплекси с една дума.
И не ме убеждавайте, че е друго, ясно е, че всеки си има теория, не оспорвам чуждите, ама това си е моята  Wink

# 579
За мен хората изневеряват, когато искат да докажат, че още стават. Комплекси с една дума.

И така става, но по-скоро е до криза повече, годинки. Комплексно е по-скоро. Laughing  А има и такива , които са си спортисти по природа и докато не изръчкат де каквото им фане очото не могат да спят,както има една дума.

# 580

За да не обидим чуждите булки!!!  Laughing
Като и откажеш.. тя пък вземе че се обиди... а на нас ни е доста съвестно да ги обиждаме!!!  Mr. Green

# 581

За да не обидим чуждите булки!!!  Laughing
Аха, ясно ......     Joy , значи, тази, която твърдите , че обичате, може да обиждате както си искате, ама важно е чуждите кучки да не се засегнат!    Mr. Green

# 582
Ох бе Краси, не приемай всичко буквално и сериозно.

Соте се гъдка нещо, не му се връзвай.

# 583
Е, колко и какви емотиконки да насложа още, за да покажа, че и аз се гъбаркам?!    Mr. Green Mr. Green Mr. Green Joy Joy Joy Joy Joy

# 584

Той какво мисли за теб в това отношение? На същото мнение ли е, че докато го няма е нормално да се чукаш с други, все пак "и ти си човек"  Wink
[/color]
Мда, много ми е интересно да чуя коментари и мнения.
Аз му давам зелена светлина Laughing. За повечето забежки знам от него и от самите забежки, щото някои от тях решават да ме уведомят на майл за отношенията с мъжо.
И той ми дава зелена светлина, стига да е дискретно. Това ме устройва.

Общи условия

Активация на акаунт