Бургаски мамчета - 8 тема

• 45 567
  • 736
  •   1
Отговори
# 285
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА

Хайде не се ослушвайте чакаме си вече мартенските бебета:). Кой е наред??? Отчетете се по ред на номерата:)Simple SmileSimple Smile. УСПЕХ МОМИЧЕТА и ЛЕКО РАЖДАНЕ:)Simple SmileSimple Smile

Последна редакция: чт, 01 мар 2012, 07:35 от tania_burgas

# 286
  • Бургас

И ТУК ЖЕЛАЯ ДА СМЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ ВСИЧКИ И МНОГО УСМИХНАТИ!

# 287

Честита баба Марта! Нека баба Марта донесе в домовете ни много здраве, щастие, късмет! А на всички мартенски мами - едни здрави, сладки, бели и румени бебоци!

# 288
Честита Баба Марта,мами! Вие да сте бели и засмени, а дечицата ви здрави и червени! Колкото мартеници на ръката днес , толкова дечица в къщата ви занапред! Grinning

# 289
Краси, моля ти се това последното - много ми се виждат тия деца Simple Smile То само 2 мартенички ще дам да ми завържат!

# 290
Е Краси:)Simple SmileSimple Smile аз за сега имам три мартенички на ръката:)

# 291
  • Бургас
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА !

Момичета, разликата е между първото и второто- оттам, нататък в лесно  Crazy

# 292
Здравейте и тук!Честита Баба Марта,бъдете живи и здрави,румени и засмени!  bouquet
Ани,аз това се чудех,като е роден на 30-ти кога има месечинка като този месец няма 30 дни?
Както знаете вчера бях на преглед при Попов и така ми олекна,че всичко е наред с мен,само нещо анемична му се видях но аз това си го усещам.Каза да ям червени меса ,а аз така ги обичам особено "телешкото" предлагано от кварталния ни магазин. Sick
Сашето също беше на ДК,наддал е 1560 за 25 дни,залепиха му пъпчето защото било изхвръкнало леко,изписаха ни за месец вит.Д (не се знае дали ще го пием по-нататък т.к фонтанелата му е малка),както и капки за нос,че нещо диша тежко.Още е жълт но това не е притеснително.
Аз нещо съм с болки в гърлото и за мое огромно съжаление май не е удачно да идвам утре на срещата,а така ми се искаааа. Cry
Приятен ден ат мен! Hug
п.п Ау,че съм невъзпитана-честита месечинка на Стефания!Целувки на малката сладурана! Heart Eyes Hug

# 293
Честита Баба Марта! Здрави,весели засмени! Hug

# 294
Да дам отчет след днешната ДК. Жорето е добре. Педиатъката каза, че пак много сме наддали. Сега сме вече 6100 кг. т.е. качили сме 1400 за един месец. Това наистина ли е много и трябва ли да се притеснявам. Станал е доста висок вече т.е. + 7,5 см сме от раждането и сега сме 57,30 см. Не направиха днес ваксината, защото преди ден бяхме слагали мас в нослето Бактробан. Затова педиатърката каза, че е хубаво да минат още пет дни и тогава т.е. ваксина ще ни правят във вторник. Затова я питах какво да очаквам - каза, че може да вдигне температура, затова ме изпрати да си купя лепенки Куул Пач, които са помощно средсто за намаляне на температурата. Явно след ваксината ще му сложат такава лепенка за да не вдигне Т. Но каза да си взема и Панадол, макар че може да не ми се наложи да го използвам:)Simple SmileSimple Smile Е това е  от мен за сега.
САМО МОЛЯ ВИ КАЖЕТЕ МНОГО ЛИ НАИСТИНА СМЕ КАЧИЛИ И ТРЯБВА ЛИ ДА СЕ ПРИТЕСНЯВАМ.

# 295
Здравейте и от мен! Бих искала да се присъединя към бургаските мамчета Praynig
Как може да ме добавите на първа страница?

# 296
Добре дошла сред нас novamama1

Аз мога да те добавя на първа страница, само ми напиши дата на термин, очаквано дете - пол и кое по ред е, лекар на ЖК

Освен това утре ще имаме среща в 13,00 часа в Каристо - в Славейков, ако искаш ела да се запознаем лично. Ние доста мами ще се съберем там:)

# 297
Здравей Танче! Терминът ми е за 5.07, първо дете, от скоро вече знам и пола-   stork-girl

С удоволствие бих дошла на Каристо- това е едно от най- приятните заведения, които често посещавам, но все още работя и съм по цял ден. Надявам се, че ще имаме и други поводи да се запознаем Hug

Да не забравя...ЧЕСТИТА БАБА МАРТА на всички! Бъдете здрави и много усмихнати!

# 298
Честита Баба Марта и от мен, момичета!!!
Снощи си помислих, че е дошъл момента, с болки в корема, горе долу на едно и също време, но уви - фалшива тревога  #Crazy Така се бях зарадвала, но....явно ще почакам.
Ако утре съм добре съм при вас на срещичката Hug

# 299
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА НА МАМИ И БЕБОЦИ /РОДЕНИ И НЕРОДЕНИ/!!!  ДА СМЕ ЗДРАВИ, РУМЕНИ И ЗАСМЕНИ!!!

novamama1 - добре дошла и честита радост!

Ние сме със сополи и кашлица, почнах Стодала и клеевата тинктура, да видим дали ще разминем усложненията   Praynig

Днес гледахме девойката, всичко й е ОК, трябвали около 20-тина дни на плацентата, така че датата която сме избрали с доки била идеална.

Аз вече изпрах 1 пералня с бебешки дрешки, тази вечер предстои втори тур...смятам тия дни да приключа с прането, а към средата на месеца да почне и гладенето  wash hang 1ironing

Да ми дадете идея как да почистя кошарката - тя е от тези сгъваемите, т.е от плат и още се чудя  newsm78

Танче, щом има апетит детето нека си папка...той като проходи и се разтича, ще те питам тогава /нито той ще качва, нито ти  Joy /

Общи условия

Активация на акаунт