Бургаски мамчета - 8 тема

• 45 172
  • 736
  •   1
Отговори
# 645
.......И да ви кажа една смешка за край: с мъжа ми от няколко дни спорим дали да казваме деня на секциото на родителите ни. Той настоява да казваме и даже ме обяви за ненормална. Днес пак спорихме и установих, че той си мисли, че деня на секциото е и денят на изписването:)))) Направо щях да падна от смях, представете си как ви изкарват от операционната и започват снимките с родата, дават ви бебето и ви изпращат по живо и по здраво. Моят човек това си представял: раждаш за час-два и си заминаваш:)))) Все още не мога да спра да се смея, като се сетя.

Joy Joy Joy
това е най-доброто за днес:)

# 646
  • Където морето целува небето...
Persona grata колко още остана? Мъжът ти е голям сладур. Представям си как ме изписват след секциото. Аз на изписването не стоях напълно изправена, а представям си тогава. Иначе за датата - аз имах планувана дата за предизвикване на раждането, но не я казвах. Знаеха само родителите ми. Не мога да си представя да я бях скрила от тях.

# 647
exa  да знаеш ,че задължително трябва да те пратят на очен с тези диоптри и там ще си кажат думата .... аз с Нико вдигнах от 0.75 на 2 и усещам, че отново става нещо ....
някой пита за Парушева- преглежда в медицинският център на Калчева ....

Кой трябва да ме прати  newsm78 ? Предполагам, че мога да си отида сама към края на бременността, за да знам дали има някаква разлика  Sad , дано да няма, че и така си ми е доста. А можете ли да ми препоръчате някой офталмолог, че аз миналата година ходих при един д-р Влахов в МЦ "Младост", но не съм много доволна.

# 648
  • Бургас
Момичета, не мога и аз да разбера как е възможно да си представи така нещата, защото надълго и широко сме обсъждали моите притеснения за раждането. Но моля ви не си представяйте някой тъпан, може би и той е в някакъв вид мъжки стрес преди голямото събитие Simple Smile
Сузи, трябва да родя около 10-ти април. Надявам се при Гамишев засега, на 31-ви чак ще се срещна с него. По принцип Дорийска ме следи, но излиза в отпуск и аз оставам сама да се оправям. Разбирам я, че ако се съобразява с всеки никога не би могла да излезе в отпуск, но въпреки това ми е много криво, защото вече имахме договорки и уговорки...
Както и да е - всяко зло за добро Simple Smile Стискайте ми палчета, че съм голяма паника  Mr. Green

# 649
Persona grata ,всичко ще мине гладко ,като по вода- ние ще стискаме палци.За Гамишев чух много хубави неща ,израждал е моята приятелка ,остана много доволна - не се притеснявай. Hug

# 650

Таничка, редовно ви чета, но като беше лошо времето си стоях само вкъщи и разбира се, нищо интересно не ми се случва. Веднъж дори си мисля, че те видях в Дева Мария. Аз ходих по много неприятен повод и бях доста притеснена, но ми направи впечатление една мама с едно бебче в одеалце, мисля, че беше със съпруга си и една по-възрастна жена, които сновяха пред вратите на кабинетите, защото имаше много хора. Същата вечер ти беше писала, че си ходила да ти махат конците и на консултация с бебока и си помислих, че може би теб съм видяла Simple Smile

Със сигурност не съм била аз, защото като ми махаха конците ходихме само двамата с мъжа ми. на теб колко време ти остана до секциото и при кой ще си го правиш. А кажи на мъжа ти Simple SmileSimple SmileSimple Smile, че ще имаш 5 нощувки в болницата  и след това ще те изписват Simple SmileSimple SmileSimple SmileSimple Smile

Ние днес правим вече 3 месеца. Расте ми момчето:)

# 651
  • Бургас
Добро утро, мадами!
Оправяте ли се за разходки вече Simple Smile
Тане, честита ви трета месечинка!
Хайде, сладурки, лек ден!

# 652
  • Бургас
Добро утро и от мен!
Аз съм на работа,но на всички,които не сте, ви пожелавам приятна разходка!

# 653
exa  да знаеш ,че задължително трябва да те пратят на очен с тези диоптри и там ще си кажат думата .... аз с Нико вдигнах от 0.75 на 2 и усещам, че отново става нещо ....
някой пита за Парушева- преглежда в медицинският център на Калчева ....

Кой трябва да ме прати  newsm78 ? Предполагам, че мога да си отида сама към края на бременността, за да знам дали има някаква разлика  Sad , дано да няма, че и така си ми е доста. А можете ли да ми препоръчате някой офталмолог, че аз миналата година ходих при един д-р Влахов в МЦ "Младост", но не съм много доволна.

Следащият те АГ трябва да те прати щом си с такъв диоптър. Ще ти огледат и очните дъна и ще ти кажат дали няма да се наложи секцио. Кой те следи?

# 654
  • Бургас
Танче, да ти е жив и здрав младежът и само радост да ти носи Hug И аз чакам момче:)
Не съм видяла явно теб, предположих така, защото и ти се беше оплакала, че са те разкарвали насам-натам, а и тази майка се луташе доста пред вратите на кабинетите Simple Smile Определено в Дева Мария в последно време май е голяма лудница.
Иначе за секциото искам Гамишев, дано да не ме отреже. Ще го разбера на 31-ви чак и ще вляза в истински кошмар дни преди термина ми, ако остана без уговорка.
Как може да съм такъв карък, не знам:( За всичко обвинявам себе си, трябваше да си имам едно на ум, но...
reni72, благодаря за хубавите думи и куража Hug

# 655
  • Burgas, Bulgaria
според мен пък ти е на късмет - и за какво ти е уговорка точно в ДМ ....да хубаво е да знаеш кой ще те оперира, но все пак това не е държавната болница ,така, че споко  Heart Eyes Hug

# 656
Persona grata, а защо чак тогава ще се уговаряш с Гамишев? Само 10 дни преди термин  newsm78. Не може ли по-рано? И още нещо - не искам да те шашкам, но имаше доста случаи на мами, които не можеха да разчитат на Гамишев. Просто имай едно на ум!
Ако все пак нещо се обърка мога да ти препоръчам Ризова.

# 657
  • Бургас
Мадам тиква, за нормално раждане си права, че е напълно излишно да си правиш уговорки в болница като Девата, но за секциото ми се струва, че е добре. Аз имах една операция наскоро по спешност там и ми направи впечатление, че дежурните лекари си обръщаха внимание само на своите си пациенти. Към сестрите и акушерките нямам никакви забележки иначе. Просто съм благодарна, че нямах никакви усложнения.
Сега обаче искам да знам, че някой ще носи персонална отговорност за мен и за детето, затова и исках да раждам при тази, която ме е следила, но уви... излиза в отпуска.
Иначе на Гамишев му звънях още в понеделник тази седмица, но ми каза чак на 31-ви, че има възможност да ме види в Девата. Сузи, моля те, да ми обясниш как така тези майки не са можели да разчитат на него? Иначе Ризова ми е следваща алтернатива, просто тя ми е по-малко познато име.
Момичета, простете, че толкова надълго и широко ви занимавам със себе си Hug

# 658
Ходя при Златев в трета поликлиника, защото ми го препоръчаха, а и нямам проблеми с болничните при него, но досега не е ставало въпрос за диоптъра ми и за изследвания. Всъщност само 2 пъти за сега съм ходила на преглед при него. На втория преглед ми измери кръвното, теглото и коремната обиколка, без да ме гледа на видеозон, при вас така ли беше  newsm78 ? Как би трябвало да протиче вторият преглед? Аз си мислех, че всеки месец се гледа и бебо  newsm78 , а той ме гледа само първия път, за да установи бременността  Confusednewsm78 И вярно ли е, че само първите 2 прегледа са безплатни?

# 659
Цитат
Persona grata, нормално е да си притеснена за раждането  и няма никакъв проблем ,че задаваш въпроси ,почакай и моя термин като наближи  и аз пак ще ви потормозя за секцио ,тогава вече и ти ще опишеш как мина /надявам се/ Hug Embarassed.
Днес за пръв път ,след кантракции излязах ,че чак на фризьор и се почувствах жена ,а не хипопотам Simple Smile,е то бузките пак си стърчат - не зависимо от прическата Grinning,но поне по хубав хипопотам станах Simple Smile.Че слава Богу ,момиченцето ми  не се обади за период на боядисването,явно и на нея и хареса ....
Ходих и до" слон - балон"
,но за по топли дни още няма комплектчета за изписване - обаче имат голямо разнообразие - благодаря ви момичета ,че упътихте.
  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт