Бургаски мамчета - 8 тема

• 45 145
  • 736
  •   1
Отговори
# 660
  • Бургас
reni72, с теб сме адашки и трябва да се подкрепяме;) Дай, Боже, всичко да мине добре и да има само поводи за радост при всички ни в тази тема:)
Аз от доста време не съм си купила нищо за себе си и косата ми е доста зле, все за бебо, защото исках предварително да му вземем всичко и да не се притеснявам, че нямам това или онова. Моите родители протестираха, че не било на хубаво и т.н. глупости, но кой ще ги слуша - те, когато са раждали, са имали право на глас, сега -нямат Simple Smile
Доста от нещата ги взехме от сайтовете на мадъркеър, ибей и някои други, но имам и от тук. В "Славейков" има едно магазинче "Усмивка", една по-възрастна жена се занимава с него, мамите от комплекса може да го знаят. Много съм доволна от това магазинче, повечето неща са български и качествени от 100% памук. Например спалното бельо, което предлагат, е от трико. Трикото е мекичко като тениска и цветовете били по-трайни, поне така ми обясниха. Пелените тип порт бебе само там съм виждала от 100% памучен плюш, в повечето магазини са изкуствени материи. И така... бебо поне за начало е обзаведен.
Скоро ми е рождения ден обаче и мисля да си купя нещо свястно и аз, да си оправя косата и да се почувствам поне малко красива, че съм близо 30 кг + и ми влияе много на самочувствието.

# 661
Къде се намира това магазинче " усмивка" да не е в кооперацията до нашия блок 48:)

# 662
  • Бургас
Танче, не съм сигурна кой блок е 48-ми, но магазинчето е в една кооперация, след китайския ресторант се пада. Цените също са много добри. Даже, като се замисля, не съм сигурна дали се казваше "Усмивка"  Blush

# 663
Да разбрах те точно до нас е това магазинче

# 664
Китайския ресторант всъщност не е ли азиатския ресторант, до магазина за 1 лев, срещу касата на ВИК newsm78

# 665
ОО аз ще потърся и този магазин следващата седмица,харесвам магазинчета за бебенцата.Майчета ,вярно ли е ,че в ДМ в операционната звучи музичка по време на оперция/секцио/?

# 666
  • Където морето целува небето...
ОО аз ще потърся и този магазин следващата седмица,харесвам магазинчета за бебенцата.Майчета ,вярно ли е ,че в ДМ в операционната звучи музичка по време на оперция/секцио/?

Хахха идея нямам... При мен беше секцио по спешност и бях толкова шашната, а и толкова ме боляха контракциите и бебо напираше да излиза, че нищо не съм чула... Смятай  newsm78

# 667
 Grinning мдааааааа ,то тогава вече искаш да чуеш една музичка - бебето ,а после малко почивка...Ама във форума съм прочела за музика ,че се учудих...То  да ви кажа и аз съм шаашнатаааа,имам време за психо настрой ,че и филма да ми показват сигурно няма да видя Grinning

# 668

Да, вярно е...при мен дори си и припяваха Simple Smile

# 669
Верноооо лиииии ,о супер - малко се разведря обстановката тогава  Peace,а може ли да присътства мъжът на секцио с пълна упойка?

# 670
еха, виж тук за полагащите ти се прегледи и изследвания през бременността по здравна каса: http://www.az-jenata.bg/?page=article&aid=6220

Persona grata, успех с раждането - то наистина не ти е останало! И отиди сега на фризьор, че с появата на бебо времето ти ще е доста ограничено/поне в началото докато се напаснете/.

А от това магазинче в Славейков, което нарекохте "Усмивка" и аз съм купувала някои дрешки за беба и съм доволн аи от обслужването там и от качеството на дрешките! А и цените са приемливи:)

# 671
  • Бургас
Добро утро!
Как сте всички?
Днес Лъчезар става на 2 месеца.Почерпете се за негово здраве!

# 672
Добро утро

Шоки - честита ви втора месечинка. Пожелават ти едно усмихнато и спокойно детенце

Относно фризьора - Персона грата ти къде ходиш? И наистина сега отиди, че после наистина няма време. Аз все още не съм се боядисала. Чакам ММ някой ден да е по-свободен и ще го накарам да ме боядиса. Имах бритон, но сега съм решила че трябва да го пусна да си порасне т.е. вече няма да имам бретон, че наистина не мога токова често да ходя на фризьор.Малкото сладко мъниче се нуждае от грижите на мама:)Simple SmileSimple Smile

За музиката в ДМ по време на секцио - аз не съм чула нищо, защото бях с пълна упойка:)

# 673
  • Burgas, Bulgaria
Добро утро  Hug
Шоки честита втора месечинка на Лъчко  Heart Eyes
reni72 - почти съм сигурна, че не може да присъства таткото по време на секцио ако е с пълна упойка ...може и да греша обаче...и мен ме интересуваше ,но не за таткото, че нашият е особен вид чешит  Crazy ...иначеее ,лелееее ако бях със спинална, ако можеш да съм със спинална щях да си занеса Роксет    Hands Clap  Hands Clap  Hands Clap

# 674
еха, виж тук за полагащите ти се прегледи и изследвания през бременността по здравна каса: http://www.az-jenata.bg/?page=article&aid=6220

Прочетох го, но не съм сигурна дали разбрах  Rolling Eyes . Значи както си мисля аз и както разбрах имам право на безплатен преглед веднъж месечно, нали  newsm78 ? Но една сравнително далечна роднина, с която може да се каже, че поддържаме връзка, роди миналата година и скоро им бяхме на гости и тя ми каза, че само първите 2 прегледа са безплатни и после давала по към 25лв на преглед. Аз се учудих малко, но тя ме увери, че е така  newsm78 ....
И да попитам, в статията пише следното "Имам право на второ ехографско изследване при акушер-гинеколог през 16-ата – 20-ата гестационна седмица (приблизително около 5-ия месец от бременността)." - Това значи ли, че като ходя на прегледи ще се следят само моите показатели, без да се гледа бебето?  newsm78 Съжелявам за невежеството, но не мога да се ориентирам напълно. А иначе там пише и
"По време на консултациите общопрактикуващият лекар ще следи:
теглото ми;
кръвното ми налягане;
обиколката на корема ми;
движенията и сърдечните тонове на бебето;
положението, в което се намира бебето
." - и тук съвсем се обърквам  Embarassed  Rolling Eyes . Разбирам, че трябва да се следи и бебчо  Rolling Eyes . А като отида на преглед в Дева Мария 30 дни преди термина не се поема от здравната каса нали? И от статията нищо не разбрах за очните прегледи. Трябва да говоря с АГ за това ли и той да ми каже какво да правя или директно да си отида на офталмолог  Rolling Eyes . Ужасна съм, извинете ме  Praynig   bouquet !!

Общи условия

Активация на акаунт