Халит Ергенч и новата продукция "Великолепният Век" ( Muhteşem Yüzyıl) тема 30

• 61 914
  • 747
  •   1
Отговори
# 165
... Но в мнението, дадено по-горе личи, че нямаш никаква представа за Ататюрк и делата му...

bouquet  Hug

Mistik, напълно приемам критиката ти и признавам,че когато започнах да изучавам Ататюрк , нямаше още достъпен  интернет  Cry ...Попадна ми една негова биография(книга от немски изследовател, преведена много лошо на български ) . По стар обичай тръгнах от общото към частното - т.е. от причините довели Мустафа Кемал на историческата сцена, към следствията довели до рухването на Османската империя .

Поради тази причина тръгнах назад в историята за самата Империя,(изследвайки проблемите само и единствено за себе си Peace) която се оказа толкова мащабна и необятна ,че "забравих" да се върна към времената около 1923 г.

Колкото по навътре навлизам в Империята,толкова повече осъзнавам ,че почти нищо не знам  ooooh! - и това е една от причините да гледам сериала . И до момента изобщо  не съм останал с лошо чувства към продукцията или към някой от артистите - на моменти съм критикувал някои моменти, но напълно доброжелателно .

Обаче и аз имам право на свое мнение,което мога да променя само и единствено когато аз реша ! Wink

Не бива да обръщаме нещата на политика - тук темата е само и единствено за сериала !

Доколкото обаче в основата на всяка художествена измислица изградена върху исторически образи, стои и политика е нормално да има подобни дребни залитания .

Извинявам се, ако съм засегнал някой(и) с поста си !  Неслучайно бях предвидил подобни писания след края на сериала , когато даже и да ме баннат ще ми е все едно ( при положение ,че някои тукашни доброжелателки ме докладваха още на 2-рата седмица след като се регнах и изложих лична позиция по някои "спорни" исторически  въпроси , натрупвайки набързо 2 фала  Laughing) . Знам ги кои са, и не им се сърдя ни най-малко  Whistling ....

bouquet

Успех Mistik - бъди жива и здрава , както и всички останали !

bouquet    Hug

# 166
  • ИЛИНДЕН
Наистина е интересно лицето на героя, играещ Мустафа. Има болезнена амбиция, изписана на него, някаква жажда да се открои, да го признаят...
Мисля, че той не схвана думите на баща си за отиващата си невинност. Отвсякъде му личи, че бърза да седне на престола и всички  му пречат. Какъв ли султат би бил newsm78

Какъв ли би бил ?! - За мен отговорът е еднозначен. Той е доста образован, владее поне седем езика, грижовен и любвеобилен към братята си. Не е лигльо като Мехмет. От цялото му детство, което ни мина пред очите може само да се мечтае той да е достоен наследник на баща си. За високомерието през последните епизоди ... може да се търси обяснение в Махидевран. Но Хюррем също много глези и богопомазва децата си. От началото ги лигави и разглезва, но какво да се очаква ?!

# 167
Наистина е интересно лицето на героя, играещ Мустафа. Има болезнена амбиция, изписана на него, някаква жажда да се открои, да го признаят...
Мисля, че той не схвана думите на баща си за отиващата си невинност. Отвсякъде му личи, че бърза да седне на престола и всички  му пречат. Какъв ли султат би бил newsm78

Какъв ли би бил ?! - За мен отговорът е еднозначен. Той е доста образован, владее поне седем езика, грижовен и любвеобилен към братята си. Не е лигльо като Мехмет. От цялото му детство, което ни мина пред очите може само да се мечтае той да е достоен наследник на баща си. За високомерието през последните епизоди ... може да се търси обяснение в Махидевран. Но Хюррем също много глези и богопомазва децата си. От началото ги лигави и разглезва, но какво да се очаква ?!

Ама къде забелязахте високомерно поведение?? Той просто е сериозен, а и не е виждал баща си от еди-си-колко години - как да се държи? А и статутът му повелява такова сериозно поведение предполагам; самият СС се държи високомерно в дадени моменти  Peace Съгласна съм с fragal  Simple Smile

# 168
Отваря ли се някой линк, момичета?

# 169
Щастие, отварят се и четирите, които отворих.

# 170
  • ИЛИНДЕН
Коя серия върви сега онлайн?

# 171
  • somewhere near the sea

Ама къде забелязахте високомерно поведение?? Той просто е сериозен, а и не е виждал баща си от еди-си-колко години - как да се държи? А и статутът му повелява такова сериозно поведение предполагам; самият СС се държи високомерно в дадени моменти  Peace Съгласна съм с fragal  Simple Smile
То хубаво, ама не разбрах защо с с нея си съгласна, а с мен- не. Къде съм споменала високомерие newsm78
Аз пък не мисля, че султанът има високомерно излъчване. в очите му играят такива иронични пламъчета, сякаш ги "чете като на книга"

# 172
Коя серия върви сега онлайн?
47 серия върви. И се отварят при мен всички линкове, вкл. и двата на първа страница.

# 173
Дай ги тия четири линка де.  Praynig

# 174
Дай ги тия четири линка де.  Praynig

http://www.startv.com.tr/CanliYayin.aspx
http://www.hdtvizle.com/26-star-tv-hd-canli-izle.html

Последна редакция: ср, 15 фев 2012, 20:43 от tatusas

# 175

Пожелавам на всички приятно гледане довечера

Hug Мерси за чудната снимка, Ани! Ако има още (освен тези по-горе) давайте  newsm44
Страшен е Мехмет - и е хубав, и добре играе! Не мога да разбера защо толкова много се изписа против него  newsm78 Както и за момичето, което избраха за халвет - не е красавица, но в никакъв случай не е грозна  Crossing Arms

Честита сряда на всички съфорумци  Grinning  bouquet

Здравейте и от мен мили дами и мами!

Отдавна следя темата с интерес и реших да се включа накрая. Следя сериалчето и съм му голяма почитателка.
Да се изкажа и аз за Мехмет: много си е готин, и се чудя от къде се взеха всички негативни коментари за него. Напълно съм съгласна със Satsuma. А и за момичето, което изпратиха на халвет също не разбирам защо беше толкова ужасно описано. Вчера намерих време да гледам 46 епизод и очаквах да видя някаква неземна грозотия, а то какво стана... разочаровах се. Нооо това си е моето мнение все пак.  newsm12

Да се надяваме, че скоро ще има и 47 серия преведена, защото трейлърите изглеждаха доста интригуващи  Simple Smile  Hug

Приятна вечер на всички   bouquet

# 176

Ама къде забелязахте високомерно поведение?? Той просто е сериозен, а и не е виждал баща си от еди-си-колко години - как да се държи? А и статутът му повелява такова сериозно поведение предполагам; самият СС се държи високомерно в дадени моменти  Peace Съгласна съм с fragal  Simple Smile
То хубаво, ама не разбрах защо с с нея си съгласна, а с мен- не. Къде съм споменала високомерие newsm78
Аз пък не мисля, че султанът има високомерно излъчване. в очите му играят такива иронични пламъчета, сякаш ги "чете като на книга"

Нее Marsia, просто като цяло не мисля, че героят на Мустафа е такъв "лош" Simple Smile Уважавам мнението ти разбира се  Hug Hug А съм съгласна за това, че той би следвало да бъде добър султан, тъй като въпреки възпитанието на Махидевран, той винаги демонстрираше благородност, учейки брат си и т.н. Simple Smile
Ех, както и е да е, ще видим как ще се развие героят, опеределено е интригуващо  Grinning А за СС казах понякога - в някои моменти с Ибрахим, особено онзи път в градината, като го питаше "А ти кой си?", но може нещо да не съм разбрала контекста  ooooh!

А друго, което си мислех, Айбиге не я ли обличат в малко модерни дрешки - с това клинче и ризка  Mr. Green как да не му тръпне на Бали Бей сърцето Mr. Green

# 177
Мерси, ама тука има само двата от първа страница.  Flutter

Такова гледане на пясък за първи път чувам и виждам. Знам, че има рисуване на пясък, ама ясновидство ...  newsm78

Последна редакция: ср, 15 фев 2012, 20:58 от soya-fen

# 178
  • Русе/София
Гледам на първа страница са само 2 линка за он лайн гледане,а всяка сряда почваме да се чудим и за други възможности за гледане.Винаги се дават поне още 2 линка.Тааа да предложа,ако може да се добавят и другите,за да не ровим назад да ги търсим.Благодаря.

# 179
  • IT
мноооого ми прекъсва Sad

Общи условия

Активация на акаунт