Mistik, напълно приемам критиката ти и признавам,че когато започнах да изучавам Ататюрк , нямаше още достъпен интернет

Поради тази причина тръгнах назад в историята за самата Империя,(изследвайки проблемите само и единствено за себе си

Колкото по навътре навлизам в Империята,толкова повече осъзнавам ,че почти нищо не знам

Обаче и аз имам право на свое мнение,което мога да променя само и единствено когато аз реша !

Не бива да обръщаме нещата на политика - тук темата е само и единствено за сериала !
Доколкото обаче в основата на всяка художествена измислица изградена върху исторически образи, стои и политика е нормално да има подобни дребни залитания .
Извинявам се, ако съм засегнал някой(и) с поста си ! Неслучайно бях предвидил подобни писания след края на сериала , когато даже и да ме баннат ще ми е все едно ( при положение ,че някои тукашни доброжелателки ме докладваха още на 2-рата седмица след като се регнах и изложих лична позиция по някои "спорни" исторически въпроси , натрупвайки набързо 2 фала

Успех Mistik - бъди жива и здрава , както и всички останали !