В месеца на любовта, разбрах, че аз ще ставам мама, а пък той баща - тема 92

• 25 182
  • 738
  •   1
Отговори
# 240
Дианче, направи един Престо или Шуър Чек на първа урина. Ако пак покаже отрицателен имаш 2 възможности - изчакваш 2 дни и пак правиш домашен или отиваш на боц за бета ЧХГ. Там вече няма лъжа и измама. Надявам се да е това, което си мисля  Mr. Green Praynig Очакваме новини, и то добри  Wink

# 241
  • Пловдив
Ето ме и мен. Включвам се късно, защото гловоболието ме унищожи снощи и цяла нощ не можах да мигна. Успех все пак да направя любимото ястие на мъжо, но с тая глава да не казвам какъв празник прекарахме  Tired Подаръци не сме си подарявали - разбрахме се тази година да пропуснем. Човек имал желание да ми купи от любимите бонбони, но в Хипермаркета до нас спряли да ги зареждат. То като си няма човек късмет  Laughing

danaeka, честито ембрионче със сърчице  Heart Eyes Нека все хубави новини да носиш от прегледите до финал  Hug

yanitsa86
, прекрасни подаръци сте получили и двамата с мъжо  Heart Eyes Карикатурата е супер  Crazy

миле-на, браво на твоя мъж - много се е постарал! Прекрасна емоция ти е подарил  Heart Eyes Ще дойде време и на пръстена  Peace А за фасонката много се смях  hahaha

Дианка, много е съмнителна тая работа  Thinking Вземи един Престо да направиш, че тея обикновените на мен не ми отчитаха честно казано.

F.a.t.e.
, успех на прегледа  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 242
Уаууу, 100 рози, падна ми ченето  Shocked Аз на сватбата май не получих толкова  Mr. Green Сладурки, как са си търсели пръстенчетата. Мъжът ми, също непочитател на стандартните предложения за брак по празници, така хитро ме метна. Избра да ми предложи в края на януари - точно по средата между всички възможни зимни празници и наши рождени дни и буквално 3 минути след като се върнах от задгранична командировка, още запъхтяна от куфари и от студ  Crazy Вчера ме попита коя дата за мен е най-важна - дали тази на сгаджосването ни, на годежа или на сватбата. Затрудних се да отговоря, май ще си празнуваме всичките  Blush

# 243
Добър ви ден!
Наканих се и аз да драсна някой ред...
Снощи в общи линии беше добре- семеен празник с подаръчета, филмът на Пилето, малко рев от мен, от мъжо ми смях иии...така!
Малко акъл да ви дам за пръстените.Аз моя първи годежен пръстен почти си го изпросих.....сега наскоро, обаче ( ще се повторя сигурно) казах на мъжо, че тоя пръстен е изпросен и така още вечерта се сдобих с чисто нов, който вече хаесвам страшно много и ми е супер символичен и различен.Сдобих се също и с чисто ново предложение, доста по-оригинално от първото.Постара се мъжът де, пу-да не му е уроки....ама ще се старае де, к'во да прави човекът, току- виж пак нещо не съм доволна, че и за 3-ти да бяга!  Mr. Green

# 244
Привет, момичета!
Абе, къде сте се скрили днес, махмурлийки ли сте  Mr. Green
Гушки за всички ви  Hug  Hug  Hug
Дидо, браво бре, муфта такава  Mr. Green  Hug
Дианче,  Praynig  Praynig

# 245
Мамата на Слав я виждам на балкона  Heart Eyes
Слез и кажи как сте  Naughty

# 246
  • гр.София
Хупааа и аз да се отчета днес  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Ние вчера хапнахме една солидна порция палачинки,бонбонки и червено винце....гледахме филми...ужаси...(голяма романтика...няма що)  Joy Joy Joy Ама какво да се прави...мъжо не може да се приспива с любовни филми,та откакто сме заедно започнах и аз да гледам ужаси  hahaha
А за моя годеж и аз като Дидолина ... изпросено!
Да взема и аз да направя някой номер като тебе Дидо,да си изпрося още един  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 247
  • София

Мда.... напоследък няма светни филми, дори и на ужасите..  Tired Не знам къде ги намерихте филмите...

# 248

Мда.... напоследък няма светни филми, дори и на ужасите..  Tired Не знам къде ги намерихте филмите...

Т'ва ще да е някой нов жанр  tongue Mr. Green

Гледам днес много кротко тук, та викам си я да дойда да поспамя малко  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 249
  • София

Т'ва ще да е някой нов жанр  tongue Mr. Green

Гледам днес много кротко тук, та викам си я да дойда да поспамя малко  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Сигурно и за тва ги няма тия свеТни филми.. щото е измислен от мен жанр  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 250
Ааа, ама хич не е хубаво така, айде къде сте се скрили, гадини такива  Naughty
Зузке, хубаво, че поне ти се появи  Mr. Green  Hug
П.П. Сега влязох в албумчето, ихаа видях Естелка, Пони- страхотни чаровници сте дами  Hug Яни, хубава карикатура  Hug
И за да не е напразно съм сложила снимки с племенника да видите колко е пораснал- почти на 3 месеца е вече Simple Smile)))

Последна редакция: ср, 15 фев 2012, 15:13 от desitkad

# 251
  • В градината...
 ooooh! Аз днес съм на айрянче ....

# 252
  • до едно тепе
Хелоу.Мамата на Слав се явява на отчет Laughing
Сигмичка  love001
Горе долу сме добре.В началото малчо беше с жълтеничка и не искаше да суче та трябваше да се изцеждам и да му давам с шише.После пък не доизсуквал милия всичко и майка му дигна 39 гр темп. и айде пак цедене и даване с шише,нооо нагласяме се вече някак към ситуацията.
Нямам време за форума изобщо,но надничам в списъка на първа страница.
В_К тихичко честито и стискам палчета всичко да се развие добре.
Честито и на всички останали видели двете чертички.
А на тези,които не са ви пожелавам скоро да ги видите.
Липсвате ми Hug
П.С. пуснах ви 2 нови снимки в албума и отивам да дремна с малчо,че нощите са наши Laughing

Последна редакция: ср, 15 фев 2012, 15:46 от pospalancho

# 253
Малкото Поспаланче е..............верно поспаланче.
Сладкиш голям  Heart Eyes

# 254
F.a.t.e., успех на прегледа  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

Мерси Дони ... източиха ми два галона с кръв  Crazy Mr. Green
Да кажа сега за прегледа. Доки гледа бебчо поне 15 мин, от главата до петите .. . имаме си всичко, дори ми загатна, че най-вероятно ще е момиче   Crazy но остави за другия път 100%-вата гаранция  Mr. Green По УЗ отговарям на 12 г.с. БХС ще е готов до 2-3 дена и струва 30 лв, а на доки платих 20 ... общо 50 лв. Отделно пуснах и ПКК, урина и кръвна захар ... сега остава чакането  Praynig Hug

Днес обаче наистина много скромно го раздавате ... ама алкохола наистина не прощава Mr. Green

Деси ... племенника е сладур голям ... както и малкия Поспалан  Hug

Общи условия

Активация на акаунт