Подсичане

• 19 346
  • 76
  •   1
Отговори
# 60
Съвсем скоро открих един феноменален крем срещу бебешкото зачервяване - казва се Павлодерм и е много евтин - около 3 лева. Просто съм изумена - подсичането на дъщеря ми изчезна буквално с едно намазване Simple Smile

# 61
ние мием по няколко пъти на ден дупето със сапун,това грешно ли е.само с вода ли трябва да се мие?

# 62
ние мием по няколко пъти на ден дупето със сапун,това грешно ли е.само с вода ли трябва да се мие?

Само вода. Сапун при наакано дупе само.

# 63
  • Бургас
Мустела.
Смрадлика, лайка.

# 64
Малкия не е бил подсечен,само му се зачервяваше дупето.Единствено Бепантен ни помогна. PeaceНа приятелка бебето го изписаха подсечено от болницата и педито й също изписала Бепантен и се оправи. Peace

# 65
При подсичане, киснене в смрадлика и след това мазане със Себамед или Здраве бебе при смяна на пелените.
При много силно подсичане (ако не понесе някя храна) ми помага само Тридерм. Но него съм ползвала в много редки случаи  Peace

# 66
  • София, център
Судокрем върши чудеса при подсичане и зачервяване.

# 67
Освен миенето, смяната на марката памперси, при нас най-доброто за супер подсечено дупе е стелактив на мустела - скъпо е, но пък не се използва всеки ден (има друг - витаминна бариера за всеки ден, който предпазва), с една тубичка си изкарахме годината. Peace

# 68
И ние сме в отбора на подсечковците.Мноооооого се подсече, стана на едни малки мехурчета кожата само по горната част на интимните части, останалата кожа е бяла, преди това мазах със судокрем, но явно ще да е някаква друга гъбичка подсеченето. От 2 седмици махнах всякакви памперси(с многократни памучни пелени сме), мажа с правен крем с витамини, но пак не минава, почна да се пооправя, но днес положението пак е отчайващо.Утре сме на лекар и ще видим какво ще каже.Казвате да се мие в смрадлика.А аз като родих се подмивах със смрадлика и много смъдеше, сърби, ужас и спрях да се мия, а си правех водата със смрадликата много разредена, като бледа бира-с такъв цвят и сега като че ли ме  е страх да ползвам смрадлика за бебка. Confused

Видях че си пробвала крем на Джонсън, педиатърката абсолютно забрани да ползваме продуктите им.

Защо?

Аз като се изкъпах с Джонсън бебе и се изринах, като се има в предвид, че не ми е чувствителна кожата и съм се мазала и къпала с какво ли не, също и от Дав .И нашата педиатърка каза да не мажем и къпем с нито един продукт на Джонсън.

Судокрем върши чудеса при подсичане и зачервяване.

Naughty Не е така, зависи от подсичането и зачервяването, ако са някакъв друг вид гъбички цинка ги подхранва  Peace

Само вода. Сапун при наакано дупе само.

А ако миещия препарат не съдържа сапун??? newsm78

# 69
А ако миещия препарат не съдържа сапун??? newsm78

Още по-добре. Ползвай това, което понася на детето ти.
Смрадликата има страхотни лечебни свойства, перфектно лекува рани и регенерира кожата.
Попитай педиатъра как да правиш настойката.

# 70
Аз се включвам да се похваля колко съм щастлива Grinning
Ужасното подсичане, което стана на мехури чак, мина за 2 дена като мазах с отвара от смрадлика.Вчера купих и един крем от лидъл с пантенол за подсичане, имам и судокрем и бочко, но ще ги оставя за по-нататък Grinning

# 71
  • На топло...
При нас освен миенето и подсушаването на всяка смяна помагаше единствено Пенатен срещу подсичане Peace. В интензивното отделение се беше подсякъл моят син, та го бяха пробвали по всички правила на изкуството с чист въздух, мехлеми разни, цинкови пасти и какво ли не още - не става и не става. Прибрах си го, намазах го с Пенатен и на втория ден го нямаше проблема...
Разбира се трябва да се изключат разни други дразнители като пелени, прахове, хранене на майка-кърмачка Peace...

# 72
Моята е почти на 40 дена.Бяхме на судо крем,но лекарката ми каза,че бил много напудрен и ми препоръча друг,който се прави на място в аптеката и е точно за подсичане.Не знам какво има в него,но съм много доволна и забравих за подсичането Simple Smile

# 73
има още едно добро кремче на галафарм е с перу  балсам

# 74
Zdraveite iskam da spodelq i moq sluchai s nadejdata da pomogna na nqkoi sledkato deteto mi na 1 4 meseca momiche beshe podsecheno celi tri sedmici se hvanah v chudo  Shocked izdala sam okolo 60lv za mazila i nishto nepomogna osven nakraq kogato smenih dosegashnite ni pampersi na GANCHEV S pampersi na PUFIS i bez mazila za dva dni se opravi deteto.Eto vsichki skapi mazila koito nepomagat KLoran sprei koito stuva 17lv a ne ni svarshi rabota chiko krem sashto 10lv seba med sashto 22 lv edinstveno yspokoqvasht efekt leko imashe klotrimazol ot aptekata za 3 lv v predni sluchai toi vinagi ni pomaga za dva dni no v tozi neuspq mnogo.Govoreiki s drugi mami ustanovih che i tehnite deca se podsichat ot pampersite na ganchev i poveche nikoga nqma da i sloja takav imam polovin paket i shte go izhvarlq.A kolkoto do mokri karpi nikoga nepolzvam .Nadqvam se da predotvartq nqkooe sledvashto silno podsecheno dete i sashto taka da predotvartq hvarleni pari na vqtara.Dano sam vi bila polezna Heart Eyes

--------------
Моля, пишете на кирилица.

Последна редакция: пт, 31 яну 2014, 03:38 от AnMary

Общи условия

Активация на акаунт