Стига вече студ и сняг, молим Вселената за принцопад! :) - Клюки 30

• 21 568
  • 756
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Привет и от мен!
Обичам двойните празници. Колкото повече, толкова повече беше казал мечо Пух.

Така че честито на всички независимо от повода

И на болните бързо оправяне!

# 76
Здравейте прекрасни дами Hug

Честит празник, кой както го празнува newsm24 newsm51

Хепи, любима:

Фуринка, днес много си се постарала, пък и често си влизала    love001

П.С. Ей сто пъти се коригирах, дорде изкарам снимката, пот ми потече  ooooh!

Последна редакция: вт, 14 фев 2012, 12:00 от Pepina77

# 77
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ Two Hearts

# 78
  • София
Благодаря за пожеланията за оздравяване  Hug

Макче, напротив когато и двете са си в къщи, достъпа до компютъра ми е ограничен  Tired

Пепи, а ти видя ли в колко часа съм влезнала  Rolling Eyes, от 4.30 съм будна  Sad.

# 79
  • София
Мацки, честит празник на празнуващите..независимо какво!   bouquet  bouquet  bouquet
А Св. Валентин само ме натъжава днес..та ще си пея
http://www.youtube.com/watch?v=qxDcWvZCSRg&list=FLYI9lyW3f7D … eature=plpp_video
и ще се сгрея с чаша червено вино:)))
И аз така ще си пея...макар, че единия от момците - онзи от челистите, който седи в средата отдавна съм го набелязала...Ако попадна в една стая с него 2 на 2 няма да му простя  Embarassed Embarassed Embarassed

Да оздравяват всички болни дечица! Фури, ти изби рибата с влизането си заранте преди 6...Даже и Хепи биеш!
На мен днес не ми е ден....вече ме удосаха от домсъвета, че ще имаме събрание и пак ще се говори за събиране на пари smile3511 smile3511

# 80
Здравейте мили мои ! Hug

Пепи , любов моя , прекрасна картичка и още по-прекрасно послание ! txtloves Two Hearts Two Hearts

Благодаря на всички за стиснатите палчета , на ръчички и крачета , Макче , много сладко , мила ! newsm51
Обаче ... нямаше дело ! Sad
Не могли да призоват БНД ! #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Вината не е негова , адвокатката му също я нямаше , просто от деловодството не са си свършили работата ! #Cussing out #Cussing out #Cussing out
И сега - 6 март ! Peace
Скапа ми се празничното настроение , много мразя да ми губят времето , пуснах си отпуска за днес , водя свидетел , отделно чакахме 40 мин . да мине предното дело за някакви надписани сметки към топлофикация ...  #Cussing out

Но аз не се отказвам лесно и затова ще си слушам ето това :
http://www.youtube.com/watch?v=d-diB65scQU

Пак пожелавам на болничките да оздравяват ! Hug Hug Hug
Много ви обичам ! txtloves txtloves txtloves

# 81
  • София
Хепи, ама ние и за 6 март ще стискане пръстчета на ръчони и крачони, не бой се! Hug Hug Hug
Излитам да прибирам дребната...    animal037

И за тези, които ще празнуват Трифон Валентин:

Joy Joy Joy Joy
Седма биричка изпиваме, няма никаква промяна...
Ще обръщаме на водчица, че стомаха ни се схвана.... Joy Joy Joy

# 82
  • София
Хепи  Hug, съжалявам че са ти загубили времето  Sad

# 83
и при мен нещата не са кой знае колко прекрасни. Тъкмо се обадих на адвоката да му кажа да не праща нищо повече вкъщи, а на имейла първо или в офиса, както и да го инструктирам за какво сме се съгласили с БНД, и нашичкият си смени мнението  #Cussing out Не искал въобще да се споменава правото на преспиване, както си беше и в първото ни споразумение. Говорих пак с адвоката - ще пращаме пак същото споразумение. По него той няма право да взема детето с преспивне, щом не е споменато. Адвокатът бил говорил неофициално и със съдията - било върнато, щото си мислели, че сме забравили. Сега да видим за кога ще имаме дата, пък после да се молим съдията да не ни пита защо аджеба господинът се отказал от правото си на преспиване... Писна ми.

# 84
Момичета, желая ви хубава вечер  1dating Wine Glass

Аз след малко отлитам и няма да съм на линия тази вечер.  Whistling

Утре ще наваксвам пропуснатото Wink

newsm51

# 85
  • Не от София.
Ясно!Отказвам се да ви навивам за среща-явно никой освен мен не ще да се вижда с вас  smile3516

Иначе за празника-ние си излязохме на романтичен обяд,разменихме си подаръци и се радвам,че всичко туй захаросано нещо свърши.  smile3506 Догодина пак  Rolling Eyes

Хепи,кофти отлагане..сори  Confused

# 86
Фифи , чакай малко , бе мила ! Heart Eyes
Какви срещи в тези снегове и студове ? cold cold

Нека се постопли , ще се видим !

Фифи , що така само обяд ? newsm78
Не беше ли по-добре да е вечеря ? 1dating 
И продължение ... luvbed Heart Eyes smile3534

Макче , хубава вечер , забавлявай се ! Heart Eyes

# 87
е някой друг освен мен който да си седи вкъщи тази вечер

# 88
Ясно!Отказвам се да ви навивам за среща-явно никой освен мен не ще да се вижда с вас  smile3516

Иначе за празника-ние си излязохме на романтичен обяд,разменихме си подаръци и се радвам,че всичко туй захаросано нещо свърши.  smile3506 Догодина пак  Rolling Eyes

Хепи,кофти отлагане..сори  Confused

Ей, мацка, повтори си поканата, моля! Simple Smile

Аз току-що влизам вкъщи, и не съм прочела цялата тема Simple Smile
Но за днес имах уговорка с две дами-мами, като гледам, никоя от тях не се е обадила!
Нито са писали... Дано да не са се разболели дечица...
Ако си някъде наблизо, за повядай да хапнем и да пийнем? Simple Smile
  bouquet

# 89
И сега и от мен - ЧЕСТИТ ПРАЗНИК,

на виното,
на любвта,
на св. Кирил Български Simple Smile

Празнувайте без мярка, с удоволствие! Simple Smile

Много любов и сбъднати мечти за всички вас, дами и за хората, които ви обичат! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт