Но аз съм се заредила с търпение и се надявам скоро да успеем.Иначе и аз съм много притеснена относно тръгването и в яслата,говорим всеки ден за това как ще ходи с кака за ръка,дори тя напоследък се чуди кога ли ще дойде този ден.Всеки път ставайки тя търси кака си ,а аз все и казвам че е на детска,тя ме поглежда укорително и ми казва "аз детска с патето (раничката и )"Говори толкова много,но има разбира се и думички,които тя измисля и ние се забавляваме много.Това е за сега от нас.
А той изобщо не е щастлив от това което му давам да яде - яде само сиренето и филийките
А той изобщо не е щастлив от това което му давам да яде - яде само сиренето и филийките 

.

И гвоздея на програмата е катеренето. Навлязохме и в тази фаза и сега се пробва да се покачи навсякъде, където не трябва.
Аз искам докато детето ми свикне да съм с него, но не мога да разбера защо политиката на тези заведения е такава че не разрешават, все пак нашите деца са вътре и имаме право да виждаме какво става с тях. Повръщането честно казано на мен ми изглежда като повръща ми се от това което ми причинявате... Ама как да променим ситуацията, направо не знам.
Препоръчани теми