Харесва ли ви новата версия на форума?

• 31 566
  • 798
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Не ми харесва.
Какви са тези дребни букви?
Може ли от някъде да се регулира размер на шрифта?
Ма само за бг-мамата, другите сайтове са ок.

Може бе, ето (по-тъмното кръгче в дясно, имаш А+ и А-). Не работи обаче за листнатите в "Отговори" теми.

ПП: Ха, върнали са подчертаването при линковете.

# 166
Новото лого ми навява асоциация с етикeт на минерална вода, особено тези заоблени буквички m.

# 167
Не. Бях си свикнала, на стари години трудно се пригаждам.   Здравей, нови отговори, съобщения - ясно, пригледно.  Особено по-голячма функционалност не виждам. Също и смисъл от цялата работа.
Ама сигурно някой е гушнал куп пари.

# 168
Кеф кеф кеф    superuu
И подчертаването на линковете са върнали, и заглавията на темите са в тъмно синьо.

Благодаря   bouquet

# 169
И мен  ме забола главата, но се чудя дали не си внуших, след като прочетох колко хора ги е заболяла или наистина ми се натоварват очите  Crazy

# 170
Не ми харесва.
Може бе, ето (по-тъмното кръгче в дясно, имаш А+ и А-). Не работи обаче за листнатите в "Отговори" теми.
ПП: Ха, върнали са подчертаването при линковете.
Аз регулирах от тук и тъкмо реших, че вече е добре, след няколко минути ме заболяха много очите. Пиша това и излизам от сайта да си почина. Има нещо в шрифта, уж ми е добре зрението, вече присвивам очи като чета.

# 171
 Изобщо не. Направо ми лази по нервите и ми дразни очите.

# 172

Полетата отстрани са бели, което е непривичното, според мен шрифтът като размер и цвят вече си е както преди и не ме дразни.  Thinking

# 173
Не ми харесва.

Ctrl и +

# 174
  • London, baby
И аз от снощи задавам въпроса за синьото, ама... Фонът си е син поне откакто аз съм потребител.
Че си е син - син си е, но различен.
Аман от мазнотия.

http://img196.imageshack.us/img196/3231/1622012130000.jpg - стар
http://img141.imageshack.us/img141/4522/1622012130151.jpg - нов

Не харесвам новия форум, дано взет под предвид мненията на форумците, защото те са важни.
А никой не спомена постоянните реклами, който изскачат от долу, явно никой не го дразнят.

# 175
Не се отварят заглавията на форумите от синята лента под името на сайта /"Бременност и раждане", "За бебето и детето" и "Дом и семейство"/, а другите заглавия на форуми хич ги няма. Виждам, че са направени с падащо меню, но при мен то не ще да падне  Sad.
Моя комп ли нещо не е наред или...

Последна редакция: чт, 16 фев 2012, 15:17 от den 17

# 176
Старата води доста убедително. Дали ще ни я върнат newsm78

# 177
За всяко ново нещо трябва време за приемане и свикване. Има хора, при които става от раз. За други е трудно, като мен  Crazy Но ще свикна  Simple Smile Сега като оправиха това синьото, дето болеше глава от взиране, мисля, че всичко ще е наред  Simple Smile

# 178
  • I want it all and I want it now.
И мен  ме забола главата, но се чудя дали не си внуших, след като прочетох колко хора ги е заболяла или наистина ми се натоварват очите  Crazy
И мене ме заболяват очите. Peace
Новата визия не ми харесва.
 Шрифта е кофти и дребен.

# 179
Забелязвам че цвета на шрифта е променен към по-тъмно,специално в "Отговори" Peace Ако може и да е с по-едри букви би било супер Flutter

Общи условия

Активация на акаунт