Харесва ли ви новата версия на форума?

• 33 071
  • 798
  •   1
Отговори
# 420
Защо ми се уморяват толкова много очите? Яркостта, контраста, не знам, но прекалено много ми "свети".

# 421
Не. Показва лош вкус и бедна фантазия. Старата версия не беше лоша.

# 422
  • София
  Поне косата не виждам, защото съм увеличила на 150% .

# 423

Не, не ми харесва Crossing Arms

# 424
Не ми харесва. Освен всички изброени недостатъци, с които сигурно се свиква, много са раздалечени подфорумите и като падат менютата ми е трудно да ги "стигам" с тъч пада. Предполагам, че който работи с мишка или с пръсти на мобилни устройства не го притеснява, но на широк мултимедиен лаптоп дразни. Предишния си беше по компактен.

# 425
А дали мога да се "отпиша" някак от някоя тема? Не искам да ми мига горе в "Отговори", че някой е писал в тема, в която аз, поради скука или някаква временна невменяемост съм се изказала. Изобщо не ми дреме дали има нови мнения по въпросната. Дори изобщо не искам да знам, че съществува такава. Ама на - ще ме преследва явно до края на дните ми. Като труп, от който не мога да се отърва! И ще ми напомня, ще ми навира в очите до каква степен мога да изглупея.
Как да залича миналото си?
Като изключим "космите", които вече почти не забелязвам, повечето неща си дойдоха на място.  Само оня безлик силует до "Профил" ми боде очите. Не искам да съм "Профил", искам, макар и автоматично генерирано, да съм си с името.
Осъзнавам, че ако не бях никога влизала във фейсбук, нямаше толкова да ме подразни нито шрифтът на БГ-МАММА, нито сянката без лице. Но, понеже пък съм влизала там и съм отвратена от тази "социална мрежа" /неслучайно е в кавички/, затова ми е толкова мъчно, че и мястото, където съм се чувствала уютно, е заприличало на оня чужд площад, пълен с непознати.
Ромнатизмът явно надделява над практицизма у мен. Какво да се прави - дефектите на старостта!

# 426
на мен ми е проблем цвета... мамма каза, че е възстановен стария, но на мен нещо ми се напрягат очите и всъщност не знам от какво  Confused

# 427
аз съм си адаптивна и неам проблеми, единствено, че стрелките не работят да слизам по екрана
трябва да отида на стрелката в долен десен ъгъл и тогава работят
иначе мишка, да ама от лаптопа не е удобно
още повече, че на старата версия беше перфектно
нооо не е болка за умиране, хич даже
ще се оправи

# 428
Тази сутрин намирам сайта за доста добре изглеждащ Peace Но защо не искат да увеличат шрифта,не само на темите които излизат в Отговор,а и на всички заглавия?!Една идейка по-големи букви ще спасят от главоболие(в буквалния смисъл)всички които се напрягаме да фокусираме погледите си докато четем Praynig Не искам да стигам до очила докато се цъкля в любимия ми сайт с часове Tired Тук намирам толкова много полезна информация,научавам нови неща,разтоварвам се...Не ми се иска да е с цената на здравословен проблем Confused

# 429
Все ми е едно. Изглежда ми по "фейсбукски". Crazy
За протокола - нямам фейс и мразя фейса.

# 430
  • близо до Кресненското дефиле
Моляяяяяя,увеличете поне малко шрифта! Praynig Praynig PraynigИзбодоха ми се очите! Tired

# 431
Много ми е терсене.

# 432
А дали мога да се "отпиша" някак от някоя тема? Не искам да ми мига горе в "Отговори", че някой е писал в тема, в която аз, поради скука или някаква временна невменяемост съм се изказала. Изобщо не ми дреме дали има нови мнения по въпросната. Дори изобщо не искам да знам, че съществува такава. Ама на - ще ме преследва явно до края на дните ми. Като труп, от който не мога да се отърва! И ще ми напомня, ще ми навира в очите до каква степен мога да изглупея.
Как да залича миналото си?

О,ДА!
Подкрепям с две ръце, два крака и нос!
Две години ми излиза в 'нови отговори'' темата ''Слагате ли си спирала на долния клепач?''
Ми не, не си слагам, ама що ли ми е трябвало да казвам. Crossing Arms

Сега забелязвам, че има нови отговори по тема, в която явно съм писала. През 2007.

Нека да има начин да се ''отписваме от теми, които вече не представляват интерес за нас.

# 433
Моляяяяяя,увеличете поне малко шрифта! Praynig Praynig PraynigИзбодоха ми се очите! Tired

добре де, вие не се ли поинтересувахте, да вземете да попрочетете нещо, преди да мрънкате?Има промяна-ок-ми намери и прочети какво касае тази промяна, къде какви бутони са сложили, за какво служат и т.н.
Има функционални бутони за увеличаване и намаляване на шрифта.На мен по-ситен ми е по-добре.На теб, като ти боде очите са ти дали възможност да си го менкаш като да ти е най-добре.
 Tired

# 434
на мен ми е проблем цвета... мамма каза, че е възстановен стария, но на мен нещо ми се напрягат очите и всъщност не знам от какво  Confused

абсолютно си е стария цвят, започвате да си внушавате вече.
Като Всяко Ново Нещо-и това бива отрицавано, след месец нищо няма да ви се напряга.Напряга ви се душата, да отхвърли новото просто. ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт