Харесва ли ви новата версия на форума?

• 31 579
  • 798
  •   1
Отговори
# 720
Не движещ, а скрит  Grinning

Скрит текст:
Ето така изглежда

ПП Има едно нещо, което не ми допада в новата визия - липсва ми подчертаването на заглавията и имената на потребителите. Така буквите ми изглеждат някак къдравки  Grinning

# 721
  • При хората, които обичам
Shocked  Какъв движещ текст??? Нищо не разбрах  Sad

Ето това е движещ се текст

# 722
Аааа отказвам се! Виждала съм ги и аз само,  и движещият се текст и скрития,ама как се правят Thinking Не съм толкоз умна Tired

# 723
  • При хората, които обичам
Седмият бутон на първия ред, точно преди бутона за скрит текст.

# 724
  • София
sparkling eyes,
За да направиш движещ се текст трябва да напишеш текста, който искаш да се движи,
маркираш го и натискаш 7-то бутонче на първия ред над квадратчето, където пишеш отговора.
Там има буква "М", която се движи.
И така правиш движещ се текст.
Получава се това:

движещ се текст
А до него бутона, 8-я, е за скрития текст.
Получава се това:

Скрит текст:
Скрит текст.

# 725
Седмият бутон на първия ред, точно преди бутона за скрит текст.

Crazy Егати много съм зле hahaha Кой е този първи ред newsm78  А и къде е този бутон за скрит текст newsm78

# 726
Скрит текст:
Такааа

newsm44 newsm51  love001

Добре де,нещо подобно трябва да стане.Ох,поумнях щом разбрах!

# 727
Не е свързано с промените във форума, но е нещо, което доста ме дразни от известно време, поне от няколко месеца насам. Не знам само аз ли имам този проблем. Случвало ли ви се е да пишете отговор под дълъг цитат и редът на който пишете постоянно да ви бяга? До степен да не можете да виждате какво пишете? Досега никой не се е оплакал, което ме навежда на мисълта, че проблемът е в моят компютър. Или не?

Не, не е само при теб. Имах същия проблем с IE, но видях, че при другите браузъри го няма. Сега съм със Сафари и всичко е ОК. С Google Chrome нещата също се оправят.
Може би се дължи на някои конкретни настройки на браузъра и затова няма оплаквания - просто другите потребители са с други браузъри или са направили нещо с настройките.

Аха....много благодаря! Ето сега ти отговарям от Мозилата и няма такъв проблем.  Peace
Е и аз съм с мозила , но проблема си го имам. Същият. Кои настроики , кажете къде да бутна?

# 728
Жаве и другите с IE, решението е Compatibility view:

# 729
Жаве и другите с IE, решението е Compatibility view:

Жива, здрава и щастлива!   bouquet 

# 730
Горе вдясно вече има име на потребител - браво! Харесва ми! При мен лентите се появиха и всичко работи добре.

Само ще отбележа, че шрифтът на заглавието "бг мамма" е скучен като в учебник. Старото заглавие на сайта повече ми допада с раздвижените букви и маимунското @ /вместо А/, което подсказва, че си в интернет.

# 731
маимунското @ /вместо А/, което подсказва, че си в интернет.

newsm20 Боже, никога нямаше да се сетя, че съм в интернет, ако не беше маимунското @ /вместо А/

# 732
маимунското @ /вместо А/, което подсказва, че си в интернет.

newsm20 Боже, никога нямаше да се сетя, че съм в интернет, ако не беше маимунското @ /вместо А/

hahaha Joy Joy Joy

# 733
Ми да, и аз си го напомням всеки път, щот' ми липсва  @ Mr. Green

# 734
 Joy Joy напомняш си го @ ...

тази тема наистина е култова  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт