Кюретаж и забременяване след това - 30

• 32 089
  • 742
  •   1
Отговори
# 150
Дони снимките са супер  Hug Hug Hug и все пак аз не мога да си обесня как се разпъва толкова много този корем  newsm12
Светле браво за хубавите новини  Hug
Кандидат мама много и стискам палци всичко да е наред  Hug

# 151
Вики,Каролка,така добре ви разбирам.Няколко дена след кюретажа бях поканена на пити на бебенцето на една приятелка.Не смеех да погледна детето,а когато ми го дадоха да го държа,щях да умра.Нямах търпение да си тръгна и да се нарева на спокойствие,мъката ми беше огромна.Една година след това държах в ръцете си моето си детенце Heart Eyes.След всяко лошо нещо идва нещо хубаво Heart Eyes
Мечкони Hug,моя мъж пък преди време си беше счупил крака,все едно още едно бебе вкъщи Mr. Green
Карии,честити розови гащи,суперскоооооооо Hug Hug Hug Hug
Леле какви сте сладкиши всички,голяма красота,голямо чудо Simple Smile
Дони,пу пу какво сладко коремче си имаш Heart Eyes

# 152
  • Пловдив
Теди ха дано бебка вземе очите на татко си!  Heart Eyes
Светле и мойто сакче изглеждаше по същия начин, само че на мен не ми казаха нищо притеснително! Всичко си му е наред на бебо!  Hug Hug Hug
Аз съм на ФМ в четвъртък на 23ти! Тогава свекито има рожден ден и аз избрах датата ако случайно разберем вече пола, да и звъннем и да и кажем, че тя живее на един далечен гръцки остров Родос! И да я зарадваме с новина, каквато и да е той/тя!  Joy Joy Joy

# 153
Кукле, и аз това се надявам Mr. Green иначе по форма на главата прилича на мен...ще видим какви очички ще има Crazy аз стискам палци на ФМ да ви зарадват, аз ще карам док да ме допрегледа следващия път ooooh! че тоя туй гледа, онуй гледа, накрая остави списък с неща за дооглеждане, той де да знае човека че ходя със седмица назад, ама аз да си помрънкам Mr. Green

# 154
  • София
Кукле, за ФМ стискам силно палците  fingerscrossed А как ви завиждам за Родос, обожавам Гърция, по няколко пъти в годината ходим там на море и да се гмуркаме, но по Халкидики предимно, че е най-близо.

Теди, като ви гледам и двамата, със сигурност ще е голяма красавица! И следващия всичко ще е наред  Hug

# 155
  • Пловдив
Кандидат мама, рдвам се, че са овладяни нещата! Няма да пускаме палците  fingerscrossed

svetla81, чудесни новини! Много се радвам  Hug

Кукле, стис палчета за ФМ fingerscrossed

# 156
  • Варна
Карри, честита госпожица! Hug

Светле, много се радвам за чудесните новини, все такива да ни носиш. Hug

Кандидат мама, продължавам с палцестискането и на 27-ми те чакаме с още по-хубави новини. Praynig Praynig Praynig

# 157
Светле, браво за добрите новини. Като се прибира от работа и прочета такива и някак си и на мен ми става спокойно за мойто бебче.
Радвам се и за Кандидат мама. дано на 27 отново ни зарадва
Кукле, стиснати палчета и от мен

# 158
Момичета,  Hug
Поздравления за новата темичка и хубавите нивини   bouquet Светле /знаех си!/ , Кари, Кандидат мама, Дони М, Кукле , Сас и др... -стискам палчета на всички ви!
При мен нищо ново -боря се да сваля високото ТСХ и съм се отдала на Ски, СПА и други такива С само за удоволствие. Laughing За сега бебеправенето е с отложен старт.
Липсвахте ми обаче!  Hug

# 159
Карри честито розово вързопче!
Светле  Hug
Вики, Каролка, познати са ми вашите усещания, но трябва да гледаме напред!
Момичета качих малко снимки и разгледах албумчето - всички сте уникални, красиви и усмихнати  bouquet
Нека съвсем скоро има още поводи за усмивки и щастие по лицата ни!
Много  Hug

# 160
Здравейте!Кандидат-мама,не можах да намеря последния ти пост,но доколкото разбирам нещата са добре и много стискам палци до края да е така! Hug Praynig
Светле,и за теб много Hug!Нямало симптоми за бременност...ще ти дърпам ушите да знаеш! Mr. Green
Кукле,чакаме цвета на гащите на 23-ти! LaughingЗалагам за сини Peace.
На мен с тоя счупен пръст все още ми е сдухано,но така поне не изтрещявам вече на тема "бебе" Mr. Green.
Хайде-коя ще се похвали тази седмица?... Party

# 161
  • Пловдив
Луничке това на аватара ли е въпросния Кирим дето не те оставя да спиш!  Mr. Green
ДониМ останаха ми очите в тези твои снимки, ще чакам да ми порасне корема и да кажеш къде ще ми го снимат толкова хубаво! Напряво нямам търпение!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Спомена е невероятен!

# 162
Кукле-да,той е newsm10 Heart Eyes bite Joy
Дони,наистина е много сладко коремчето,пу-пу!

# 163
Светле, браво за чудесните новини!   bouquet Все такива да носиш! Flowers Four Leaf Clover Heart Eyes
Дони, страхотни снимки!  Kissing Heart
Svetlanica, Тед , много хубави сте!  Hug
luni4ka_77 , ама и ти един аватар си избрала, само да ни разсейва тука.  Laughing

# 164
Здравейте момичета,
Аз днес пак ще ходя до болницата за пустата епикриза, дано вече да е готова, но ще търся и лркаря който ми прави абразиото да говоря с него. Та исках да ви попитам - една седмица след кюретажа кървенето ми спря и нямаше нищо но сега от два дни имам едно течение почти безцветно като ходя до WC, нямам парене или нещо друго, само това течение - случвало ли се е на някоя от вас подобно нещо?
Много  Hug

Общи условия

Активация на акаунт