Кюретаж и забременяване след това - 30

• 32 086
  • 742
  •   1
Отговори
# 135
оо такива сметки да не чувам Naughty кога колко бил и тн, то ще си се развие както си му е добре човечето, мен постоянно ме обвиняват че върви с една седмица назад- е, аз какво да направя като овуто е било късно Shocked даже този който ми прави фм беше изключително очуден, явно е ненормално да не си отговаря със седмица Rolling Eyes в понеделник ли си на преглед?

# 136
Охо прашец пу за мен  newsm79 е ще оставя и за другите , да не сам алчна.  

Искам да ви попитам , според вас сега повреме на МЦ ли да се тествам пак за гадният Цитомегалавирус или след МЦ ?

# 137
Кляш, според мен няма значение кога, защото него или го има, или го няма Thinking

Светле, сакчето и бебето не растат по учебник, мила, така че ..спокойствие и пак спокойствие!

Благодаря ви за милите думи за моята особа, момичета! Инат и вяра, това му е майката, пък пекне ли малко слънце, съвсем откачам и ставам един отвратителен оптимист  Mr. Green  Blush Hug

Слънчев ден на всички!

# 138
Здравейтеее!   bouquet

Вики, прегръщам те!  Hug Времето ще излекува всичко, минало е съвсем малко време, но съм убедена, че ще мине! И не прави грешката да се самообвиняваш, защото в случая не зависи от теб. Както казват лекарите - такива неща стават.

svetla81, не се вкарвай в излишни филми, колкото е да е трудно! Изчакай УЗИ Embarassed

Карри, честити розови гащи!  Heart Eyes

Каролка
,  Hug

Дони,
, още малко останааа!  Heart Eyes

tedy_e, кога минаха 19 седмици бре!  Shocked Сега ти се загледах в подписа.  Heart Eyes

Зу, много зареждащо действаш! Hug

По повод детските празници, аз май изживявам по-тежко погачите и май не самите тях, ами това, че си мисля, че ме гледат със съжаление. Много се радвам за всичките ми приятелки и не искам да звуча егоистично. Просто връщам лентата назад, което си е лично моя грешка и показва, че явно още не съм го преодоляла напълно.

# 139
  • Пловдив
Момичета, мерси за комплиментите  newsm03 Снимките са правени при две различни фотографки - едната от Асеновград, а другата от София покрай ходенето ми на ендокринолог  Whistling И двата пъти ме снимаха в студио. То иначе е трудно да се постигне ефект.

svetla81, и аз по едно време в началото ровех по американските сайтове за ехограф за домашна употреба  Joy #Crazy

# 140
Дони, и от мен комплимент за снимките!  Heart Eyes Страхотни!

Как ехограф за домашна употреба?  Shocked Вие ме убихте!  Joy Joy Joy

# 141
Да весело звучи ехограф за вкъщи и аз няма да се отлепя от него ако съм бременна   smile3503

# 142
Златенце, сякаш и ден не е минал...толкова много предстои тепърва... Laughing

Дони, в отчетната коментираха уреди да слушаш тоновете на дребо, но пък никой не каза да е открил узи Mr. Green

# 143
Здравите нося новини за Кандидат мама, чакат си прегледа на 27 ако всичко дай боже е спокойно, за сега са овладя ли контракциите . 

# 144
  • София
Хора, понеже щях да се побъркам, изнахалствах за УЗ, така де хората сами ми го предложиха като ме видяха как съм на зъби и нокти  Mr. Green Растем и хубавеем  Grinning Вече сакчето е 1,18см, малко съм го приплескала, но каза че принципно това въобще не е проблем, имам си прекрасен ембрион, със седмиците вече дори вървим малко напред, още не се засича пулс, но и според доки засега е малко рано, по този случай ми поотложиха и следващия преглед за 01.03  Grinning

Кляш, сега видях за Кандидат мама, супер, дано на 27-ми всичко да е наред!

# 145
Ей момичета толкова ме радвате когато сте така позитивни и вярващи в хубавият изход на нещата, че чак ми се насъляват очите.
Много силно  Hug на всички ! Вие ми давате сила да продължавам да се боря!
а бихте ли ми казали къде е това албумче, ще се радвам да ви видя пък и аз да кача някоя снимчица Grinning!

# 146
Ей момичета толкова ме радвате когато сте така позитивни и вярващи в хубавият изход на нещата, че чак ми се насъляват очите.
Много силно  Hug на всички ! Вие ми давате сила да продължавам да се боря!
а бихте ли ми казали къде е това албумче, ще се радвам да ви видя пък и аз да кача някоя снимчица Grinning!

в snimka.bg  ще ти пиша на лични за паролата.

Дони М страхотни снимки, когато доиде и моят ред ще ти поискам кординатите на фототографите.  Hug

# 147
svetla81 , видя лииии! Много се радвам и се надявам вече да ти е поне малко по-спокойно!  Hug Стискаме палци и за 1ви.  Peace Само ми стана интересно какво значи това, че си "приплескала" сакчето и как е възможно?  Thinking

# 148
Светле, ама като ти казах, че си за бой не ми вярваше нали  Mr. Green Нищо, простено ти е! Сега вече искам да се дариш с най-голямото спокойствие на света!  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Hug

# 149
  • София
Златенце, ами изглежда нещо като това:
http://themarjarproject.blogspot.com/2010/10/first-trimester.html
Но каза за това да не се притеснявам, че не е нещо ненормално, и да пия но-шпа за отпускане на матката.

Блгодаря ви, момичета, златни сте  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт