ФУТБОЛНИ фенове ..::15::..

• 23 771
  • 743
  •   1
Отговори
# 105
Аууу, успокоявам се само с това, че и Арсенал не ни отстъпват Simple Smile Но малко ми стана жал за Чембърлейн и автогола.
Изпълниха се мокрите мисли на Louren  Laughing И моите донякъде Simple Smile

Aве, тц, каквото и да стане оставам синя завинаги Simple Smile

# 106

Така и трябва, любимият отбор се подкрепя докрай.  Hug Има и такива моменти, но аз лично точно тогава всеки път се убеждавам, че обичам Юнайтед толкова силно, че нищо не може да ме откаже от тях.
И на мен ми стана криво за Окслейд-Чембърлейн. Горкото ... с единия крак я изчисти, а с другия я вкара. Е на това му се вика техника.  Laughing
Котките се справиха перфектно. А арсеналци за пореден път показаха, че нещо в този отбор куца - нямат онзи дух, който да ги вдигне на крака. Венгер е виновен и сега да му мисли какво ще прави, за да ги надъха.
А О'Нийл пък върна на Съндърланд точно този дух и сега вървят смело напред. Много се радвам за тях.

# 107
# 108
Спряха ни тока на Бернабеу..  Angry 

# 109
Как така?

# 110
Не, буквално ни спряха тока на стадиона. Подозирам конспирация..  Mr. Green 

# 111
  • Манчестър
Аууу, успокоявам се само с това, че и Арсенал не ни отстъпват Simple Smile Но малко ми стана жал за Чембърлейн и автогола.
Изпълниха се мокрите мисли на Louren  Laughing И моите донякъде Simple Smile

Знам бе...аз се шегувам....ама откакто АВБ е начело отбора върви стремглаво надолу...

# 112
Така си е, така си е... ударихме дъното.. вече не знам какво и кой да обвинявам. А като се сетя, че е твърде възможно и да не се класираме за ШЛ догодина... щото за 4тото место битката ще е люта.

# 113
http://www.sportabg.com/evropejski-futbol/41174-rednap-iskame-azar

Оо, Азар, моля те, ела при нас!!!  Heart Eyes от едно известно време (от лятото) съм влюбена в този футболист  Blush Ужасно искам да го видя със синия екип.

Отгоре на всичко е адски талант.

Според вас дали ще уволнят Венгер накрая на сезона.. май натам вървят нещата. На мен ми е мъчно за него, аз винаги съм го харесвала.

# 114

Хари да не се гласи за нови играчи, нали го спрягат за английският национален. Той от доста време си го търси, хек да му е.. ко си мисли, че е толкова лесно.

Чаровник е Азар, поне на снимките, нямам мнение за играта му. Но щом казваш, че е добър, значи наистина е така  - пожелавам ви да го вземете  Simple Smile  Професора не вярвам да го уволнят артилерията, много е скромен в селекциите и много пари им пести. Това е важно за ръководствата на някои клубове.

По-важното е, че Шалке (с Ел Капитан) газят 4:0 Волфсбург, първият гол на Раул  Heart Eyes  Не коментираме много немците, но аз да си кажа..

И най-важното от вечерта мача на Барса, ако могат да откраднат нещо прилепите...
Вече е -13 градуса (респективно точки пасив) в Барселона и ще става все по-студено.  Mr. Green    

# 115

newsm09 Три автогола! Ами че то реалният резултат е 3:4.  Laughing А аз ги виждах Ливърпул да се сбогуват и с тази си надежда за трофей ... късметлии.  ooooh! Няма на кой друг от участниците да се падне такъв бонус. Добре, че не гледах.   smile3507

# 116
# 117
Laughing ама много лошо правят като ги крият, телевизионният фен не може да се наслади..

Копнах табличката от гонг-а за предстоящите мачове.
Вторник 21/02

Сряда 22/02

Четвъртък 23/02

Добре, че Реал са от седем, за да мога да гледам и дербито м/у Наполи и Челси. Защото очаквам кърваво дерби на Сан Паоло. Очаквам труден мач и в Москва всъщност, труден за Реал.   Rolling Eyes

# 118
Едно кафе  за информацията.

# 119
Днес   4елси дали  ще  се стегнат  и  ще  бият   Laughing

Общи условия

Активация на акаунт