ФУТБОЛНИ фенове ..::15::..

• 23 767
  • 743
  •   1
Отговори
# 90
Разбира  се  Party
Милан и Левски  Peace

# 91
Чудесни отговори!  Wink Майтапя се, тъй като и аз съм за тях Wink

# 92
Абе много ме е яд за контузията на Валенсия, какво ще кажат феновете на Юнайтед, в супер форма беше, май цял месец ще почива а..  

На мен ми е толкова криво цял ден, само преглеждам за някаква нова информация, но засега нищо.  Sad Надявам се да не е серизоно и да е готов за гостуването ни на Тотнъм, че иначе не ми се мисли.  Praynig Йънг вчера може и да се разписа, но е е във форма, Нани - всички го видяхме. Тъкмо някой излезе от лазарета и веднага друг се отправя на там. Ние май няма да имаме проблемите на Сити - да се чудим кой от всичките да пускаме. Явно големите заплати пазят от контузии, друго обяснение за празния им лазарет нямам.  Laughing Да се чуди човек как при тези проблеми сме на крачка от върха.  Rolling Eyes
Поревах си, помрънках си ... не, че ми е по-леко.  Laughing

Laughing Laughing Laughing

Последна редакция: пт, 17 фев 2012, 20:28 от Louren

# 93
Да, Валенсия ще отсъства 1 месец, тоест едва ли ще е готов за мача с Тотнъм. Аз ги следя от тоя сайт http://www.physioroom.com/news/english_premier_league/epl_injury_table.php

# 94
Йънг вчера може и да се разписа, но е е във форма, Нани - всички го видяхме. Тъкмо някой излезе от лазарета и веднага друг се отправя на там. Ние май няма да имаме проблемите на Сити - да се чудим кой от всичките да пускаме. Явно големите заплати пазят от контузии, друго обяснение за празния им лазарет нямам.  Laughing Да се чуди човек как при тези проблеми сме на крачка от върха.  Rolling Eyes
Има нещо вярно, непрекъснато сте преследвани от контузии. Лошо за футбола, не го пожелавам дори на каталунците..  Mr. Green  При Нани португалският ген е на лице, по-гладен и от Крис на моменти, но има качества това момче. На крачка сте от върха заради Сър-а, поне според мен. Нали си чувала за "сешоара" в съблекалните на почивката..  Grinning  

Блу, много полезен сайт, благодаря ти, че го сподели.  Ама само за Премиършип. Дали няма нещо подобно и за лазарета в Примера?!

# 95
Kia, написах primera division Injury Table в гугъл, първото , което излезе е това http://www.betinf.com/spain_injured.htm мисля, че върши работа Simple Smile

п.п. http://www.imscouting.com/injury-centre/ ето тук също е доста подробно, но трябва да избереш ръчно клуба. Сега като го поразгледах, обаче, не са дадени всичките контузени, така че 1вия сайт , който ти дадох е достатъчен.

# 96
Интересно, първият в редиците е Хави Мартинез, играч на Билбао, който се спрягаше за потенциален трасфер на Фърги.  Simple Smile   
Да, първият линк към сайта е напълно достатъчен, много ти благодаря.  Hug  Аз търсих, но явно съм задала погрешен таг и нищо не ми излизаше Simple Smile 

# 97
Кой какво ще гледа и за кой ще стиска палци? Прогнози някакви?

14:30 Chelsea - Birmingham C.
17:00 Everton - Blackpool
17:00 Millwall - Bolton W.
17:00 Norwich C. - Leicester C.
19:15 Sunderland - Arsenal

Аз съм за котките и за карамелите днес. Май нямам нищо против и Челси да бият днес, знам ли.  Laughing Сигурно ще си вземат мача.
Моите прогнози са:
Chelsea - Birmingham C. / 3:1
17:00 Everton - Blackpool /2:1
17:00 Millwall - Bolton W./ 0:2
17:00 Norwich C. - Leicester C. / 1:0, а може и преиграване да има  Rolling Eyes
19:15 Sunderland - Arsenal / 3:2 - защото така ми се иска Laughing залагам на Кембъл и Сесеньон  Simple Smile
Ако Арсенал не играеха точно с котките щях да им стискам палци, но в случая няма как - много харесвам Съндърланд. А и ме е малко яд, че изхвърлиха Астън Вила с не малка доза късмет.

# 98
Simple Smile Доста интересна прогноза за Арсенал Simple Smile Аз мисля, че загубата от ШЛ ще си я изкарат на Котките Simple Smile

# 99
Лелел  потресена  съм   Shocked Бирмингам   поведоха на 4елси  ooooh!

# 100
Поне  дуспа им дадоха  Laughing
п.п. ooooh! ooooh! ooooh!

# 101
Както вече казаха - защото така ми се иска.  Laughing А какво ми се иска и какво ще стане ... много е вероятно да се окажат две съвсем различни неща.  Laughing Аз ще мяукам днес, пък да видим.
Аууууу, Блу  Shocked Какво става?! Лампард я вкарваше, но уви ... няма го.
Торес няма ли да реши днес да се разпише.  Laughing

# 102
Мъка, мъка... и Мата пропусна дузпата тц тц

# 103
Трагедия  Tired
Ма4а  сигурно е на обръщане  Flutter(надеждата  умира  последна )

# 104
  • Манчестър
Мъка, мъка... и Мата пропусна дузпата тц тц

Много мъка бе душа с тоя Челси, я да вземеш да смениш цвета, то така или иначе Челси няма да ги бъде.Simple SmileSimple SmileSimple Smile

Общи условия

Активация на акаунт