Парфюмни размисли и страсти - 150

• 59 234
  • 729
  •   1
Отговори
# 330
  • София
За Аквите на Герлен - Herba Fresca е кратка на кожа, но върху плат остава ментов дъх и след 12 часа. Mandarine basilic има прилична трайност - 2-3 часа. От тоалетни води не може да се очаква много повече.

Това ме подсети - ако има почитатели на тоалетните води на Acqua Di Parma Blue Mediterraneo от София, в Salon Olfactive има сериозно намаление.

# 331
Елица, благодаря! Надявам се да го има и по други аерогари тогава.

# 332
  • София
Моля ви препоръчайте ми парфюм с черен жасмин CrazyДа не е само Жасмин ноар-Булгари Hug

На мен също не ми е известен "черен жасмин" като такъв, а претендирам да съм поизчела доста за цветето. Hug Преди делях на Jasminum grandiflorum, което е граски жасмин и прочие латински имена ароматен. От известно време деля на индолово или хедионово превесен жасмин, което ми се струва далеч по-точно с оглед на химичния произход на ароматните молекули.

Колкото до noir/noire в имената на парфюмите, дълго не исках да приема очевидното. А то е, че стои в заглавието за да обозначава вечерно мотивиран аромат. Все си мислех, че влагат нещо по-дълбокомъдрено, ама съм се заблуждавала.

danielad  Hug, познаваме много парфюми с жасминова доминанта, ако можеш да опишеш какво по-точно влагаш в черен, ще чуеш и повече предложения.
hahaha JoyМоже и да няма черен жасмин всъщност,това аз си го реших-случаят е следният-докато чаках на касата в Зара се пръсках с техните парфюми и си влюбих в един Crazyуникална миризма ,ама хич не ми е траен естественно.На опаковката има нарисувано черно цвете и пише JASMINE MUSE,нищо не мога да открия обаче в интернет Rolling EyesЗатова предположих че е черен жасмин.Иначе се влюбих в аромата Heart EyesИскам точно такъв ,ще го нося в някой магазин да го душат продавачките и да ми търсят подобен аромат Mr. Green

# 333
  • София
danielad, разпознаваш ли го тук - http://www.fragrantica.com/designers/Zara.html ?

# 334
  • София
Не ,няма го,търсих там и в нета нищо не открих,егати тайнственият парфюм LaughingА мирише уникално,но на нищо което ми е познато Confused

# 335
За Аквите на Герлен - Herba Fresca е кратка на кожа, но върху плат остава ментов дъх и след 12 часа. Mandarine basilic има прилична трайност - 2-3 часа. От тоалетни води не може да се очаква много повече.

Това ме подсети - ако има почитатели на тоалетните води на Acqua Di Parma Blue Mediterraneo от София, в Salon Olfactive има сериозно намаление.
Има и още как. Благодаря ти! Heart Eyes Hug  bouquet

# 336
Благодаря,Mims*  newsm51

# 337
  • Германия
Не ,няма го,търсих там и в нета нищо не открих,егати тайнственият парфюм LaughingА мирише уникално,но на нищо което ми е познато Confused

Сега вече като обясни какъв е случая, ми стана ясно. Парфюмът мисля е този, непременно ще го подуша следващия път в Зара в Мюнхенгладбах. Дано го има и в Германия.  Стана ми интересно. Познавам три от парфюмите на марката и нито един не ме е покосил досега. Hug

# 338
  • Чукарландия

Сега вече като обясни какъв е случая, ми стана ясно. Парфюмът мисля е този, непременно ще го подуша следващия път в Зара в Мюнхенгладбах. Дано го има и в Германия.  Стана ми интересно. Познавам три от парфюмите на марката и нито един не ме е покосил досега. Hug

Е, Натали! Страшна си! Браво!!!

# 339
предложете ми някоя по-тежка миризма

Последна редакция: пн, 27 фев 2012, 22:02 от aa56

# 340

Честно, не разбирам. Дай поне насока кое за теб е "тежка" миризма. И това в положителен смисъл ли питаш? Защото за мен "тежка" носи отрицателни възприятия.

# 341
  • Козлодуй
Кофите за боклук пред блока,котешка тоалетна,гранясало олио,развалена риба...мога да продължа Mr. Green Twisted Evil
Не разбирам какво е това нашествие в темата на хора,дето не могат да спретнат едно нормално изречение,камо ли да им дойде на акъла преди да питат каквото и да било,да опитат да попрочетат малко.Което ми напомня за онзи виц:"Чукча не читатель,чукча писатель" Twisted Evil

# 342
Може и да няма черен жасмин всъщност,това аз си го реших-случаят е следният-докато чаках на касата в Зара се пръсках с техните парфюми и си влюбих в един Crazyуникална миризма ,ама хич не ми е траен естественно.На опаковката има нарисувано черно цвете и пише JASMINE MUSE,нищо не мога да открия обаче в интернет Rolling EyesЗатова предположих че е черен жасмин.Иначе се влюбих в аромата Heart EyesИскам точно такъв ,ще го нося в някой магазин да го душат продавачките и да ми търсят подобен аромат Mr. Green
Защо просто не си купиш този парфюм на Зара, в който си толкова влюбена, а ще търсиш друг подобен? Няма да намериш. Peace Какво като е нетраен ще се пръскаш по много и често ще подновяваш. Парфюма е за удоволствие и когато е желан нищо не трябва да те спира да го притежаваш.

# 343
Честно, не разбирам. Дай поне насока кое за теб е "тежка" миризма. И това в положителен смисъл ли питаш? Защото за мен "тежка" носи отрицателни възприятия.
Пък миризма, съвсем! Laughing

# 344
  • Варна
Кофите за боклук пред блока,котешка тоалетна,гранясало олио,развалена риба...мога да продължа Mr. Green Twisted Evil
Не разбирам какво е това нашествие в темата на хора,дето не могат да спретнат едно нормално изречение,камо ли да им дойде на акъла преди да питат каквото и да било,да опитат да попрочетат малко.Което ми напомня за онзи виц:"Чукча не читатель,чукча писатель" Twisted Evil

Потни, окосмени подмишници през лятото в претъпкан автобус, на некъпан циганин косата, обора на дядо ти  Mr. Green Crazy и так далее.

Ей, новопристигнали хора, четете малко наистина. Едва ли има парфюм, особено от по-масовите, който да не е коментиран. Или поне задавайте адекватни въпроси. То е ясно, че нещата се въртят и се повтарят, ама поне си направете труда да се впишете подходящо. Ако не е ясно това последното, което написах, мога да си направя труда да обясня.

Общи условия

Активация на акаунт