Звездни компромати-131

• 54 902
  • 723
  •   1
Отговори
# 180
 Душичка  Joy 
Дали носталгия, дали некадърен фризьор?? Thinking

# 181
  • Rock & Roll feeling ...
Темата отдавна не е само за компромати (въпреки заглавието си) , което на мен ми харесва повече  Wink За това и я чета . Не приемам просто да цъкна и да гледам на някой сеира как му излязла пъпка на носа или е забравил да си обуе бельото , а по-скоро ми идва като информационен бюлетин за всичко ставащо по-интересно в шоу бизнеса  Peace Всякакви светски новини и събития се отразяват първо тук от чуждите сайтове преди да се пуснат в нашите клюкарски списания  Crazy Ето за това ви и чета .  Wink
Но темата за Вихра - Иван- Ирина и темата за Николета - Алисия -Валери доста се преекспонира за тази тема . 20 страници само офф-топик , само по съответната тема в тази тема идват множко .

Съвсем от любопитство питам ,защо някой не отвори теми за Николета и компания и Вихра и Иван  ? 20-30 страници изписано не е шега ,явно има интерес, та да е дори просто защото ви чешат пръстите , просто отворете по 2 теми за 6те особи и балконите да натежават  Wink

И за да не е гол текст - Дейвид Бекъм 2006 юли

Последна редакция: пн, 20 фев 2012, 07:10 от Puff

# 182
# 183
# 184
Това не е темата за вихрене и иванене.
Вече има изписано предостатъчно.
Жълтите сайтове си имат полета за коментари.
Ако на някои има харесва да гледат и четат миризливи жълтини, си е тяхна работа, но не е нужно да се преосмърдява и тук.
А за спама си има тема и ако си правите тестове колко време още ще просъществува темата при тези условия, може да получите отговора доста бързо.
А темата "ЗНаете ли кого видях?" кога ще бъде заключена?
Защото както знаем всички, всеки втори пост от там се оказва в някой "жълт вестник".
Отговорът е ясен, явно сме много близки вече с г-жа любовницата.  Laughing
за ниловабо нито един пост не беше изтрит, защо ли
Странно след метлата, как са пропуснали този компрометиращ пост Mr. Green
Интересното е, че новината за Иван и неговата версия за напускането на Вихра беше пусната в дир.бг и за дълъг период от време(няколко часа) имаше само 1-2 коментара.....дали и там не играе метлата, т.е. някои да им пази имиджа, на него и Ирина. Интересна война ще се получи в медиите. Сега Вихра ще гостува при Бареков, това имах ли право да го напиша?

Последна редакция: пн, 20 фев 2012, 08:30 от ani27

# 185
  • София

Благодаря за снимките   bouquet
Доста интересен букет от "звезди"  Mr. Green
Определено Рачков ми липсваше, а Евгени Минчев
за пореден път е показал простотията си, но
в крайна сметка от простак няма друго, какво да се очаква  Naughty

# 186
# 187

Миро дали можеше да е по-намазан с ФДТ  Laughing ама така още по-оранжееев  Mr. Green

# 188
  • UK
О, не. Бях си харесала обеците на Кремена Халваджиян и една година ги гледам в един магазин ама не можех да си ги позволя (40-50 лева) и все си бяха там, един единствен чифт, и тя сигурно ги е взела. Sad

# 189
  • Велико Търново

Кремена за първи път май е без перца и воалчета по нея. Харесва ми тоалетът й. И Хилда много ми харесва. Винаги усмихната и лъчезарна.  Simple Smile

# 190
  • София
Много ми допадна букета на Зуека -домати, чушки, лук....

Андреа тука ми е като пате...

Благодаря за линка към първата тема на Звездни компромати! Hug
Припомних си колко беше весело и забавно тогава, посмях се добре.

# 191
Диана Любенова е страхотна.  Heart Eyes
Винаги много ми харесва тази жена.
Кремена пак е пълна нелепица. С тези ... ръкавки.  Sick
Има мужда от стилист.  Mr. Green
И Гала не видях?
А жената с черната забрадка, коя е? newsm78

# 192
# 193
 Crazy
Явно тотално съм ослепяла от "стила" на К.Х. Simple Smile

# 194
  • София
Аз не разбрах - последно Рачков и Мария разделени ли са?

Общи условия

Активация на акаунт