Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са коментарите за Матей във волейболната общност?
Какви са впечатленията от представянето на Радостин Стойчев и Цветан Соколов в мача?
Какви са впечатленията от представянето на Тодор Алексиев и Теди Салпаров в мача?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са коментарите за Матей във волейболната общност?
-
Какви са впечатленията от представянето на Радостин Стойчев и Цветан Соколов в мача?
-
Какви са впечатленията от представянето на Тодор Алексиев и Теди Салпаров в мача?
-
Какви са мненията за новите попълнения в отборите?
-
Какви са мненията за новите играчи в националния отбор?
Освен това, аз помня как миналата година след споменатите от теб загуби, всички бяхме убедени, че това е за тренировка и всъщност даже се крие истинското лице на отбора, ти помниш ли? не искам да съм песимист, но вече внимавам какво правят преди турнир, защото се оказва, че тренировки, тренировки, но... Сам си написал какво стана на европейското. Треска ме тресе вече, туй то. 
И аз съм тук, но само чета. Нещо ми се е стегнала душичката. Хем чакам с нетърпение мачовете, хем се притеснявам какви ще ги свършим