Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как мога да се присъединя към групата с информация за очакваното дете и датата на раждане?
Какво е мнението за козметиката на HiPP?
Как мога да се запиша за отворените врати в МД?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как мога да се присъединя към групата с информация за очакваното дете и датата на раждане?
-
Какво е мнението за козметиката на HiPP?
Мнението за козметиката на HiPP може да варира от човек на човек. Важно е да се направи индивидуално проучване на продуктите, като се вземат предвид възможни алергии и реакции на кожата на бебето. Винаги е добре да се консултирате с педиатър или дерматолог, преди да използвате нова козметика за бебето.
-
Как мога да се запиша за отворените врати в МД?
-
Как мога да се запиша за отворените врати в АГ болница Варна?
-
Какво е мнението за серията "Бочко"?

Все пак мисля да изчакам с раждането, че нали имам един полип на шийката, който докторката трябва да погледне преди раждането, щото не се знае, знае ли се! 
Ако почнете с обикновена и се появи проблем, ще ви излезе по-скъпо, ще трябва да купите после и от хубавата. Аз почнах със Себамед, обрина се и купувах после Мустела. Този път няма да рискувам, направо купувам Мустела.
.Да сте живи и здрави вие и мъничетата и всичко да протича нормално.Аз днес бях на ЖК.С бебчо всичко е наред,доктора каза да не го чакам скоро ама хич.Но си имам всички документи и само чакаме.Мисля да увелича разходките,движението,ще подскачам,защото искам да излиза вече.Доки каза че ако не излезе до 20-25 ще ме реже
А една пък обрала паричките и телефоните на няколко майки,изоставила си детето и си тръгнала.
всичко трябва да си платиш,а те даже осигуровките не си плащат и пак ги израждат,а накрая си изоставят и децата на държавата.Много тъжно ама такава е ситуацията...
. Ще взема един шампоан на веледа за всеки случай, но като начало не мисля да ползвам. Крем за дупе със сигурност ще ми трябва и мисля да е пенатен, че е по мазничък от бочкото и изолира по-добре влагата от памперса.

.. и мине се не мине - подсечена..