Баба Марта идва вече със здраве да ориса априлското човече!

• 43 634
  • 741
  •   1
Отговори
# 75
Привет на всички мами тук,
днес цял ден звъня в ТК за да се запиша за 28ми за отворени врати и никой не вдига нито на тел. на регистратура, нито на тел. посочен за записване. Дали просто днес е така...

# 76
Аз тъкмо се чудех кога ще има ден на отворените врати в ТК. Значи ще е на 28-ми февруари. А от колко часа ще е?

# 77
И аз много се въртя, ползвам две декоративни възглавнички, една между краката и една под корема и усещам някакво облекчение...
По гръб избяхвам да лягам, защото не мога да дишам, дори като бях на преглед в петък, за времето в което бях по гръб, ми прилоша.
Ние най-накрая започваме ремонт у нас, в четвъртък влизат майстори, обещаха да свършат за десетина дни, дано да е така, че ще ми трябва време и да изчистя...
ИИИ, след това нямам търпение да започна с покупките, че още нищо не съм купувала.
Много ми е развълнувано само като си помисля за покупки  Simple Smile
Надявам се и бебчо да се обърне докато стане време за раждане, защото сега е застанал напречно на корема ми и малко се притеснявам дали вече не му е тясно, дали няма да се изкриви и прочие

# 78
Аз тъкмо се чудех кога ще има ден на отворените врати в ТК. Значи ще е на 28-ми февруари. А от колко часа ще е?

Привет Syni.Popova,

Това е инфото, което имам от сайта на 9 месеца:
I САГБАЛ „Света София” ЕАД, София, кв. Красна поляна,
ул. Миxaлaки Ташев 2
За записване: тел. тел. 920 20 31/ вътр. 211 - регистратура
7, 28 февруари, вторник 13:00 ч.

# 79
Аз сега се свързах с ТК и се записах за ден на отворените врати за 06-ти март от 13:00 часа
Благодаря ти rain008, но на мен ми казаха за 06-март

# 80
  • sofia
Не се прави проверка на секрета. Аз правих тест за околоплодни води.

Аз спя с възглавничка и си я завъртам, като се завъртам и аз, но 2 вечери се събуждам легнала по гръб, което е нетипично за мен. Аз вечер ставам пред 2 до 3 часа за тоалетната.

И аз ходя всяка нощ по 2 пъти до тоалетна като допълнителен бонус! Grinning
Ще пробвам с възглавнички, но се съмнявам да стане по-добре Tired

Иначе за водите...незнам...имам течение по принцип, но понякога е доста и се притеснявам  Rolling Eyes

# 81
10х Syni - явно има промяна - ще пробвам отново.

# 82
Да ни е честита и тази темичка , дано щъркелите през Март донесат много Априлски бебенца!

# 83

Иначе за водите...незнам...имам течение по принцип, но понякога е доста и се притеснявам  Rolling Eyes

Говори с гинеколога си. В моя случай д-рът ми каза, че поетапно изтичане няма да стане и няма как да не разбера.

# 84
Аз също имам течение, говорих с гинеколожката си и тя ми каза да си взема вагиналните капсули на Макмирор и да ги слагам 10 дена. Сега на 23-ти като отида на консултация ще ме прегледа и ще ми вземе вагинален секрет и ще видим какъв е проблема. За това по-добре говори с наблюдаващият те лекар.

# 85
  • Sydney
е, как тези лекари изписват лекарства без да знаят какъв точно е проблема? много се дразня еййй...

# 86
lerita това с недаването на вода на детето за мен е пълна глупост.Няма в никакъв случай да лишавам детето си от вода.Едно време на нас нашите родители са ни давали вода и като гледам сме израснали живи и здрави.В никакъв случай не лишавайте децата си от вода,това си е живо наказание!
Не съм на твоето мнение обаче.  Специалистите от световната здравна организация не напразно са го установили това. И според мен няма смисъл да си тъпчеш детето само с вода и после да се чудиш защо не му минава жълтеницата. Аз със сина ми допуснах тази грешка, но сега не смятам. И аз мисля че в кърмата  има всичко което е жизнено важно за децата ни. Е това е мое мнение и не го налагам на никой, но човек като прочете малко повече си прави някакви изводи Simple Smile

# 87
  • sofia
е, как тези лекари изписват лекарства без да знаят какъв точно е проблема? много се дразня еййй...

И аз се дразня...В началото на бременността ми ходих при лекаря по ЗК да ми пусне МБ. Той се впечатли, че имам обилно течение и веднага реши, че имам гъби. И съответно ми изписа ня какви лекарства (които аз не еземах, именно защото бях убедена, че нямам, освен това ми се стори неразумно да почвам "лечение" преди да са излезли резултатите.
Е, резултатите бяха чисти на 100%. Wink
Сега незнам...по-течно е течението и затова се притеснявам...Тази седмица съм на лекар и ще питам. Simple Smile

# 88
  • Sofia
Да се включа и аз Simple Smile
Благодарско за грижовните ни модераторки за всичко което правят   bouquet И дано когато и да родим всичко да мине по мед и масло.
При мен нищо ново. Освен, че най-накрая ми оправиха нета. Утре сам на доктор да видим бебчо, че бая време мина. Още не съм решила къде ще разждам. Другия месец съм на отворени врати в МД и 2ра Градска. Дали ще ми помогне за избор на болница не знам. Но поне да се запозная с обстановката Simple Smile
Не мога да коментирам кърменето и даването на вода. Мисля все пак лятото ако детето иска да му предлагами водичка.

# 89
Относно раждането ще бъде в Майчин дом с избор на екип. Спряла съм се на д-р Хранов, по препоръка на колежки. До сега се видяхме два пъти и до края май ще се ходи успоредно и при него. А за самото раждане ще бъде планово секцио.  Praynig дай Боже всичко да е ок.

Общи условия

Активация на акаунт